Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
Dyingsoul
veterán
válasz kengyel #18400 üzenetére
Semmi baj, így is hatalmas köszönet a segítségért és a hozzáértésetekért.
Sajnos nagyon sajnálok +60-70 ezret kiadni egy hivatalos eladónak a telefonért, inkább kifizetem azt a +1690 Ft-ot az értéknyilvánításos visszapostáért, mintsem a hatalmas sarcot. Most tényleg azon gondolkozom, hogy amazon.de-ről vásárolt telefon bár 12.000-rel drágább a legtöbb itthoni GSM bolttól (150k környékén megáll), de ha azt megveszem ugye arra is jár az 1 év eu garancia? Illetve az ugye tutira független?
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
enemi
senior tag
válasz Dyingsoul #18398 üzenetére
Nekem van egy ilyen VD2-es német s6-osom (is) 2015 márciusi gyártás,és másfél éves használat után semmi gondom vele nem volt(lekopogom)... mai napid karcmentes.
Csak annyi,hogy volt valami gyári vodás app rajta,az nem működött azzal a felkiáltással,hogy nem az ő hálózatukon vagyok.
Vodafone Start a neve.
[ Szerkesztve ]
[̲̅̅P̲̅][̲̅̅s][̲̅̅y][̲̅̅T̲̅][̲̅̅r][̲̅̅a][̲̅̅n][̲̅̅C̲̲̅̅][̲̅̅e]
-
juuzer
addikt
Sziasztok!
Aki hosszabb ideje használja a készüléket, milyen a rendszersebesség jópár hónap után? Gondolkodom, hogy benevezek egy ilyen telefonra (Galaxy A5 ,HTC10 és P9/Honor 8 van még versenyben) csak nehéz a döntés.
Mindenképp hosszabb távra terveznék.
Vamos a la playa.
-
kengyel
nagyúr
Érdekes, mert a magyarnál sem tiltani, sem törölni nem lehet. Az enyém VDH-telefon, volt vagy három telepített program, a többit lehetett törölni.
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
enemi
senior tag
válasz kengyel #18407 üzenetére
Jah,meg valami Protect(ez is vodás)valami McAfee-s motyó...Alkalmazáson belül az opciókban az eltávolítás-Törölve.
Itt a kép róla[ Szerkesztve ]
[̲̅̅P̲̅][̲̅̅s][̲̅̅y][̲̅̅T̲̅][̲̅̅r][̲̅̅a][̲̅̅n][̲̅̅C̲̲̅̅][̲̅̅e]
-
Tesztelo.hu
senior tag
Jelentem, nálam megszűnt a korábban tapasztalt merülés. Most megint kb. 1,5%-ot merül bekapcsolt AOD mellett,és kb. 1%-ot kikapcsolt mellett (Wifi és szinkron megy) készenlétben. Valószínűleg valami app okozta (talán a Google asszisztens), mert a rendszer nem frissült és én sem mókoltam vele semmit.
-
UfoZoli
aktív tag
válasz bulikavagyok #18382 üzenetére
Én nem akarok beleszólni csak egy tanács: a TMX-nek jelezheted a problémát, de itt ne állj meg, s ne kérj újabb javítást.
Az összes garanciális papírral és TMX-es javítási jegyzőkönyvvel jelezd a problémát a Samsung Magyarországnak a sehsupport@samsung.com címen, s azonnal kérjék csereutalványt, vagy új készüléket.Sajnos nekem is folyamatban van egy ügyem a TMX hozzá nem értése miatt...
HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
SeatZola
őstag
Srácok!
A telefonon lévő névjegyeket milyen progival lehet a PC-n szerkeszteni?
Zoli
-
Deck
titán
Jött egy 94MB-nyi frissítés a 7-esre.
PS5
-
ShadowLac
addikt
válasz Dyingsoul #18394 üzenetére
de ez vodás! küld vissza .nekem a hivatalos samsung szervizben imei alapján megmondták hogy honnan való a készülék és hogy független -e.én kicseréltetném egy valóban függetlenre vagy vissza a pénz.
Gsm ben is kapsz EU s 1 év gyártói garist.!!!Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
törölt tag
válasz bulikavagyok #18382 üzenetére
A qva anyjukat.. Nálam jó munkát végeztek de ettől még utálom őket.
Mindig megfogadom, hogy megveszem legközelebb a legolcsóbb példányt és ha nagyobb baja lesz földhöz b*szom. Lehet, hogy jobban járok mint ezzel az elb. garanciával.
[ Szerkesztve ]
-
crane75
senior tag
Sziasztok, hol tudom kilőni, hogy ne szinkronizáljon semmit a Cloud - dal? 😐
Eddig minden nemkívánatos dolgot az Ez Disabler Pro - val tiltottam, de az nálam a mai nappal nem működik, gondolom a Nougat miatt....[ Szerkesztve ]
"Az ég nem a csillagoknál kezdődik, hanem a fűszálak hegyénél."
-
Dyingsoul
veterán
válasz ShadowLac #18420 üzenetére
Én is ezen a véleményen vagyok. Visszaküldtem az S7-et a Jemila-ba, nem értem mások hogy tudták dicsérni azt a boltot mikor ilyet megjátszanak.
A következő versenyzőnk pedig nem mááááás, mint a Mobilkereskedés! Kíváncsi leszek rá, hogy itt mit küldenek vajon. Felhívtam őket, de hát a Jemila-ban is azt ígérték, hogy gyári független EU modell... Minden esetre itt biztató a +24 hó teljes körű gyártói gari lehetősége. A bolttal van valakinek tapasztalata? Neten nehezen találok bármit is a neve miatt...
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Dyingsoul
veterán
Az enyém bontott volt, a telefon sem volt benne ilyen zacsiban, csak a fólia volt rajta elől hátul és kész. De a seal az fel volt vágva. De gondolom fel kell bontaniuk, hogy a garijegyet lepecsételjék, nem?
[ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
veterán
Oké zacsiban tévedtem azt hittem samu abban adja.
Nekem 1 év garival adták akkor ebben is különbözik. Nem volt 2 év garis modell a kínálatukban, ha lett volna azt veszem.[ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
veterán
válasz Wiz Khalifa #18433 üzenetére
Jó azt már túltárgyaltuk korábban de nem a gari volt a baj egyik esetben sem mikor S7-et vettem.
-
MODERÁTOR
válasz Wiz Khalifa #18433 üzenetére
"2 év gari csak és kizárólag Magyar piacra szánt telóhoz van. Az is úgy hogy bereggeled a Samsung Magyarország oldalán. Mert alapba csak 1 év van."
Vagy, ha szolgáltatónál veszed.Xiaomi 13T
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz Viktor0610 #18435 üzenetére
Vagy úgy, igen.
De ugye az is Magyar piacra szánt modell.
[ Szerkesztve ]
Smoke some weed nigga!
-
cousin333
addikt
Próbálta már valaki az új United Kingdom firmware-t? [link]
Én kétszer is letöltöttem, de a 7-zip mindkétszer CRC hibát írt![ Szerkesztve ]
"We spared no expense"
-
-Valinas-
senior tag
válasz bulikavagyok #18396 üzenetére
Az ismerősöm hátlap csere után járt így, óránként vissza kellett nyomni a ragasztást. Ezért is tartok attól, hogy beég a kijelző egy idő után, és javíttatni kell majd. Másrészt azonban egyenlőre a tapasztalatok alapján abszolút nem hajlamos beégésre.
-
enemi
senior tag
-
SpongyaBob
veterán
Aki feltette, esetleg ezzel a frissítéssel van már közvetlen ujjlenyomatos feloldás?
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
MODERÁTOR
-
Deck
titán
válasz Viktor0610 #18448 üzenetére
Pontosan. Korlátozott mobilnet? Na ne már
De mikor korlátozottam is volt sose volt gond itt a fórumon.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Dare2Live
félisten
válasz migabi24 #18447 üzenetére
esetleg ha chromeot használsz kapcsold be a data savert, egy 30%ot az is fog.
persze legjobb az opera mini az simán fog 90%ot. Ha képekre nem nagyítasz nem is fog feltünni.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest