Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
klaya86
senior tag
Saját tapasztalat. Ez a teló biztosan nem lesz üzemidő bajnok, viszont egy napot lazán kibír 5-6 óra képernyő időkkel. Többször volt már itt téma, le is írtam többször. Rá kell szánni azt a 20 percet és átnyálazni a beállításokat. Vannak fent YouTube videók battery savingről. Azokat is érdemes megnézni. Nálam dual simmel, automata fényerőn lazán hozza a napot. 5 óra alá nem tudom bevinni a képernyő időt, max ha COD menne megállás nélkül, akkor talán. Nálam inkább 6 óra környéke a jellemző. Csak fórumok alapján (s22,s21) tudom azt mondani, hogy szerintem ez a telefon samsung S szérián belül mindenképp a jobbak közé tartozik üzemidő tekintetében. S21, S22 - nel nagyon sok a panasz az akku miatt. 3-4 óra sot amit tudnak. Biztos tudna jobbat valamelyik realme, vagy xiaomi, de samsungon belül szerintem korrekt.
-
klaya86
senior tag
Nekem egy éjszaka 4-5 % merül kb, bekapcsolt Wi-Fi meg ugye a két sim. Nap közben, mivel azért használom a telefont, így sok üres járat nincs. Ha mondjuk 2-3 óráig zsebben van és nem nézek rá, akkor sem veszem észre, hogy drasztikusan merülne. Amire gondolsz, az inkább az exynos procis Samsungokra igaz. Azok szeretnek készenlétben is merülni rendesen. Ez a telefon semmivel nem merül jobban készenlétben, mint az előző snapdragon 865ös telóm.
-
direwolf
őstag
Ha úgy jön ki a helyzet, hogy egész hét végén az asztalon pihen a teló, minden probléma nélkül elmegy 3 napot. Szerintem ha egyáltalán nem nyúlnék hozzá, meglenne a 4 nap is. Bekapcsolt 4g/wifi/bt mellett. BT-n lóg az órám folyamatosan.
[ Szerkesztve ]
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
Mr. Morgo
junior tag
Az egy hulladék fapad!
Várom a napot mikor a világon pár napra megszűnik az internet (LESZ ilyen) és fiatalok tucatja lesz öngyilkos mert nem tud a facén, instán és tik-tokon lógva b@romságokat nézni! "Ami a világban most zajlik az nem más, mint vagyonelkobzás infláció mögé bújtatva."
-
SztiviVander
őstag
yaab, elso talalat playen. a gyari auto brightness amugy is egy kalap szr, minden forumban panaszkodnak ra. plane amiota nem lehet az adaptiv tanulast se reset-elni. ott fogyott el a turelmem vele mikor beakadt az agyaba h sotet szobaba is fel fenyero a legkisebb amire leveszi es nem is hajlando ezt elfelejteni. yaab megoldja tokeletesen.
-
atee
őstag
1 napot kibír? Mert ha igen akkor miért probléma, hogy a nap felénél 62%?
Ha 80% lenne akkor este nem töltenéd?
Volt nekem igazán merülő telefonom amit napközben is csak powerbankal tudtam használni, hogy bírja estig Minden csak viszonyitás kerdése.D-day 2002-01-04 01:54
-
direwolf
őstag
És ha energiatakarékos módba kapcsolod? Gondolom akkor merül az akku veszettül, ha valami miatt felkapcsol a proci max teljesítményre, de nem is biztos, hogy szükség van rá. Egy ilyen teljesítményű procit max a játékok tudják kihajtani. Egy yt musicot röhögve alap frekin kéne futtatnia, csak lehet, hogy szarul van megírva a frekvencia stepping... de nem tudom, csak találgatok.
Nem gondolom, hogy az appok vagy az accountok számával lenne gond, ezen már rég túllépett az android. Szépen elaltatja amit nem használsz. Nekem is van kismillió app a telón, csak ritkán használom őket.
[ Szerkesztve ]
-
Vikooo
addikt
Csak, hogy lamentaljak meg kicsit a szar uzemidon, el se merem képzelni mit muvelne ez navigáció közben.
Előző telefonommal megjartam horvatot töltés nélkül navigacioval (max fényerő, 5G mobilnet, 2 SIM, BT zene...YT Music sem akadt.
Ja igen az egy fos Nokia X20 volt amit mindenki szid. Megkapta a lányom, nem kérem vissza de a 21FE -nek mennie kell, a semmi is jobb.
-
klaya86
senior tag
Igen, nem bírná ki horvátot oda vissza navigálva és igen a Nokia x20 egy fos ehhez képest. Hülyeséget nem írtál. Szerinted az 1.3as Suzuki 6 literes fogyasztását kellene produkálnia egy 3.0 turbós benzinesnek? Mert kb ilyen szinten áll teljesítményben a két telefon egymáshoz képest. Navigáltam vele sokat. Legtöbb egyben 2 óra volt nyáron. 60%on állt a végére.
-
klaya86
senior tag
Nem értem miért ezt választottad. Oké, 3x optikai zoom alapból rendesen megszűri a mezőnyt. De ha ebből engedsz és beéred valami snapdragon 778 szinttel, akkor inkább az lenne a te pályád. Azt pedig már leírtam milliószor, hogy beállítás kérdése és egész normális üzemidő lesz.
-
direwolf
őstag
Én továbbra sem értem a problémát, nekem nem zabálja semmi az akkut. Igaz YT musicot nem használok, Spotify viszont van. Előző telóm az akkukirály Huawei P30pro volt. 3-4 napot tudott. Ez meg 2-3-at azonos szokásokkal. IDK...
[ Szerkesztve ]
-
klaya86
senior tag
2 sim, 120 hz, folyamatos wifi, mobilnet, nfc, automata fényerő. Napi szinten bluetooth kapcsolat legalább 2 óra(autóban) háttérben YouTube lezárt képernyőn. Sokszor másfél - két óra COD (max grafika). Néha navigáció, mindent ezen intézek. 5 óra alá nem megy a képernyő idő. Ha ennyire vágod a dolgokat, már bőven lehetne jó üzemidőd. ADB sem kell hozzá. Xiaomin én is azzal gyomláltam. A Google és a Samsung felesleg funkciót(statisztikai adatok küldése háttérben és társai) kell kikapcsolni, menüt végig nyálazni és voálá. Semmiben nincs lekorlátozva a telefonom, mégis rendben van az üzemidő.
-
direwolf
őstag
Én az nfc-t csak akkor kapcsolom be, ha kell. A lokáció viszont folyamatos. Súlyosbító körülményként work profil a céges cuccoknak, amik folyamat szinkronizálnak. A YT musicon kívül minden más kb. ua. mint nálad, és mégis, látod mennyivel jobb az akkuidő. Valami el van konfigva ott...
-
direwolf
őstag
Én passzolok, ezt neked kell kideríteni. Már ha van hozzá kedved.
Az nfc-t én biztonsági megfontolásokból kapcsolgatom.szerk.: amúgy, ha mondjuk tud a cucc 10 óra SOT-ot, akkor minden óra 10%. A 4:20 akkor 43-44%. Tehát 18 óra sleepre jut 30%. Szerintem wakelock problémád lesz.
[ Szerkesztve ]
-
potyi23
senior tag
teljes mértekben megértelek.Nekem is ugyanez a bajom.. mai napig csak nézek ki a fejemobol,h miert kell toltenem napi 2X, az egy honapos telefonom.Persze úgy hogy navigácio nem megy rajta.Szlovakiaban élek,elozo telefonom ugy vitt pestre, h egész uton ment a navi,pesten net,youtub,és este 10 re le is merult. Ezt leveszem reggel 5 kor a toltorol,és reggel 8 ra mar csak 80 % mire hazaerek melobol ,fel kell tennem, toltore,mert ugy nem merek itthonrol elindulni.. Pestre ez el sem tudna vinni toltés nelkul.gyor utan lemerulne Amint tudom,énis váltok,nem azert van telefonom,h a tolto kabel a seggembol logjon ki.. Sajnos ennek ilyen gyenge az akkuja
-
Usgyi
aktív tag
Pedig szerintem nem ilyen vészes a helyzet
Nekem ezelőtt MI9 volt, azon már újkorától kezdve elégedetlen voltam akkuval, felé ennyit bírt mint ez, ott a készenléti fogyasztás volt brutális. Ezzel egyelőre meg vagyok elégedve automata fényerőn és 120Hz-en. Amíg kibír 1 napot, addig nekem megfelel.Samsung Galaxy Z Fold 5 & Samsung Galaxy Watch 5 pro
-
Bibby
addikt
Ez miért rossz érték? Mi ezzel a baj? Kb 24 óra alatt lemerült 25%ra. Ha felszorzod a kijelzőidőt akkor majdnem 6 óra SoT.
Még a tesztben is ezt írják:
"4500 mAh-s telepével az S21 FE kényelmesen kibír egy hosszú napot töltőfej nélkül, vagy másfelet ritkábban nyomogatva. Ezt 4-6 óra képernyőidőre fordítanám le, ami csúcsvonalon jó, de nem kiemelkedő érték."Ελευθερια η θανατος
-
direwolf
őstag
Az a része engem is érdekelt volna, hogy végülis mi okozza pontosan azt az extrém merülést nálad, de akkor nem fogjuk megtudni. Amúgy megértelek, ha nincs erre kedved/energiád stb.
Még egy adat, és én is abbahagyom. A tegnapi folytatásaként most így áll az én telóm:
3óra 25perc Sot, 26óra 58perc screen off, battery 48%
Ebben már bőven volt whatsapp, chat, messenger, firefox, nfc fizetés stb-stb.
És nincs energiatakarékos mód beállítva![ Szerkesztve ]
-
Bibby
addikt
-
Winnie The P
őstag
Nálam, 120Hz-en bőven megvan az egy nap. Reggel kávé közben, hírek, prohardver, yt, közösségi média. Napközben is egy párszor kézbe veszem. Igaz nekem is furcsa volt, mert előtte ami volt síma 2 nap volt (Redmi Note 9 Pro). De valamit valamiért.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
Roland0224
senior tag
Nekem az utolsó 5% vészesen gyatra
5%-ot eléri utána percek múlva kikapcsol Xiaomi után még mindig szokatlan ott 1%-nál elkezdett visszaszámolni ,hogy 30mp és kikapcsol
Első 100 az hasonló nálam is de minden telómon ilyen volt sajna azt már megszoktam
iPhone-on (6) volt utoljára olyan ,hogy a 100% az fél óra volt nyomkodással (és azt 2+ évesen is )
Meg most az iPaden de az más nagyobb az akku azt nem keverném ide
Az iOS -nek a legjobb az akku kezelése főként a készenléti csak az iPhone -okban meg gyenge az akku és nem bírja túl sokáig mm élettartam szempontjából 1-2 év max[ Szerkesztve ]
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen fekete mobiltelefon
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen, fehér mobiltelefon + rengeteg tok
- Megkímélt Samsung Galaxy S21 5G 8/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen, fekete színben, garanciával!
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Pink, Újszerű Állapotú, Karcmentes, Rózsaszín, Független, Garanciális
- Beszámítás! Samsung Galaxy S21 5G 128GB/8GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra 128GB 12GB RAM Dual (G998), Csere!
- Samsung Galaxy S21 5G !!! ELADÓ
- Samsung S21 Ultra 12/128GB, Átlagos állapot, Független, Garanciával!
- !! SAMSUNG AKCIÓ !! Garanciás, Samsung Galaxy S21 Ultra Fekete 128GB. BM388
- S21 ultra 256Gb mint az új (felújítva) tokokkal töltővel eladó,ajándékna is.....Beszámítok, Posta ON
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest