Hirdetés
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Őskoczka
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny Cage
tag
Nehezen észrevehető és fényképezni nem igen lehet, nem làtszana semmi, ha nem olvastam volna róla s3 topicban, valószínű észre sem veszem!Két dolog van még ami engem zavar, egyik, hogy a tesztben azt írjàk tekintélyes fényereje van az értesítő lednek, na az enyémnek elég gyenge, a màsik, hogy csengésnél mindig halkan indulnak a csengőhangok és csak pár másodperc után erősödik a hangerő és nem lehet ezen állítani!
-
Jhonny Cage
tag
Nekem ha sokáig böngészek akkor langyos, játékoknál illetve youtubenál melegszik valamivel jobban, de azért nem égeti a kezem, nemvészes.A kijelző, na annál vaksötétben ha full fekete a kijelző és nagyon erősen koncentrálsz akkor észrevehető pár pötty, de normál használatnál nem látható semmi, viszont nekem a feketéjével van bajom, nem az igazi amoledes mélyfekete, olyan mint ha lenne egy kis háttérvilágítás ami azért furcsa mert mégis csak amoled, viszont így is odavág minden ips paneleset.Másik gondom, hogy eléggé le van csupaszítva a rendszer, a home felületnek semmi beàllítàsi lehetőség, és az artot is kivették belőle.Ezeket leszámítva korrekt telefon, ebben az àrban(59 k) nekem verhetetlen vétel volt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Myth: Wukong
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Melyik tápegységet vegyem?
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro 256gb - Szép állapot, új kijelző, akku 77%, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- iPhone 13 Pro 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4545
- Huawei P30 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Kijelzőn beégés
- Samsung Galaxy A56 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő