Hirdetés
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nerazim
őstag
válasz
simi811118 #2470 üzenetére
Köszi a segítséget, rá nem jöttem volna
Végül ezt választottam remélem bevállik. Na majd rendelek akkor asszonynak pótakksit az ebayról, ha tényleg ilyen jó áron van.
-
Nerazim
őstag
Találtam két fajta akksit ami jó lehet bele, de nem tudom mi a különbség a kettő között. Mindegy melyik? EB-L1G6LLU vagy EB-L1G6LLUC?
Ui: Valaki használ ilyen utángyártottat? Jó ez?
-
Nerazim
őstag
válasz
simi811118 #2467 üzenetére
Köszi szépen.
Sajna nem nekem lenne, hanem feleségemnek. Én még meg is barátkoznék vele, hogy kilóg a hátulja. Marad a gyári valahonnan, még kutakodok akkor. -
Nerazim
őstag
Sziasztok!
Akksit honnan szoktatok venni? Van valami megbízható forrás? -
Nerazim
őstag
&
Köszönöm a segítségetsajnos ennyire nem értek hozzá, egy factory resetet csináltam azt tudtam hogy kell, most asszony teszteli aztán meglátjuk.
-
Nerazim
őstag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani megbízható romot? Feleségem telefonja eléggé haldoklik mostanság. Volt egy frissítés pár hónapja azóta mintha teljesen kicserélték volna (rossz értelemben). Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256gb
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium - Akkumulátor 92%
- Bontatlan Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB Dual sim mobiltelefon
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Gombászkönyvek egyben
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest