Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
crane75
senior tag
Sziasztok, mitől lehet, hogy az értesítési sávban nem jelzi a telefon a nem fogadott hívást és az SMS-t? Minden más alkalmazás, viber stb látszik...
"Az ég nem a csillagoknál kezdődik, hanem a fűszálak hegyénél."
-
mSchumi87
senior tag
Sziasztok gondolom mar volt itt 1000-szer a kerdés hogy milyen screenprotectort ajanlanátok S7-hez. Nem fontos hogy uveg legyen, lehet sima folia is es hasznalhato legyen tokkal. Koszi elore is a válaszokat
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
MODERÁTOR
-
DoItYourself
addikt
válasz Viktor0610 #3758 üzenetére
Tegnap végignéztem a találatokat, mert érdekelt ki hogy oldja meg a legömbölyített szélű kijelző problémáját, de tuti ajánlást nem találtam. Feladta a Samsung a leckét ezzel.
Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
petey
tag
üdv mindenki! 2 napja vagyok S7 tulaj kis üröm az örömben hogy setupnál a google mail konfignál nem kapcsolódik a google szerverhez(otthoni wifi), play áruház, youtube sem megy. ellenben 4G-vel igen.
szóval ezért marha pipa vagyok. chrome megy flottul.próbáltam utánaolvasni, de azt találtam hogy ez vagy google/samsung hiba. látom mások is küzdenek ezzel itt?
tudok valamit esetleg tenni ezzel? vagy várjuk a javítást.
azért ez k.va gáz egy elit telefonnál. -
spider80
őstag
Szia! Ha véletlenül upc-s vagy,beszélj a szolgaltatóddal. Volt valami keverés ip6 címekkel. Küldenek frissítést a modemre,és megy minden rendesen.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Mister_X
nagyúr
válasz DoItYourself #3759 üzenetére
Azért mert nincs tuti ajánlás. Az egyik lelóg, a másik kicsi, a harmadik feljön, a negyediknek meg fura a fogása. De nagyjából ilyen sorrendben ismétlődnek a témák: fólia, dobálja a 4G-t, vettem egyet, fólia, tok, szoftverfrissítés. Ha csak ötven kommentet olvasol vissza, lesz "tuti" ajánlás.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
-
Dave1984
őstag
-
MODERÁTOR
válasz DoItYourself #3768 üzenetére
Én ilyen fóliát vettem az S6 Edge+-ra.
Nem volt vele gond, nem jött fel.Xiaomi 13T
-
SÖ
addikt
Most próbáltam ki, az OTA adapter. Simán vitte az ősrégi külső iOmega vinyómat. Igaz azt kérte hogy formázzam mert csak. A lényeg hogy van benne szufla. Ha meglesz a QI töltöm energiával sem lesz gond. Persze nem így használnám rendszeresen, de valaki írta, hogy nincs meg a 2A és külső vinyót nem hajt meg. Nálam a LED is világít és teker rendesen.
-
Taci
addikt
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata (infója) arról, hogy a sós (tenger) vizet hogyan bírja az S7? Nyaralásra szeretném vinni (előtte pedig még megvenni ), és imádnám, ha nem kellene attól félnem, hogy a sós (tenger) víz árt neki.
Egészen a nyaralás ötletéig más telefonokat néztem, de aztán beugrott, hogy mennyire jó lenne, ha nem kellene attól félnem, hogy ha vizes lesz vagy vízbe ejtem. Így most egy S7-en gondolkodom, de csak akkor, ha nyugodtan szaladgálhatok vele a tengerparton és a tengerben is (bár ott már nem épp szaladgálva ).Találtam egy ilyen videót, itt egy S7 Edge-dzsel "búvárkodik" a tulaj - de persze ez még nem jelenti azt, hogy később ettől nem lett baja a készüléknek.
Köszi előre is!
-
Angel78
aktív tag
Zuhogó eső - OK
Hülyegyerek meglök a medence szélén és bele esel - OK
Gyerekről pár kép a pacsálóban - OK
De búvárként nem ajánlom ezt sós vízbe vinni. Ha ilyen terved van vegyél egy gopro-t vagy más 30/50100m-es vízálló akciókamerát„Az igazság olyan, mint a költészet. És a legtöbb ember rohadtul utálja a költészetet.” iPhone 11 Pro 256GB midnight green
-
Taci
addikt
válasz Angel78 #3773 üzenetére
Közben a Samsung weboldalán meg is találtam a választ:
Do not expose the device to salt water or ionized water. If your device is exposed to salt water, wash the device with fresh water, and then dry thoroughly with a clean, soft cloth. Otherwise, when it dries, salt may accumulate and block the primary microphone, earpiece, and external speaker.
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Hol is lehet egy telefonszámot tiltani a névjegyzékben ? Már csináltam, de hirtelen kellene, és nem találom.
kengyel
-
nagyúr
-
kengyel
nagyúr
válasz bulikavagyok #3779 üzenetére
Elnézést, nem jól írtam a nevét. Pontosan erre gondoltam, és köszi a gyors választ.
kengyel
-
Gigicuci
senior tag
Vettem egy Spigen Though Armor-t, nem tetszik, vastag tőle a teló. Vettem egy Speck CandyShell-t, kicsit nem tetszik, kicsit vastag a teló. Megőrülök... Van olyan tok ami rohadt olcsó, eléggé filigrán és azé egy-két esést kibír?
-
mSchumi87
senior tag
válasz Viktor0610 #3770 üzenetére
Hello es a saját oldalukrol rendelted?
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
Mr. Sanyo
csendes tag
Sziasztok,
Héten én is belépek a klubba egy fehér S7-el.
Valaki próbálta már ezt a fóliát:
[link]Vagy esetleg jobbat tudtok ajánlani?
Minden jót! Isten áldjon benneteket!
-
veterán
Na ma sikerult nekem is beszereznem egyet. Draga felesegemnek hiaba mondtam jobb, mint a szifon vegul neki, csak azt vettunk. Mindegy igy jart elso blikkre nagyon klassz a telo. Kicsit feltem a kissebb kijelzotol a g4 utan, de szerencsere csak vaklarma volt. Tok jo idealis a merete . Nekem meg galaxy S4em volt utoljara, ahhoz kepest a tw is sokat fejlodott. Eg es fold mar ez az ui az elozokhoz kepest. Az ujlenyomat leolvaso meg nagyon baba, imadom. vegul ezust helyett feketebe vettem. Eloben tenyleg nagyon allat a feka. Roviden ennyi.
3njoy the Lif3
-
-
pohár
félisten
válasz bulikavagyok #3783 üzenetére
kéne valami hányós smiley lassan PH-ra
wow, most látom, hogy FirstPhone-nál most 200-ért dobálják az S7-et (az Edge-et meg 230-ért), plusz még ajándékba is adnak egy Samu BT-s headsetet (6k körüli értékkel)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
spider80
őstag
válasz petrson #3793 üzenetére
Ha ezt csak otthon wifin csinálja,és UPC neted van, náluk reklamálj,küldenek egy frissítést a modemre,és onnantól jó lesz.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
veterán
A feltelepitett facebook appot hasznalja valaki? Elkepzelheto az szivja az akkut mint allat? Este 89%on ment repcsi uzemmodba reggelre 82%on volt.
3njoy the Lif3
-
leslien
nagyúr
S7 Snapdragon verza hátha érdekel vkit...
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Milyen switch-et vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ukrajnai háború
- Öregszem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automobilista 2
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest