- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
scavy
tag
Sziasztok! S20-ast használok közel másfél éve, eddig többnyire meg voltam vele elégedve, de van pár dolog ami kijött rajta. Nagyon világos, napos környezetben a kijelző fényereje nem hozza be gyakran a max. értéket, és olyan sötét, hogy alig lehet látni, kikapcsolom az automatikus fényerőt (hátha valami SW gond lesz, gondoltam) és akkor is, hiába állítom a csúszkát, a fényerő a középső tartománytól felfelé mozgatva nem változik semmit. Eddig csak szinte kizárólag napos időben vettem észre ezt, és nem sikerült megoldanom.
Emellett néha random módon nem találnak a navi appok GPS jelet, viszont varázsütésre meggyógyulnak egy idő után, mivel sokat autózom ismeretlen helyeken is gyakran, ez azért kellemetlen tud lenni, emellett egy 2-3 hónapja a Google Térkép is rendszeresen befagy, vagy "bekressel" a képernyőn és be sem tudom zárni.
Sajnos az előttem szólókkal egyetértésben, az ujjlenyomat szenzor nálam is kb. 50%-os hatékonysággal funkcionál. A kérdésem az lenne a kedves fórumtársakhoz, hogy érdemes ezek miatt szervizbe vinni? Mire lehet számítani, fognak tudni vele érdemben foglalkozni, kb. 1 hét az átfutási idő, vagy gondolom ők is meg vannak úszva mint minden más szerviz? Akinek van valós szerviztapasztalata, és megosztaná, azt nagyon megköszönném, anno még az oktogonnál lévő Samsung szervizt ajánlotta nekem valaki, hogy oda vigyem be, oda érdemes.
Ezen kívül üvegfólia kérdésben is szívesen hallanék tippeket, ki mit használ, amivel működik az ujjlenyomat olvasó és megbízható, strapabíró is. Fél éven belül a 2. whitestone dome glass fóliám törik össze rajta, és közel 18.000 az új ára most egy ilyennek..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 10A 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest