Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefi68
addikt
válasz gerner1 #43301 üzenetére
Samsung Evo Plus SDHC-I
Ez elvileg R/W 95/20 lenne, de a telefonban a teszt szerint 60/20-at tud.
Ehhez képest a belső tárhely tesztje 418/178 MB/s kicsit gyorsabb ...Ezt csak érdekességképpen...
Nem tudom a gyorsabb kártyák mit tudhatnak sebességben, de volt az xDa-n egy topik pont erről, hogy valaki vett egy gyors kártyát és az sem tudott többet a telefonban.
Állítólag nem kezeli le, azt írták. Tehát felesleges.De akinek van gyorsabb kártyája, majd megcáfolja ...
[ Szerkesztve ]
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
stefi68
addikt
válasz gerner1 #43303 üzenetére
Kíváncsi vagyok a tiéd (R/W 95/90) mit tud írásra ugyanezzel az appal mérve?
Már csak az alkalmazást tesztelve....Amit te futtattál az melyik teszt progi?
[ Szerkesztve ]
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
vohanyi
senior tag
CSC Selection for SM-G935F/FD/K/L/S/W8
Mivel multi csc volt idáig nekem,nem volt aktív CSC nem működött a *#06#..stb.. [kép][Innen] telepítettem a CSC Selectiont, (magyarosítva [Itt] )megadtam neki XEF-et, és voálá, van aktív CSC, és műxik, pl. *#06#, és a többi is : [kép]
Ami érdekes, idáig Beállításokban 3 képernyőkép hosszuságú opciok voltak, mostmár csak másfél oldal...
[ Szerkesztve ]
-
gerner1
nagyúr
válasz stefi68 #43305 üzenetére
Amivel én csináltam korábban, az az A1 SD Bench .
-
veterán
Szerintetek másfél éves telefonra ( ami valójában tiszta új) lehet még kötni biztosítást? Ha igen, hol ?
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Yogibear974
senior tag
válasz gerner1 #43311 üzenetére
Mire van formázva az sd-d?! Rootolt a telód, Droid ver.?!
Nekem elég 'gyengére' sikeredett Igaz ez 2014-es 64GB Pro UHS-I Class10, de ettől még nem kéne belassulnia!
A1 SD Bench '17 02 11 mérésnél R: 64,65 MB/s W:63,19 MB/s volt.[ Szerkesztve ]
Üdv: -=Yogibear=-
-
gerner1
nagyúr
válasz Yogibear974 #43314 üzenetére
Nincs root. Gyári XEH ROM (7.0), exFAT -ra formázott microSD (2016-ban vettem). Semmi felesleges app. Nem tiltok semmit. Készülék Teljesítmény üzemmódban.
[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
válasz Yogibear974 #43314 üzenetére
Nekem is hasonló eredményeket produkált a telefon, dettó ugyanez a memóriakártyám mint neked. Telekomos neked?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
würzburger
aktív tag
-
vohanyi
senior tag
válasz würzburger #43317 üzenetére
Összefoglalóban minden ott van - oldal teteje/kinyitása...
Root részleg [Itt][ Szerkesztve ]
-
gerner1
nagyúr
válasz würzburger #43317 üzenetére
Android 7.0 -hoz, még nincsen ROOT leírás az Összefoglalóban. Várd meg, amíg valaki olyan segít, aki már elvégezte ezt, a saját készülékén.
[ Szerkesztve ]
-
vohanyi
senior tag
-
würzburger
aktív tag
Köszönöm...
-
vohanyi
senior tag
Akkor berakom én is - bár nem értem,szerintem a rom nem számít,legfeljebb, hogy mennyire van optimalizálva teló, SD kártya esetében minősége,ill. mennyire van tele, nálam pl. 64Gb-os SD kártya aliról, de megbízhatótól... de látszik, hogy teljesen eredetinek gyorsabb .. belső meg adja magát..
[ Szerkesztve ]
-
surgery
senior tag
Sziasztok feltettem ma az Mobile Outfitters fóliát a tokos verziót a srác aki feltette azt mondta nekem olyan tokot rakjak ami nem ér a kijelző fölé. Szerintem ilyen tok nincs. Ezt rendeltem hozzá Spigen SGP Ultra Hybrid Samsung Galaxy S7 Edge Crystal Clear hátlap tok remélem nem szedi fel a fóliát.
-
Tarantula33
tag
Nagyot csalódtam a telefonba. 1 év alatt gallyra megy az akkumulátor benne, hát ez vicc, aztán fizessek érte 20000-t. Aztán elküldöm a szervízbe aztán visszaküldik ugyanúgy. Szánalmas amit művelnek a szervízben.
Huawei P30 pro
-
gerner1
nagyúr
válasz Tarantula33 #43336 üzenetére
Nincs szerencséd a készülékkel. A 20e Ft -os akkucsere árat nem értem, mert ~bő fél éve már 15e. Ami ugyan jóval kevesebb, de sokak számára még mindig "sok(koló)". A szervizt megnevezhetnéd (ha nem titok..), hogy valami konkrétumot lehessen tenni, a "nagy halmazba".
[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
válasz Tarantula33 #43338 üzenetére
A TMX egy xar banda. Probald meg szemelyesen bevinni egy Samsung szervizbe, ahol helyben javitanak. A TMX talan jobb is ha nem nyult hozza, mert szerelotol fuggoen nagy valoszinuseggel inkabb ganyoltan kaptad volna vissza.
-
balintka
addikt
Pesten melyik Samsung szervizbe érdemes vinni a telót? Nekem az ezüst színű teló repedt SIM tálcája még mindig a problémám. A speedshop-tól rendelt gyári fehér SIM tálca sötétebb egy árnyalattal.
Arra gondoltam, h ezért egy szervizben próbálok szerezni. Hisz akinek törik a telója, annak kerettel együtt kéne h ezt is cseréljék.
Hová vigyem? Mivel csak SIM tálca kell, próbálkozzak a Telemax-nál is? Vagy Pesten melyik Samsung márkaszerviz legyen?
[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
válasz balintka #43340 üzenetére
Azt hiszem, hogy a Váci utat szoktak javasolni. S6 topikban, de szerintem itt volt mas emlitve, vissza kellene keresni (ha addig valaki nem valaszol).
-
beci
őstag
válasz Tarantula33 #43338 üzenetére
Nekem a Tmx-el pozitiv tapasztalatom van.
Futar jott erte,adtak cserekeszuleket... (igaz ez a Samsung resze)majd a kijelzo cserere leadott keszulekemen csereltek kijelzot,aksit,hatlapot...
A munka minosege pedig kifogastalan.🖒Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs