Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kengyel
nagyúr
válasz bulikavagyok #2642 üzenetére
Szia !
Nálam az aksinál vettem észre ma hogy valami nem jó, de egy gyári reset megoldotta. A " ferde képjavítást" még nem volt lehetőségem tesztelni, de előtte sem volt gondom a kamerával.
Gondold át hogy frissítesz, vagy nem, legfeljebb csinálsz utána egy FR-t. Ha még nagyon nem laktad be, akkor nincs sok vesztenivaló
Amúgy, üdv itt a Topikban.
Az összefoglalóban van egy jó pár darab kártya, a legjobbakat szedték össze a " srácok ".[ Szerkesztve ]
kengyel
-
törölt tag
válasz bulikavagyok #2642 üzenetére
Üdv, gratulálok.
Szerintem nyugodtan frissitsd, nálam az uj rom is beállt a normális, eddig megszokott üzemidőre.
Gondolom javitva lesz az android rendszer címszó alatti fogyasztás mert többféle telefonon jelentkezett.
Egyébként ugyanúgy bírja nap végéig nálam mint előtte csak zavaró a statisztika.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz bulikavagyok #2653 üzenetére
Jó a plusz is, én a pro-t vettem meg de nincs nagy különbség.
Fotók, videók tárolására használom.[ Szerkesztve ]
-
Cuccok
tag
Szerintem az lesz hogy egy fiókhoz csak egyszer jár a Samsungtól bónusz, csakúgy mint a Dropbox annak idején.
-
z67
őstag
Másik fiókra próbáld.
-
kengyel
nagyúr
-
cousin333
addikt
válasz bulikavagyok #2677 üzenetére
Nem kell hozzá ilyen kártya. A 4K videó bitrátája 48Mbit/s, ami 6MB/s, tehát egy sima Class 10-es kártya is megteszi. Nekem egy sima Samsung EVO van benne (128GB), és gond nélkül veszi rá 4K-t. Persze a gyorsabb jobb, de nem szükséges.
"We spared no expense"
-
törölt tag
válasz bulikavagyok #2677 üzenetére
Igen, én is jó drágán vettem(MM) x év garanciával. Gondoltam a jövőre is, hogy a későbbi igényekhez is elég legyen.
-
veterán
válasz bulikavagyok #2682 üzenetére
Ha megnézed a kártya telefonban mért írási/olvasási sebességét és a bitsebességet, amit egy 4K videó rögzítése jelent, megtudhatod, hogy belefér-e a kártya a sebességbe vagy sem.
Mivel nem áll rendelkezésünkre telefonban mért adat minden létező kártyához, hagyatkozhatsz az összefoglalóban írtakra. Mivel a 4K videó 48 MB/s sebességgel kerül rögzítésre az S7/edge telefonokban, minden, ami e szám felett van, nagy valószínűséggel jó lesz.
Nah, kettő lett... bocs
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz bulikavagyok #2688 üzenetére
Pont ezt mondtam valakinek ma én is. Nagyon jól bírja...
-
kengyel
nagyúr
válasz bulikavagyok #2713 üzenetére
Ez engem is érdekelne, mi a két kamera közti különbség . Sokan a Sony-ra esküdnek, és a gyártóét lehúzzák.
kengyel
-
kengyel
nagyúr
válasz bulikavagyok #2715 üzenetére
Én is használtam már mind a két kamerát, de én semmilyen különbséget nem vettem észre. A Samsung saját kamerája is jó képeket csinált, semmi gondom nem volt vele. Nem is értem konkrétan, miért kellett kétféle kameramodullal piacra dobni.
kengyel
-
törölt tag
válasz bulikavagyok #2779 üzenetére
Az enyém is kb ennyit tud, ne törődj vele. Szerintem nem igy mérik. [link]
Írásban többet kellene, hogy tudjon mint az evo+ de ahány mérés annyi eredmény. A lényeg, hogy rendben müxik.
A linkelt hsz-em környékén tárgyaltuk az ügyet, többen mértünk többfélét.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz bulikavagyok #2781 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz bulikavagyok #2785 üzenetére
Mértem már 34-et is. Szerintem ez olyan mint az antutu, nem kell rá adni..
Ettől függetlenül messze van az ígért 90/80-tól..(mondjuk erre azt irják, hogy uhs-1 interfésszel) [link]
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz bulikavagyok #2789 üzenetére
Ennyi..
-
veterán
válasz bulikavagyok #2789 üzenetére
Olvastam, sajnálatos, de akkor nem a megfelelő eladótól vettél.
sinceritytrading, courtesytrading.
garancia itthon is megy, de ők is cserélik. Mondom ezt több száz rendeléssel a hátam mögött.
Mondjuk nem is nagyon volt rá példa, hogy cseréltetni kelljen.
Ma is jött tőle 2db, ismerősnek, 8 nap alatt itt volt, olcsón.Littlecar : Természetesen mindenki oda költi a pénzét ahová akarja.
Mondhatom, hogy több százan vagyunk a fórumon akiknek ha volt is gondja, megoltódott.
Nekem még az 5 éve rendelt Adata-m is működik mai napig.[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
veterán
válasz bulikavagyok #2792 üzenetére
Igen, nem mindent éri meg.
Én evo +-t rendelek mindig.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
veterán
válasz bulikavagyok #2917 üzenetére
Rögtön ki is próbálom.
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
törölt tag
válasz bulikavagyok #2919 üzenetére
Egy nagyobb lepkehálóval simán..
-
MPite
tag
válasz bulikavagyok #2917 üzenetére
Mennyi afrikai gyerek ehetne ebből az S7-ből, pazarlás!
-
MPite
tag
válasz bulikavagyok #2924 üzenetére
Tudomásom szerint a Marshmallow új feature-je, hogy beállítasz egy fényerő szintet és elsősorban egy ahhoz közeli sávban (pl +/- 20%) igyekszik igazítani. De ha jelentősen megváltoznak a fényviszonyok, akkor átállítja magának a sáv közepét, bár ennek a tényleges haszna számomra így nem annyira világos és sokan panaszkodnak is rá a neten.
-
600700
senior tag
-
savoo
addikt
válasz bulikavagyok #2955 üzenetére
Fingom nincs, hogy csináltok ilyen üzemidőt. Normál használattal, max másfél nap amit kitudok hozni belőle.
-
kengyel
nagyúr
válasz bulikavagyok #2955 üzenetére
Ez aztán az akkumulátor használat, ha nem nyúlok a telefonhoz, akkor sem tudok ennyit kihozni.
kengyel
-
kengyel
nagyúr
válasz bulikavagyok #2966 üzenetére
Igen olvastam is, így leírva jónak tűnik. Viszont nálam sokat vált a hálózat is, ez is befolyásolja rendesen, Wifi.-n meg nagyon keveset vagyok. Ez tényleg felhasználáshoz köthető, különböző statisztikák jönnek ki.
kengyel
-
Intel q8200
senior tag
-
törölt tag
válasz bulikavagyok #2969 üzenetére
Ez megint egy magára hagyott telefon lesz ahogy a "luxusstrapákkal" lenni szokott.
-
papi77
addikt
válasz bulikavagyok #3025 üzenetére
Majd meglátjuk mit mondanak a szevizben.
Az említett Ace 4 et majdnem egy èvig használta a párom előtte hibátlanul!Az első: NOKIA 1611
-
törölt tag
válasz bulikavagyok #3025 üzenetére
Nekem ha Lte/3g/2g automatikus üzrmmódban van azonnal jönnek a hibák. Csak 3g-n semmi baja.. Hogy a szolgáltató vagy a Samsung a hibás azt nem tudom. Én ezért biztos nem küldöm szervizbe, inkább használom fix 3g-n.
[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
válasz bulikavagyok #3053 üzenetére
Én is csak reménykedem, ami ugye elég kevés. Csak ha a szervizben sem csinálnak vele semmit, akkor ebben az esetben semmit nem tudunk tenni, akkor így kell használni 3G-n.
kengyel
-
kengyel
nagyúr
válasz bulikavagyok #3055 üzenetére
Így ahogy olvasgatom a Topikokat, már a Telekomosokat is érinti. Tényleg egy érdekes jelenség, még szerencse hogy nem állandó jelenség. Amit én észrevettem, 4G-ről nem tud hirtelen leváltani 3G-re, és itt kezdődik a nem indítható hívás, és a nincs regisztrálva a hálózaton kiírás. Ha ki-be kapcsolom a repülő üzemmódot, utána működik a hívás. Azért egy ilyen árú, és tudású telefonnál, ez kicsit necces.
kengyel
-
törölt tag
válasz bulikavagyok #3053 üzenetére
Igen ott is meg Alphán is. Érdekes, hogy az asszony s6e-e jó, ott nincs baj a hálózattal. Mindig szerencséje van..
Egyébként tényleg időszakos a dolog. Mindegy a saját nyugalmam érdekében hagyom 3g-n..
[ Szerkesztve ]
-
pcsabat
őstag
válasz bulikavagyok #3072 üzenetére
hát sajnos karcolódnak ezek tok vagy fólia nélkül, az összes eddigi telefonom karcolódott, sőt a Z1 compactom és cimbora Z3 compactja még tokban is össze vissza karcolódott - gyári samsung tokkal ez eddig még nem másfél hónap után! -. Amíg létezik por a zsebben és ilyen üveggel szerelik ezeket a készülékeket karcolódni fognak
[ Szerkesztve ]
-
Thief
aktív tag
válasz bulikavagyok #3074 üzenetére
Megjelenes napjan vettem a telot, nem tokban hordom. Egyetlen karcolas sincs a hatlapjan. Gondolom ez nagyban fugg a zsebtol is. Ha olyan munkat vegzel hogy a zsebedben durvabb por van vagy hasonlo, ne csodalkozz.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz bulikavagyok #3072 üzenetére
Nekem az van leather black, nagyon jó.
Többet ér mint a telefon..
[ Szerkesztve ]
-
600700
senior tag
-
törölt tag
válasz bulikavagyok #3083 üzenetére
Igen ezen is van meg a feleségemén is, meg még pár havernak is felraktam.
Nem lesz vele gond, van videó is a linken ahol kiválasztod a mintát. Nagyon ragad, oda kell figyelni, de ha ugy rakod fel ahogy mutatják akkor nem nagy ügy(sokat felraktam, egyet sem végezte a kukába) .
Imádom mert jobb a fogása (én is tok nélkül használom), nincs több ujjlenyomat.
Jó még a skinzone-os fólia is de nem olyan szép és nem is annyira méretpontos mint a dbrand-os.
A skinzone-ost viszont többször lehet le-föl rakosgatni.
Én rendeltem megint 4 db-ot (4 db-tól free shipping) nemsokára azok is jönnek.
Sajnos a dbrandos lassan jön míg a skinzone másnapra küldi. Ha van időd akkor dbrand.. )
Egyébként szerintem a hátlap anyaga megegyezik az s6 óta mindegyikkel csak itt a hátlapi lekerekités miatt jobban ki van téve a sérüléseknek.[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
-
19_OsY_81
aktív tag
válasz bulikavagyok #3093 üzenetére
Valami érdes felületen egyszer véletlenül csúszott...
Én márc.11. óta használom a telefont, egy darab karc sincs rajta, pedig tok a közelében sem volt...
iPhone 12 Pro, Apple Watch S5, iPad 2018, Apple TV 4K
-
törölt tag
válasz bulikavagyok #3089 üzenetére
Matte black, black leather a nagyon szép. (fekete telefonon)
A szállítás 10$ egy csomagra amit elengednek 35$ vásárlás felett ezért én most 4db-ot rendeltem. 2db s7 leather black 1 db s7 matte black és 1db s6 edge white leather. Az egész együtt 39$ cakk-pakk.
Hidd el én is maximalista vagyok, ezért is mondtam, hogy a skinzone-os nem annyira méretpontos. A dbrandtól eddig csak olyat kaptam ami maximálisan megfelelt az igényeimnek, igényes csimagolásban törlőkendővel. Nem fogsz csalódni, a felrakás is menni fog csak figyeld a nőci kezét, hogy csinálja .
Fontos, hogy az igazgatáshoz tedd alá a matrica hátlapját ahogy a videóban van.# func93: üdv
Közben találtam fotót.[ Szerkesztve ]
-
19_OsY_81
aktív tag
válasz bulikavagyok #3101 üzenetére
Hogyne! Honnan tudjuk, hogy a hátlapi üveg nem úgy ívelt egy tized mm-t, hogy azok a csücskök egy picit lentebb vannak???
Mást nem tudok elképzelni...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A múltkori körben jött egy black titanium de nem nagyon tetszett.
A bőr marha jól imitálja az igazit a matt is nagyon szép de a titaniumot nem tudom mihez hasonlitsam.
Azt elfelejtettem mondani, hogy felrakásnál a kis apró szemetekre vigyázz. Jófajta 3M fólia, levegő nem marad alatta.[ Szerkesztve ]
-
19_OsY_81
aktív tag
Félre ne érts, nem kötekedni akarok, de az ember legritkább esetben teszi le a telefont kijelzővel lefelé... :-)
Másik, ami viszont történt a telómmal: az autóban a rádió alatt van egy kis rekesz, egyszer oda betettem a telót. Erősebb fordulásnál tud csúszni ott a teló. Elfeledkeztem róla, pedig van egy kis éle a belső peremnek... Mikor kivettem, nagy kő esett le a szívemről.... Egy darab karc nem volt rajta...
Ugyan itt az előző Sony Z2-m hátlapja mikrokarcos lett... A Z2 hátlapja nem GG.
[ Szerkesztve ]
-
19_OsY_81
aktív tag
válasz bulikavagyok #3106 üzenetére
Látom, nem fogunk egyetérteni... 😂
-
kengyel
nagyúr
válasz bulikavagyok #3130 üzenetére
Ez engem is megfogott, teljesen korrekt. Köszi a linket !
kengyel
-
kerxy
senior tag
válasz bulikavagyok #3130 üzenetére
Erre esetleg össze lehetne állni, hogy ne számoljanak fel szállítási költséget
-
törölt tag
-
Angel78
aktív tag
válasz bulikavagyok #3148 üzenetére
én is, én is...
megy pü„Az igazság olyan, mint a költészet. És a legtöbb ember rohadtul utálja a költészetet.” iPhone 11 Pro 256GB midnight green
-
törölt tag
válasz bulikavagyok #3161 üzenetére
De csak terv maradt...
#plag: örök kérdés..
Ha nem lennék lusta, felraknám a Nordicot. Végül is a jelen rommal sincs bajom, nekem jó az akkuidő is, csak 3g-n a térerőtérerő is velem van úgyhogy marad.
Azt viszont meg kell jegyezzem, hogy amióta ez az régi/új ficsőr van(sd kártya) azóta nem tart olyan sokáig az újra belakás.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik