- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Nagy dilema
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vikooo
addikt
válasz
klaya86 #2728 üzenetére
Nincs más ahol van értelmezhető 3x optika, megy vissza és jön helyette a Nokia X30....lemondtam a 3x -ről, S22+ -t és most a 21FE -t is visszaküldöm, megtanultam a leckét.
Galaxy Spica óta Androidozom, ha kellett ADB, root stb olyan beállításokkal használom mint a Nokia 8.1 -et és az X20 -at is használtam de itt nem megy, egyszerűen sima netezés kicsinálja.
Hogy mit kéne kikapcsolni? Mindent. De akkor minek ilyen telefon? Nem akarok se akkumulátor kímélő módot se lokáció nélküli használatot (így is tiltottam a hely hozzáférést ahol csak lehetett, rendszer alkalmazásokban is) illetve annyira levettem a fényerőt, hogy már fájt a szemem az erőlködéstől, hogy el tudjam olvasni.
Egy Vanilla Pixel rendszer biztos sokat dobna rajta.
Próbálok objektív lenni és teljesen transparens azzal kapcsolatban amit tapasztalok. Még ha picit nyersen is fogalmaztam.
Amúgy brutál gyors a rendszer, baromi jó képeket lehet vele csinálni (Holdat is elég jól elkapja) brutál jó a hanghívás, kompakt. A kijelzője so-so, nem csípem, hogy a fehér nem teljesen homogén fehér, vannak benne pici rózsaszínesedések, minimum fényerőn szürke háttéren fekete ikont/widgetet mozgatva brutál lilás utánhúzás....de ezzel mind együtt tudtam volna élni de az akku.....ja és a kijelző fényereje elképesztő! Kár érte
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Phantom White, Teljesen Újszerű, Gyönyörű Állapotú, Fehér, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Phantom Violet, Teljesen Újszerű, Gyönyörű Állapotú, Lila, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Phantom Violet, Teljesen Újszerű, Gyönyörű Állapotú, Lila, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Pink, Teljesen Újszerű, Gyönyörű Állapotú, Rózsaszín, Garanciális
- Samsung bontott kijelzők eladóak!
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest