Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
mg36
tag
Akkor jó
Köszönöm mindkettőtöknek. -
mg36
tag
Jhonny Cage már nagyon korrektül válaszolt a kérdéseimre, de azért megkérdezném másoktól is, hogy azok a pöttyök sötétben másoknál is előfordulnak-e, illetve, hogy ez másokat is zavar-e? Lenne szíves valaki képet is feltölteni erről? (Sajnos senkinek nincs ilyen az ismerőseim között, a Media Marktaban meg nem fogják lekapcsolni a világítást
) -
mg36
tag
válasz
Jhonny Cage
üzenetére
Köszönöm a részletes választ!
-
mg36
tag
Sziasztok!
Tetszene ez a készülék, de azt olvastam egy korábbi hozzászólásban, hogy melegszik. Mennyire durván érezhető? Kifejtené nekem valaki, hogy alap használat, pl. böngészés, zene, email esetén is észlelhető vagy csak komoly játék esetén. Csak azért kérdezem ennyire részletesen, mert a Galaxy Tab 2-nél ami nekem hú, de meleg, az másnál csak ja, tényleg egy kicsit langyos
Illetve anno S3 esetén olvastam, hogy sötétben a kijelző alatt ragasztófoltok láthatóak voltak
Ugye ennél a készüléknél ilyen nincs?
Üdv: mg36
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB Akku: 90%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25+ 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 Éjfekete - 128 GB - 98% Akkumulátor (iSamurai cserélt)
- Samsung Galaxy A04s 3/32GB fehér megkímélt állapot
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Köszönöm mindkettőtöknek.
Ugye ennél a készüléknél ilyen nincs?