- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjMcMaster
tag
Köszönöm szépen az útbaigazítást! Ma rendeltem eBayről (59k) egy NEO-t, remélem hamarosan megjön. Számlát már megkaptam!
Én nagyon sok telefont végigjátszottam, de (nem hazudok) állandóan az lett a vége, hogy veszek egy Samsungot. Eddig egy i9001-et (Galaxy másfelet) gyepáltam, azán rendeltem az említett klónt, ami megy vissza és most megint eljutottam oda, hogy veszek egy normálisnak tekinthető Samsungot. Ha van rá kredit, akkor mindenképpen ajánlom, ha nincs, akkor nem tudok tanácsot adni! Érdemes nézni a emag.hu-t mert sokszor akcióznak 69900 Ft (asszem ma 68900 Ft) S3-at, és másnapra a küszöbödön van szállítási díj nélkűl, fizethetsz a futárak, stb. Én már sokmindent vettem onnan, többek közt a Barátnőm is egy S3-at. Korrekt csapat!
Ha akcióznak akkor tényleg jó áraik vannak, érdemes figyelni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest