- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjMcMaster
tag
Köszönöm szépen az útbaigazítást! Ma rendeltem eBayről (59k) egy NEO-t, remélem hamarosan megjön. Számlát már megkaptam!
Én nagyon sok telefont végigjátszottam, de (nem hazudok) állandóan az lett a vége, hogy veszek egy Samsungot. Eddig egy i9001-et (Galaxy másfelet) gyepáltam, azán rendeltem az említett klónt, ami megy vissza és most megint eljutottam oda, hogy veszek egy normálisnak tekinthető Samsungot. Ha van rá kredit, akkor mindenképpen ajánlom, ha nincs, akkor nem tudok tanácsot adni! Érdemes nézni a emag.hu-t mert sokszor akcióznak 69900 Ft (asszem ma 68900 Ft) S3-at, és másnapra a küszöbödön van szállítási díj nélkűl, fizethetsz a futárak, stb. Én már sokmindent vettem onnan, többek közt a Barátnőm is egy S3-at. Korrekt csapat!
Ha akcióznak akkor tényleg jó áraik vannak, érdemes figyelni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest