- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- hcl: MS Office365 Linuxon
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
petranatasa
csendes tag
Először is, az IDOL 2S kijelzője annyira minimálissal nagyobb, hogy fel sem tűnik. A kijelző fényereje/kontrasztja IDOL 2S-nél jobb, viszont a színek az S3 Neo-ban szebbek. Kinézetre az IDOL 2S nekem nagyon bejön, S3 Neo meg nem, de ez szubjektív. Játék közben van, hogy a lányom S3 Neoja úgy bemelegszik, hogy inkább abbahagyja (mármint a lányom a játékot), IDOL 2S ilyet nem csinál. Nekem a külső hang esetében az IDOL 2S a nyerő egyértelműen. Az S3 Neo sokkal jobb beállítási lehetőségekkel bír. A kamerája az IDOL 2S-nek sokkal rosszabb, mint az S3 Neo-é. Az akksi IDOL-ban jobban bírja. Az IDOL 2S-nek sok ismert gyári baja van, ezt a topicjában én is leírtam (pl. beállított csengőhang naponta elállítódik, a saját töltőjétől vinyákol, hogy az nem az övé, azonnal húzzuk ki, a videók hangja alig hallható, a kétkoppintós felnyitás érdekesen működik, hangerő gombról lekopik a szín (ez tokfüggő), kihangosítva hangerő nem állítható, sd-ről lejátszáskor néha szaggat, Wifin keresztül néha a net elmegy, csak újraindítás segít). Az akksi nem cserélhető az ALCÁban.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged