Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
simi811118
aktív tag
válasz
Nerazim
üzenetére
(((Ugyanezt kérdeztem én is pár sorral lejjebb...)))
Nemrég vettem ebay-ről NFC-s gyári cimkés akksit (3Eft), de még kaotikusabban működik mint a régi gyári. Hirtelen kezd esni a töltöttsége, és ugyanugy 1 napot bír (sőt, sztem kevesebbet, mert az ünnepek alatt csak 1x volt bekapcsolva a mobilnet - ez eszi nálam igazából az akksit, szóval sztem még annyit sem bír, mint a gyári)
Pont ma néztem lefekvés előtt 30% felett volt, de reggelre kikapcsolt a teló. Semmi program nem futott a háttérben, se wifi, se mobilnet, se hasonló...
Most megint nézegetem én is az új akksikat, valszeg beruházok egy "noname" ezer forintos kínai akksiba próbaképp (2850mAh-3500mAh közötti kapacitást írnak, de gondolom ezek bőségesen túl vannak 'specifikálva')
Egyik kollégámnak régebben volt spéci, ultramegagiga kapacitású akksija hozzá, amihez már nagyobb hátlap is kellett....kb 2x olyan vastag volt mint a gyári, de tölteni is csak 2-3 naponta kellett, na, azt lehetett nyúzni....
///asszem ilyen volt///
Új hozzászólás Aktív témák
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 3D nyomtatás
- Milyen notebookot vegyek?
- Villanyszerelés
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- Drón topik
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- PlayStation 5
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest