- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny Cage
tag
Leírnék egy két tapasztalatot, mit érdemes beállítani a telón, valószínű többségetek eddig is tudta de ha valaki nem akkor hasznos lehet.
Beállítás-kapcsolatok-további hálózat-mobilhálózatok-hálózati mód. Itt alapból automatikus kapcsolódás van megadva(wcdma/gsm), ezt állítottam csak gsm-re. Így csak 2g hálózatot használ a teló, azóta maxon van mindig a térerőm míg előtte csak 1-2 csík volt, és az akksi is lassabban merűl.
Az akksi időt drasztikusan javította, hogy lekorlátoztam a háttérszolgáltatásokat max. 3-ra.
Beállítások-álltalános-fejlesztői beáll.-háttérfolyamatok korlátozása- legfeljebb 3. Nekem így folyamatosabb az egész rendszer működése az akksi pedig példa képp most 2nap18óránál jár és 61%-on áll, 2 óra kijelző használattal 50% fényerőn, van benne sok netezés wifin és telefonálás is. Nagyon sok használat melett is 2 nap az üzemidőm 6 órás kijelzőhasználattal. ezelőtt örűltem ha kihúzta 2 napig!
Valamint ajánlanám tiltsa le mindenki azokat az előretelepített appokat amiket nem használ, nekem pl. ilyen a samsung link, google+ stb.., mert nagyon szeretnek futni a háttérben és zabálják az áramot és a ramot!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest