Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
Biztosan van értelme, a kevesebb ébresztés és kevesebb folyamat meglátszik az aksistatban, persze az optimális szinkronizálás beállítása legalább ugyanilyen fontos (sőt...), illetve ott vannak a 3rd party app-ok, amikkel az egészet el lehet cseszni egy pillanat alatt. Nekem általában nagyon jó üzemidőket produkál a teló, de amikor olyan napjuk van, a facebook, vagy a messenger elkezd rosszalkodni, ha nem veszed észre, beleharap az aksiban, sőt, van, hogy nem is lehet tenni ellene.
-
migabi24
nagyúr
Megvettem az összes ilyen appot, de a frissítőt kivette a samsung mindből azt nem lehet tiltani, én még nem szeretném ezt a 7-est, egyébként annyit erről a tiltogatásról, az én telefonomon vagy 80 csomag volt tiltva, úgy merült 1 éjszaka alatt 4%-ot, most nincs pdpro csak azt tiltottam amit gyárilag enged és így merült 2%-ot szóval kb semmit nem ér
-
Locuste
tag
Srácok,
tudom, hogy saját hallás egészség, meg ilyenek, de nem tudom kikapcsolni a hangerő figyelmeztetést zenehallgatásnál? Kocsi BT-on is hozza ezt, de nem akarom mindig a zsebemből kivenni a telefont.
Köszönöm!
-
air
nagyúr
Hogy kettőből ketten nem tudjátok helyesen leírni azt, hogy "roottal".
[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
viewdetails
addikt
[ Szerkesztve ]
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
F-ECT$
titán
Ne legyetek már ilyen rútok egymással
Dive ever, work never.
-
Ferike81
senior tag
Sziasztok!
2 hét után megjött a telefon. A kérdésem, hogy ír egy frissítést rögtön, ez gondolom felmehet. Töltés közben is frissíthet? Utána gondolom FR. Van rajta egy csomó felesleges kacat, fácse, instagram, google zene-filmek, ezeket kikapcsolhatom? Az időjárás appot is ki lehet lőni?Jahh kaptam hozzá egy Spigen Neo Hybrid tokot, remélem jó lesz.
[ Szerkesztve ]
Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
Ferike81
senior tag
válasz LilProphet90 #18069 üzenetére
Köszi! Furcsa ez a sok kacat rátöltve a szűz android után.
Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
ЯΞD
senior tag
Azt hogy lehet beállítani, hogy ne frissítsen automatikusan? Loli alatt volt ugye a futó folyamatoknál a frissítés. Abból kettő is volt az egyik tiltható volt. Így nem töltött le magától, nem frissített stb... Ezt be lehet valahogy MM alatt állítani? Szeretnék MM-en maradni még egy ideig anélkül, hogy nyaggatna a frissítéssel.
-
ShadowLac
addikt
[link]
s7 vs pixel kameraXperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
ShadowLac
addikt
[link]
s7 vs pixelXperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
ShadowLac
addikt
nekem az s7 a jobb
pixel:
tenger,.ég szürke
növényzet minimálisan fakóbb
a felszáló galamboknál ha megállitod belenézel több
helyen is a galamb tolla ég és föld az s7 javára
éjszaka első ránézésre pixel a jobb de utána láttam hogy
sárgálik minden ami világos.
esti piros hangulatvilágitás a fa alatt tiszta piros minden.
ez a video után sem bántam meg az S 7 etXperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
Langsam
aktív tag
Sziasztok. Hogyan lehet csökkenteni a beszélgetési hangerőt? Nekem még a legkisebb is sok, mellettem is hallatszik néha. Az állító csúszkán még lenne fél centi, de nem engedi tovább halkitani. Köszi. Üdv
Obi Van ? Nincs, már elfogyott...
-
-
Szombó
senior tag
-
Jakesz
addikt
SD kártyára lenne szükségem az S7-hez. Az S4-ben EZT a kártyát használtam, tudom, hogy nem a legújabb és a leggyorsabb, de elég lesz az S7-nek? Videók terén 1080p/60 fps-eseket szeretnék felvenni és lejátszani,
-
Langsam
aktív tag
válasz fornettisuti #18079 üzenetére
Köszi. Nincs bekapcsolva, megnéztem. Arra gondoltam hogy valami mélyebb menüben állítható még kisebbre. Üdv
Obi Van ? Nincs, már elfogyott...
-
nagyúr
-
törölt tag
Nougat egyelőre.
Gyorsgombok oldalra nem csúsznak
A témák nem támogatják a jegyzetet, legalábbis amiket próbáltam.
A fényképező feleületre nem lehet kitenni az időzítés kapcsolót.
Az ujjlenyomat olvasás mintha gyorsabb lenne de ezenkívül semmilyen pozitív változást nem tapasztaltam egyelőre.
Nekem a beállítások menü kicsit katyvasz jobb nem lett viszont egy jopár dolog nagyon elköltözött.
Töltés közben megállt a kijelzőn a százalék érték 86-on majd fél óra múlva már 99%-ot mutatott.
Eddig inkább negatív az értékelésem mint pozitív főleg, hogy emiatt ujralakás van, de ha stabil lesz megszokom.
Egyelőre nem tiltottam pdproval semmit. Téma telepítés után lefagyott azzal az ablakkal, hogy szoftvert frissit.
Az értesítő sávon random megjelenik a teljesítmény mód.
Rosszabbra számitottam. -
Szombó
senior tag
válasz bulikavagyok #18083 üzenetére
Jól tudod.
Ami az USA-ban T-Mobile az itt Telekom.Remélem van annyi összefüggés a cégen belül,hogy amit ott tesztelgetnek az nekünk is jó.Galaxy S9, S7.iPhone SE.
-
nagyúr
-
Burt1793
veterán
válasz #67656192 #18085 üzenetére
Hajrá! Olyan szinten hibátlan ez az uccsó 6-os droid, hogy nem kell wipe-olni, újraindítani sem, szeretem.
A 4 éves tabletem ugyanígy random írja a számokat töltés közben, de ez valszeg az öregség miatt van, 4.4.2 van rajta.
A kapcsolók közti görgetést vajon miért szüntették meg? Hozzáteszem én csak régebben használtam ezt, most már nem elég 10 kapcsoló, így mindig lehúzom kétszer, talán gyorsabb is úgy, de akkor sem értem, hogy ilyen apróságot minek kell kivenni...
A beállítások menü jó szarul néz ki, bár ez nem számít, egyedül az aksistat miatt nyitom meg, remélem azt ki lehet rakni vidzsiként (intelligens kezelő).
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz #67656192 #18089 üzenetére
Azért a bétákat nagyon dicsérték itt a népek, vagy csak a többi fórumon olvasottak miatt?
Más: Síelésnél a mínusz 10-ben azt vettem észre, hogy kicsit lassabban fókuszál szegény teló, vagyis egy pillanatig full homály volt (nem minimálisan volt szar) a kép, utána hirtelen beállt, ettől függetlenül nagyon jól teljesített, gyorsan elővettem, fotóztam, sorozatot lőttem stb... hibátlan. Egyedül az ujjlenyomatolvasó miatt lesz majd üdvös a csere, minden másban hozza a maximumot, nem tudok csalódni így 8 hónap után sem, a feloldást meg max kikapcsolom, amikor az S9 már gondolatra felold, ezzel meg fél másodpercig kell "szopni".
(#18091) matehajagos: Hozzáteszem, szerintem elkényeztettek a hatos androiddal, tényleg nincs vele gond.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Burt1793
veterán
válasz #67656192 #18092 üzenetére
Jó, de egy random kínai csúcsteló vagy az iphone sokkal gyorsabban felold (a note7 is jó volt már), a hetessel se tudja azt, hogy csak megnyomod a gombot, felengeded, ahogy egy gombot szokás, bekapcsol a kijelző és fel is old?
Nem kell az önkioldó, fotózz hangutasítással, nekem az bevált.
Én biztos nem frissítem egy ideig, egyrészt másfél hónapja raktam fel az XEH-et wipe-pal, nem fogok fél napot elcseszni ezzel, ami jó, azt nem rontom el alapon.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Burt1793 #18093 üzenetére
Gyorsabb lett mint volt de a többi a csináljunk valamit kategória.
Van, hogy csinálunk ilyen "közösszelfit", olyankor elkattintás után mindenki látja,hogy van 5 mp-e rendeződni.
Igen, lehet, hogy az a baj, hogy túl jó lett a hatos. A merülés viszont nem lesz rossz szerintem.[ Szerkesztve ]
-
Szombó
senior tag
-
Burt1793
veterán
válasz #67656192 #18096 üzenetére
Ennyire? Figyeld a DBrand-et, mi is ilyet használunk.
Ez, hogy csak meg kell nyomni, elég kényelmessé teszi, ha ébren van a kijelző, akkor az s7 is ugyanilyen gyors, de lekapcsolt kijelzőnél nem tudja ezt a 6-ossal.Basszus, milyen ódivatú az iphone a note7 mellett
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest