Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SÖ
addikt
válasz sir.greece #3344 üzenetére
Keresőbe üsd be RST_STAT = 0X10000000
Meg a Samu support sem tudja
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
-
SÖ
addikt
válasz sir.greece #3349 üzenetére
Hang FEL és hossza . Ha jól emlékszem zöld robot jön be . Válaszd a teljes törlést és reboot. Természetesen mindent törölni fog . Újként állítja be a telefont .
[ Szerkesztve ]
-
-
SÖ
addikt
Neutront ajánlom megvételre. Alphan probaltam azon nem szólt olyan jól mint a Samsung lejátszója. Ezen durván jól szól. Amúgy tud valaki többet a DAC-ról, azon kívül hogy saját fejlesztés?
-
SÖ
addikt
Lolipop rendszeren telefon beállítások között volt internet telefon. Ezen nem találom! Megszüntették a 6.x-el?
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
Mi ez off topik, mindenki offban ír?
-
SÖ
addikt
válasz Gigicuci #3743 üzenetére
Érdemes és nem a direkt karcolások miatt hanem a porszemcsek miatt ami ott van a levegőben és minden zsebben. Ezek a porszemcsék kvarc keménységűek. Napfény felé forditva egy fél, 1 éves készülék kijelzőjén jól látható hogy tele van mikro karcolásokkal.Glass fejlesztések elsősorban az üveg rugalmasságára hajaznak.
Daventry
Elvileg normális lásd iPhone 4 antennaget. A kezed árnyékoló hatása. Minden telóra igaz kisebb nagyobb eltéréssel. Én S7-en nem tapasztaltam de függ a térerőtől is.
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
Most próbáltam ki, az OTA adapter. Simán vitte az ősrégi külső iOmega vinyómat. Igaz azt kérte hogy formázzam mert csak. A lényeg hogy van benne szufla. Ha meglesz a QI töltöm energiával sem lesz gond. Persze nem így használnám rendszeresen, de valaki írta, hogy nincs meg a 2A és külső vinyót nem hajt meg. Nálam a LED is világít és teker rendesen.
-
SÖ
addikt
válasz cousin333 #3826 üzenetére
Ez csak nekünk europaiaknak túlszaturált . Ázsiában ez a természetes szép . Nézd meg hogy öltözködnek, élénk piros sárga arany zöld ruhákba. Ugyan ez igaz a házakra. Én mobilon nagyon nem a természetes színeket preferálom, hanem ami nem fárasztja a szemet. Ergo nonstop bluefilter. Nálam barnásra van állítva.
Mellesleg a kijelző élettartamára is jótékony hatással van a kék pixelek miatt.
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
FM rádió
Annak nincs külön modulja. A rádiók frekvencia tartományába bele esik az FM sáv is. Külső fejlesztő ezt sosem fogja tudni megoldani csak a Google mivel kernel szintű hozzáférés kell. Ez a Google sara. Olyan szinten másolja az iPhone-t, hogy még a negatívumokat is átveszi. Jobs az FM-re még az i4 megjelenésénél azt mondta, hogy azért nincs, mert rossz a hangminősége. Ennyi, 1 iPhonban sincs FM. Nekem is nagyon hiányzik.[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
Igazad van nem a google-é . Akkor viszont a Samsung. Mivel nyílt forráskodú a droid így bárki fejleszthet rá. Viszont egy FM rádió App technikailag érinti a kernelt csak a gyártónak lehet hozzáférése. De ha megnézed a Play áruházat ott sincs FM rádió App. Az vagy van natív vagy sosem lesz. Viszont! Az S7 -ben sok dolgot a felhasználói visszajelzések alapján tettek bele. Azt eltudom képzelni, hogy az egyik frissítésbe a Samsung belteszi. De ha valaki tudd egy használható varrez fm appot azt feltenném csak ilyen nincs és nem is lesz. Sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz Teszla_ #3969 üzenetére
Hívás problémátokra hogy legyen valami pozitívum is, ha valaki csak azért olvas mert tájékozódni szeretne.
Nálam jó. Hangos tiszta. 4G Telenor. Véletlenül derült ki, milyen jól működik a háttérzaj elnyomás. Kérdeztek valamit telefonon keresztül, de a kollégám segítségét kértem, közben a telefont magam előtt tartva. Gondoltam ő is hallotta a választ de rákérdeztem. Semmit nem tudott kivenni a beszélgetésből. Valamit hallott de nem értette sőt ő hívta fel a figyelmemet a háttérzaj elnyomásra.
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
Mindenki fél a knox-tól. Gondolom vissza lehet csinálni. Nem?
-
SÖ
addikt
Köszi mindenkinek. Akkor ebbe beleásom magam, egyre érdekesebb.
-
SÖ
addikt
válasz #72042496 #4032 üzenetére
Szerintem a home gombja sokkal jobb mint az iPhone-é. Puhább olyan mintha sosem romlanak el. Van egy Alphám is annak még kellemesebb a nyomáspontja. Mondom ezt úgy hogy utálom a Samsung ovális formáját. Az iPhone home gombját mindig félve nyomtam meg, inkább assistive touchot használtam. i4 home gombja 2 év után már bizonytalanul működött. S7 nem tudom meddig fogja bírni de ha jól tudom ma is működnek S2-ök.
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
A beállítás android verzióra rákattintgatva egy játék jön be. 😃 Hasonlót winen láttam.
-
SÖ
addikt
Ja, i6-ról jövök. Viszont mentés nélkül minden beállításom megmaradt. Idáig semmi változást nem látok, viszont biztonsági állapot június 1.😊
-
SÖ
addikt
.
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz Valaki87 #4457 üzenetére
Erősebb wh. Van egy Alphám is, az hozta meg a kedvem. Jobb alap funkciók, naptár, névjegyzék, kamera, és az üveg. Mai napig tartom, hogy az üveg i4 a valaha gyártott legszebb telefon. Ez ugyan azt az érzést adja vissza. Plusz a variálhatóságának köszönhetően jobban optimalizálni tudom a felhasználói szokásaimhoz. Igaz iPhone ezzel szemben kiszámíthatóbb - nincs háttér tevékenység - de hallottam már ott is Skype és hasonló bugokról. Ma már elég jó az Android és a biztonságra is odafigyelnek. Nagyot kellene dobni az Apple-nek hogy vissza csábítson. A Google rendszerében egy dolog nem tetszik, az online jelenlét. Egyszer erre is lesz orvosság.
-
SÖ
addikt
Ha valakinek halkan szól a zene, próbálja ki a Mobi Music Player-t
-
SÖ
addikt
OTA-n frissítettem és akár hányszor készenlétben küldöm, mindig máshová teszi.
-
SÖ
addikt
December környékén kapjuk meg az Android 7-t. S7 szerintem még benne lesz az idén.
-
SÖ
addikt
Neked ajánlom 😉android n Dev
-
SÖ
addikt
válasz msgt.fubar #4902 üzenetére
Ez csak azért is érdekes, mert túl melegedés ellen minden proci védi magát. Csökkenti a teljesítményt szélsőséges esetben le is kapcsol.
-
SÖ
addikt
Novaban van kék szűrő?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest