- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny Cage
tag
Leírnék egy két tapasztalatot, mit érdemes beállítani a telón, valószínű többségetek eddig is tudta de ha valaki nem akkor hasznos lehet.
Beállítás-kapcsolatok-további hálózat-mobilhálózatok-hálózati mód. Itt alapból automatikus kapcsolódás van megadva(wcdma/gsm), ezt állítottam csak gsm-re. Így csak 2g hálózatot használ a teló, azóta maxon van mindig a térerőm míg előtte csak 1-2 csík volt, és az akksi is lassabban merűl.
Az akksi időt drasztikusan javította, hogy lekorlátoztam a háttérszolgáltatásokat max. 3-ra.
Beállítások-álltalános-fejlesztői beáll.-háttérfolyamatok korlátozása- legfeljebb 3. Nekem így folyamatosabb az egész rendszer működése az akksi pedig példa képp most 2nap18óránál jár és 61%-on áll, 2 óra kijelző használattal 50% fényerőn, van benne sok netezés wifin és telefonálás is. Nagyon sok használat melett is 2 nap az üzemidőm 6 órás kijelzőhasználattal. ezelőtt örűltem ha kihúzta 2 napig!
Valamint ajánlanám tiltsa le mindenki azokat az előretelepített appokat amiket nem használ, nekem pl. ilyen a samsung link, google+ stb.., mert nagyon szeretnek futni a háttérben és zabálják az áramot és a ramot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- sziku69: Szólánc.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO