Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Tökéletes töketlenség
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambanő háza tája
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
direwolf
őstag
A linket köszi, viszont az Y generációnál öregebbek kedvéét, vagy akik hozzám hasonlóan a pokol legmélyebb bugyrába kívánják a videós magyarázatokat szöveges leírás nélkül:
Le kell tölteni egy shortcut maker nevű widgetet storeból, és hozzáadni a home screenhez (shortcut(standard)). Az activities menüjében a felugró listában rá kell keresni a "wallpaper"-re, majd lenyitni a Wallpaper and style-t, és az itt megjelenő listából azt kell választani, aminek a vége ui.GenWallpaperActivity
Az így létrejött shortcuttal elindul a Geberatív Wallpaper Appszerk.: külön imádom az indiaiakat amikor angolul hadarnak
[ Szerkesztve ]
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
bollokcs80
Korrektor
Nekem is hasonló értéket mutat és érezhetően nem romlott az üzemidőm ezalatt az idő szak alatt. (2022 májusi vásárlás.) [kép] [kép]
Nemrégiben gondolkoztam, hogy lecserélem, de rájöttem, hogy felesleges. Teljesítményre bőven elég, az akksi rendben van, a frissítések jönnek, tökéletesen ellátja a feladatát még egy ideig.
[ Szerkesztve ]
B.Cs.
-
jano_77
nagyúr
Hmmm....ez érdekes, mert nekem a S10+ is ilyen, de sosem tudtam, hogy ezt így hívják és ennyire ismert gond. Nekem a WAZE egyik ikonja égett be a képernyő jobb alsó részébe. Mutattam Samsung Store-ban, de ott "nem látták" a kollégák.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
gabber01
addikt
-
őstag
Beállítások - Biztonság és adatvédelem - Frissítések - Google Play rendszerfrissítés
De nem fog találni újabbat, vagy ha talál akkor marad a júliusin. Az én telefonomat reseteltem frissítés után, és nem talál újabbat, asszony S23FE-je Android 14 volt out of the box, azzal is ugyanez a helyzet. Majd a következő frissítéssel valszeg megoldják.
* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * adatlapomon
-
SztiviVander
őstag
Az azert erdekes mert a oneui 5-el jott ki ez a feature. Es ugye az elott is leteztek mar reg amoledek, megse sirt senki hogy begette volna. Lehet ennek az elmosodik vagy sem a statusbar dolognak koze sincs a pixel shift-hez De amugymeg kit erdekel, majd akkor legyen hiszti ha barki mutat beegett statusbart normal/altalanos (!) hasznalat mellett.
[ Szerkesztve ]
-
csonkadavid
tag
-
thboxx
aktív tag
Ha gesztusvezérlésre váltasz, alulról feltolod a képernyő közepére az ujjad és ott tartod. Van amúgy ott, ahol ezt beállítottad egy képes útmutató, ami tök jól ismerteti. Érdemes megnézni. Én már vagy 2 éve használom. Tök kényelmes.
Ha már veszem a fáradtságot, és értékellek a kötött üzlet után, úgy te is tedd ezt meg!
-
n0is3es
aktív tag
Kell wipe cache-t nyomni vagy csak elég a wipe factory reset? Kicsit régen használtam már a recot, de most muszály vagyok, nálam vannak anomáliák update után hiába volt rendszeren belül visszaállítás. Köszi
[ Szerkesztve ]
Moto Razr 40 & Alfa Romeo 147 1.6 Twin 120 LE 2006 ;)
-
Rigormortiis
veterán
-
őstag
Android auto, Bixby Vision, Samsung Calendar, Dictionary, Files, Galaxy Themes, Google Meet, Samsung Reminder, Samsung Galaxy Friends, Secure Folder, Separated Apps, Smart Switch, Google TV, Samsung Free. (És mindemellett minden felesleges Samsung bloatware-t letiltottam az Apps menüpontban, amit csak engedett tiltani. Nyilván adb-vel többet is lehetne disabled state-be rakni, de mivel nem találtam megbízható, friss "safe to disable" bloatware listát Samsung telefonhoz, ezért inkább semmit nem tiltottam, amihez már adb kellett volna.)
Fentiek csak azok, amik alapból fent vannak a telefonon. Ezen kívül még egy csomó olyan appot is betettem, amit már én telepítettem fel, de semmi szükségem rá, hogy a háttérben fusson (pl. Bolt, Foodora, Wolt, Shazam, Speedtest stb).
Nagy csodát persze ettől nem kell várni. Én keveset nyomkodom a telefont, és így valamivel több mint 2 napot megy el (amihez max 1-2 óra kijelzőidő társul).
Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
direwolf
őstag
A53 CPU: Octa-core (2x2.4 GHz Cortex-A78 & 6x2.0 GHz Cortex-A55)
S21FE CPU: Octa-core (1x2.84 GHz Cortex-X1 & 3x2.42 GHz Cortex-A78 & 4x1.80 GHz Cortex-A55)
Gyk.: 2 közepes mag + 6 kicsi mag vs. 1 nagy mag + 3 közepes mag + 4 kicsi magNincs itt semmi látnivaló. Azon túl persze, hogy még a durván erősebb speckóval is tud jól bánni. Nem-e?
[ Szerkesztve ]
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
zetecR
addikt
Mivel a feleségemnek 14 Proja van, ezért ilyen Magsafe-es tokot vettem, jó minőségű rettentő kényelmes a kocsiban így használni.
A kamera elől kipattintottam a plexi takarót és tökéletes.
-
gabber01
addikt
Na ez engem is érdekelne. Meg melyik kijelzővédő fólia? Mert van sokféle és amit most raktam rá, azt felnyomja a tok, tehát tokkal használhatatlan. Valamint elvileg tökéletesen rajta van, mégis egy idő után valahogy elcsúszik a kijelzőn az egész ahogy hordom a nadrág zsebemben. Nem is értem, de emiatt már le kellett vennem és megigazitani, ami miatt persze csak egyre rosszabb lesz ez a jelenség. Ráadásul van az edzett üveg szélén végig egy vékony fekete csík, ami kicsit ki is takar magából a kijelzőből. Szóval nem annyira patent. Pedig ránézésre meg a csomagolása alapján korrektnek tűnt (egyébként Dux Ducis típus).
@kutga: pontosan minek is kellene? Rendszernek elvileg van engedélye úgy látom.
De amúgy nem is értem miért kellene ehhez helyadat. Van egy idő amit mutat a telefon. Ahhoz kéne csak viszonyítania. Nem napnyugtától napfelkeltéig van beállítva, ahol megérteném ezt a szükségletet.[ Szerkesztve ]
Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
thboxx
aktív tag
Ha factory resetet csináltál rajta nem is csodálom. Olyan mintha most vetted volna ki a dobozból. OUI kb 1 hétig tanulja a felhasználó szokásait. Azalatt nem is érdemes ilyet nézni. Egyébként akinél elmegy az üzemidő negativ irányba, lehet a felhasználói szokások kezelésénél megy el valami az AI-ban.
Vaaaagy... változnak az illető szokásai...Ha már veszem a fáradtságot, és értékellek a kötött üzlet után, úgy te is tedd ezt meg!
-
kress
aktív tag
mivel sosem töltöd fel teljesen így nincs ott a referencia pontja, mindegy hogy kikapcsolva töltöd-e, folyamatosan mutatja ahogy rátöltögetsz
upd: azért mert 85re korlátozod az még nem teljes töltés szerintem, hogy ezt a samsung minek veszi, hogy ez bug-e azt tőlük kell megkérdezni.
nekem úgy rémlik ez a 85ös korlát a kiállított darabokhoz van inkább, amik folyton a kábelen lógnak[ Szerkesztve ]
-
Usgyi
aktív tag
Nem kötekedni szeretnék csak érdeklődöm!
Miért a Samsung pass-t használjátok, mikor ott a Google fiók?
Mikor Samsung-ra váltottam kíváncsiságból kipróbáltam a Pass-t, de az összes jelszavam a Google fiókba volt mentve és agybajt kaptam, hogy mindent újra be kellett írnom, ezért vissza váltottam a Google megoldására...Samsung Galaxy Z Fold 5 & Samsung Galaxy Watch 5 pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt Samsung Galaxy S21 5G 8/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen, fekete színben, garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung S21 5G 8/128 GB snapdragon, független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest