- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Egyedül?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ivqkzy-: 2. gépem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny Cage
tag
Én sem találtam, viszont rootolás után odin módban átváltott a system status offical-ról costum-ra.
Ha újrahúzom odinnal a gyári romot ez visszaáll vajon, vagy kell még valamit futtatni hozzá? Mert így ugrott egyenlőre a gari.
A hangerőt én is feljebb állítottam az általad leírt módon, nálam 87-nél is betorzít a zenelejátszóban és a csengőhangok egy részénél, de youtubenál és videókban nem, szóval én 90-re állítottam mert hangosabb sokkal de nem torzít semmivel jobban.Zenénél megoldottam az eqval, csengőhang meg amúgy is olyan van beállítva amit éppen nem torzít, és mostmár szinte üvölt a telefon, sokkal jobb így videózni stb.. rajta!
A knoxot én letöröltem minden formájában, hasznát nem veszem , viszont elég sok ramot evett, mióta kirootoltam és letöröltem a felesleges cuccokat, a szabad ram mérete 800 mb körűl alakul 400 helyett.Szóval eddig megérte!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest