Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petranatasa
csendes tag
válasz
petranatasa
üzenetére
Most már tuti, hogy a rising star app a ludas, valamivel összeeakad, mert újra előjött a kamera hiba.
-
petranatasa
csendes tag
Először is, az IDOL 2S kijelzője annyira minimálissal nagyobb, hogy fel sem tűnik. A kijelző fényereje/kontrasztja IDOL 2S-nél jobb, viszont a színek az S3 Neo-ban szebbek. Kinézetre az IDOL 2S nekem nagyon bejön, S3 Neo meg nem, de ez szubjektív. Játék közben van, hogy a lányom S3 Neoja úgy bemelegszik, hogy inkább abbahagyja (mármint a lányom a játékot), IDOL 2S ilyet nem csinál. Nekem a külső hang esetében az IDOL 2S a nyerő egyértelműen. Az S3 Neo sokkal jobb beállítási lehetőségekkel bír. A kamerája az IDOL 2S-nek sokkal rosszabb, mint az S3 Neo-é. Az akksi IDOL-ban jobban bírja. Az IDOL 2S-nek sok ismert gyári baja van, ezt a topicjában én is leírtam (pl. beállított csengőhang naponta elállítódik, a saját töltőjétől vinyákol, hogy az nem az övé, azonnal húzzuk ki, a videók hangja alig hallható, a kétkoppintós felnyitás érdekesen működik, hangerő gombról lekopik a szín (ez tokfüggő), kihangosítva hangerő nem állítható, sd-ről lejátszáskor néha szaggat, Wifin keresztül néha a net elmegy, csak újraindítás segít). Az akksi nem cserélhető az ALCÁban.
-
petranatasa
csendes tag
Pedig itt ez lesz a ludas (remélem), valamivel összeakad, mert még mindig jó, ilyenkorra már rég jelezni szokott kamera hibát. Holnap estig, ha nem jön elő a hiba, akkor visszamegy az SD kártya, ha további 2 napig nem lesz gond, akkor visszamegy a rising. Ez a terv. Aztán, hogy mi lesz..., ki tudja.
-
petranatasa
csendes tag
Üdv. Lányomnak vettük 3 hete. 2. héttől elkezdett kamera hibát írni, akkor is randomszerűen, ha nem kapcsoltunk kamerát. Mindent leszedtem róla, microSD ki, gyári visszaállítás. Minden ok, 3 napig teszteltem. Utána vissza micro SD, lányom játékai-programjai vissza, másnap du. kamera hiba. Csak újraindítással lehet javítani. Ezek után mindig másnap du-ig jó, utána kamera hiba. SD kártya ki, biztos az kavar be (bár mentési helynek a telefont hagytam. Másnap kamera hiba. Utána beáll/által/alkkezelő/mind/kamera adatok törlése. Úgy sem jó. Tegnap leszedtem a rising star appot, ma du. még jó volt, úgyhogy biztató. Esetleg valakinek ezzel az appal nem volt hasonló gondja? Még a viberre gondolok, más nem nagyon van már rajta, vagy hardveres a gond, de akkor újraindulás után is lenne szerintem. Nekem IDOL 2s van, az hülye, de szórakoztatóan (sohasem tudom mit talál ki, írtam a topikjába), de ez a kamera hiba már idegesít, ráadásul én akartam, hogy samsungot vegyünk, mert a feleségemé pöpecül működik (ace2).
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS ROG Phone 8 gamer telefon (Snapdragon 8 Gen 3, 165Hz, IP68, 256GB), bontatlan,garanciális
- Eladó Samsung Galaxy s23( ha ma elviszed nincs postaköltség)
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P50 Pocket Prémium Edition Gold.
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest