- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjMcMaster
tag
Köszönöm szépen az útbaigazítást! Ma rendeltem eBayről (59k) egy NEO-t, remélem hamarosan megjön. Számlát már megkaptam!
Én nagyon sok telefont végigjátszottam, de (nem hazudok) állandóan az lett a vége, hogy veszek egy Samsungot. Eddig egy i9001-et (Galaxy másfelet) gyepáltam, azán rendeltem az említett klónt, ami megy vissza és most megint eljutottam oda, hogy veszek egy normálisnak tekinthető Samsungot. Ha van rá kredit, akkor mindenképpen ajánlom, ha nincs, akkor nem tudok tanácsot adni! Érdemes nézni a emag.hu-t mert sokszor akcióznak 69900 Ft (asszem ma 68900 Ft) S3-at, és másnapra a küszöbödön van szállítási díj nélkűl, fizethetsz a futárak, stb. Én már sokmindent vettem onnan, többek közt a Barátnőm is egy S3-at. Korrekt csapat!
Ha akcióznak akkor tényleg jó áraik vannak, érdemes figyelni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest