Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
petranatasa
csendes tag
Először is, az IDOL 2S kijelzője annyira minimálissal nagyobb, hogy fel sem tűnik. A kijelző fényereje/kontrasztja IDOL 2S-nél jobb, viszont a színek az S3 Neo-ban szebbek. Kinézetre az IDOL 2S nekem nagyon bejön, S3 Neo meg nem, de ez szubjektív. Játék közben van, hogy a lányom S3 Neoja úgy bemelegszik, hogy inkább abbahagyja (mármint a lányom a játékot), IDOL 2S ilyet nem csinál. Nekem a külső hang esetében az IDOL 2S a nyerő egyértelműen. Az S3 Neo sokkal jobb beállítási lehetőségekkel bír. A kamerája az IDOL 2S-nek sokkal rosszabb, mint az S3 Neo-é. Az akksi IDOL-ban jobban bírja. Az IDOL 2S-nek sok ismert gyári baja van, ezt a topicjában én is leírtam (pl. beállított csengőhang naponta elállítódik, a saját töltőjétől vinyákol, hogy az nem az övé, azonnal húzzuk ki, a videók hangja alig hallható, a kétkoppintós felnyitás érdekesen működik, hangerő gombról lekopik a szín (ez tokfüggő), kihangosítva hangerő nem állítható, sd-ről lejátszáskor néha szaggat, Wifin keresztül néha a net elmegy, csak újraindítás segít). Az akksi nem cserélhető az ALCÁban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Plazma TV topic
- Filmvilág
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kuponkunyeráló
- Nincs megállás akkuméretben
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest