- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
simi811118
aktív tag
válasz
Nerazim #2466 üzenetére
(((Ugyanezt kérdeztem én is pár sorral lejjebb...)))
Nemrég vettem ebay-ről NFC-s gyári cimkés akksit (3Eft), de még kaotikusabban működik mint a régi gyári. Hirtelen kezd esni a töltöttsége, és ugyanugy 1 napot bír (sőt, sztem kevesebbet, mert az ünnepek alatt csak 1x volt bekapcsolva a mobilnet - ez eszi nálam igazából az akksit, szóval sztem még annyit sem bír, mint a gyári)
Pont ma néztem lefekvés előtt 30% felett volt, de reggelre kikapcsolt a teló. Semmi program nem futott a háttérben, se wifi, se mobilnet, se hasonló...
Most megint nézegetem én is az új akksikat, valszeg beruházok egy "noname" ezer forintos kínai akksiba próbaképp (2850mAh-3500mAh közötti kapacitást írnak, de gondolom ezek bőségesen túl vannak 'specifikálva')
Egyik kollégámnak régebben volt spéci, ultramegagiga kapacitású akksija hozzá, amihez már nagyobb hátlap is kellett....kb 2x olyan vastag volt mint a gyári, de tölteni is csak 2-3 naponta kellett, na, azt lehetett nyúzni....
///asszem ilyen volt///
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen monitort vegyek?
- E-roller topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- szinte új iPhone 16 Plus 128GB white fehér független Apple 3 év garancia ajándék
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest