- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kempingezés és sátrazás
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
atee
őstag
válasz
FrankMonzano #2517 üzenetére
Nézőpont kérdése, hogy kinek mi hiányzik vagy tetszik/nem tetszik a készülékben.
Én sokat olvasgattam mire ezt választottam az S10 után. Nyilván Samsungról könnyebb jönni mint más készülékről.
Melegedés nem kóros nálam. Led nem hiányzik és a gyorstöltés sem életbevágó. Akku kibír lazán egy napot pedig egész nap használom. Nem lennék előbbre pl. 1.5 nappal sem.
Ellenben ami hiányozna az pl a vezeték nélküli töltés. Hasonló árban több riválisban se tették bele.
Engem a műanyag hátlap bosszant, de ezen át lehet lépni. Úgyis tokban van mindig.
Ennyi pénzért a mai akciós vagy aprós árért (150-170k). Nekem ez adja a legtöbbet.
Mondhatni ésszerű választás a kategóriájában. És a drágább készülékeknél se tudok igazán olyan funkciót ami kihagyhatatlan lenne. 3-4 vagy akár még több 100 ezrekért. -
atee
őstag
Sziasztok!
Olyan tok nem létezik hozzá mint a gyári szilikon csak bőr? Annó az S10 telefonokra még volt. Jó lenne erre is valami hasonló!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Elektromos autók - motorok
- RAM topik
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen légkondit a lakásba?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Phantom White, Teljesen Újszerű, Gyönyörű Állapotú, Fehér, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Phantom Violet, Teljesen Újszerű, Gyönyörű Állapotú, Lila, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Phantom Violet, Teljesen Újszerű, Gyönyörű Állapotú, Lila, Garanciális
- Samsung bontott kijelzők eladóak!
- Samsung Galaxy S21 Plus két színben!gyári független dual SIM megkímélt 12 hónap szavatosság
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Garis! Csere Beszámítás! Acer Predator Helios 16! I9 13900HX / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 4,5TB SSD!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest