Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: 2025, zárás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pajac: 27 ezer kilométerrel közelebb, mint átlagosan
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Benéztem az árat, úgyhogy marad S3 :-)
(#845) Lipton: nekem még az IP67 is tetszett :-)
-
smobika
tag
Szia ! Úgy vettem észre, hogy gyorsabban kapcsolódik a wifihez, ugyan azokkal az általam telepitett és használt programokkal több szabad ramot is hagy, igaz hogy én azonnal rootoltam és a sok gyari cuccot azonnal töröltem belőle. a gps a magyar rommal is gyorsan felált eggy 8-10 müholdal ez ahogy elindul az igo szinte eggy másodperc alatt 15-19 müholdra ál rá, eddig ennyi az aku idöd pár napig tesztelni kell, körülbelüre akkor mutat már ideális értéket addig felesleges róla bármit is mondani, hogy jobb vagy nem !!! eddig ennyi
-
-
Andrewstarr
aktív tag
Beállítás és használat függő, hogy meddig bírja, és azt hiszem kell neki egy kis idő amíg beáll. Valahol azt olvastam, hogy ezeket az aksikat már nem kell formázni, de nem szabad teljesen lemerülni hagyni. Az ideális 20-30%-nál tölteni, és nem fullra. Az edigitálnál vetted akkor? Bolti gari van rá vagy gyári?
-
plaszy
őstag
De miért Edigitalból 75-ért? Emagnál 59 a kék, ingyen házhozszállítással.
De a te döntésed.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Milyen videókártyát?
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Túraautó topik
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- Elektromos cigaretta 🔞
- Bloodborne (PS4)
- Keskenyebb házba keresel hűtőt? Lehet, hogy megtaláltad
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone 13 PRO MAX 128GB GOLD 91% Akku! CSODASZÉP, DOBOZBAN MINT AZ ÚJ!
- Iphone SE 2022 64gb Új akku
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 256gb - Szép állapot, új kijelző, akku 77%, akár beszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest