- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
JockeyEwing #17215 üzenetére
S9-en Button Mapper Pro-t használok a Bixby gomb beállítására, az tud Bluetooth toggle-t is (meg sok minden mást is).
-
jacis
nagyúr
válasz
JockeyEwing #17215 üzenetére
Csak egy "parancsot" tud kezelni. Tehát vagy be vagy ki.
-
bigsee
addikt
válasz
JockeyEwing #16623 üzenetére
Most pontosan a BT jelre gondolsz az értesítő sávban, vagy hogy fullra kapcsolja ki? Ha kikapcsol, akkor hogyan kommunikáljon pl. okoseszközzel?
-
sgeza
veterán
válasz
JockeyEwing #16623 üzenetére
Próbáld ki a PhoneProfilesPlus alkalmazást, vagy bármilyen egyéb automatizáló progit!
-
válasz
JockeyEwing #9893 üzenetére
Tök mindegy, hogy be van e kapcsolva, mert semmit sem fogyaszt, mivel wifin tölt mindent a telefon.
-
N4ri87
senior tag
válasz
JockeyEwing #8930 üzenetére
Köszönöm a tanácsot, kipróbáltam, aztán majd meglátjuk, javul-e.
-
metrion
aktív tag
válasz
JockeyEwing #8930 üzenetére
Nyomtam én is egy duplát a leírásod szerint. Nekem is gondok vannak a májusi frissítések óta, habár én S10e-t használok.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
JockeyEwing #8739 üzenetére
Hogy lehet wipe cach-et csinálni? Ám akkor nem elég a frissítés után egy gyári visszaállítás?
-
TODI1111
veterán
válasz
Próbálj meg mégegy wipe cache-t. Elképzelhető, hogy beragadt egy alkalmazás és nem vette tudomásul a szinkronizáció szüneteltetését és folyamatosan próbált frissíteni. Ezért próbálom én az alkalmazásaimat úgy összeválogatni, hogy a lehető legtöbb beállítással rendelkezzenek.Email-re például az Aqua Mail-t használom, időjárásra a weatherhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.devexpert.weather&clock. Ezeknél az alkalmazásoknál a beállításaikon belül meg lehet adni a szinkronizáció időtartamát (nálam például 5-től, 22 óráig) és így nem erölködnek éjszaka a minden áron szinkronizációval.
-
zzola
titán
válasz
Én nem tapasztaltam ilyet-szerencsére!
-
defer86
csendes tag
válasz
JockeyEwing #8410 üzenetére
Nálam 83% a deep sleep, tegnap jött reggel ota-n.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
JockeyEwing #8213 üzenetére
Jó kérdés. Én nem állítottam semmit, mégis addig mutatja, amíg meg nem nézem.
Mutass egy beállítást, hátha ki tudjuk mazsolázni.
-
Black_Raven
veterán
válasz
JockeyEwing #7937 üzenetére
Kipróbáltad? Mert műxik Pitén.
-
válasz
JockeyEwing #7937 üzenetére
A kijelző felbontása pontosan 11,4-szerese lett, ha az S10-hez hasonlítjuk.
-
Black_Raven
veterán
válasz
JockeyEwing #7931 üzenetére
Parancsolj.[link]
Jó használatot.
(powered by EnterR)
-
válasz
JockeyEwing #7931 üzenetére
Nem tudom, direkt teszteltem AOD és az nélkül is a telefont, egyáltalán nem sokkal volt kevesebb az üzemidő AOD-vel pedig egész nap megy!
-
julius75
aktív tag
válasz
JockeyEwing #6902 üzenetére
Töltés közben sem melegszik, utána pedig végképp nem. Elalvás előtt ráteszem, reggel le.
Nyugodtan hagyd rajta, semmi baja nem lesz. -
julius75
aktív tag
válasz
JockeyEwing #6893 üzenetére
Rajta. Mellette nem tölti. Próbáltam.
-
Teal'C
veterán
válasz
De
-
bounty123
őstag
válasz
Nem
-
viera
őstag
válasz
Igen
-
Teal'C
veterán
válasz
JockeyEwing #6589 üzenetére
Én még nem vettem észre fogyasztást ha van wifi pedig éjjel nappal be van kapcsolva a mobilnet meg a wifi is. Sőt energiafogyasztásban wifi sem jelent meg a listán (5g wifi)
-
north1992
csendes tag
válasz
JockeyEwing #6505 üzenetére
Tudtommal nincs. Van nekem egy ilyen Hama átalakítóm ami USB-C ből csinál 2 USB 3.0-t egy C-t és HDMI-t de sajnos csak a maga a telefon kijelzője jelenik meg a TV-n illetve monitoron a DeX nem aktiválódik sajnos, elvileg a Samu erre valami védelmet fejlesztett ki, hogy csak a DeX adapterrel jelenjen meg a DeX felület de olvastam valahol, hogy csak akkor jelenik meg ha töltődik is a telefon miközben HDMI-re van kapcsolva. Sajnos ez nekem nem működik mert vagy csak töltődik (nem QC) vagy a HDMI megy Szóval ez egy ilyen 10'000 forintos tanuló pénz volt nálam
-
Laki
tag
válasz
JockeyEwing #6505 üzenetére
Ez nekem is hiányzik,álitólag csak dex-el megy
-
sgeza
veterán
válasz
JockeyEwing #6224 üzenetére
Nem hinném, hogy ez sokat jelentene.
-
guriga1234
addikt
válasz
JockeyEwing #4732 üzenetére
+1
Én töröltem is.
-
guriga1234
addikt
válasz
JockeyEwing #3292 üzenetére
Nem. Ugyanolyan hangos mindkét hang. Leszámítva azt, ha az egyik fél a beszélgetés során halkan beszél.
-
laci0530
senior tag
válasz
JockeyEwing #3283 üzenetére
Alapból ilyen. Nem tudom, számít-e bármit, de 512 GB-os verzió, bár nem hiszem, hogy emiatt eltérés lenne e téren.
Szerk.: közben írták, hogy S10-en is működik. (Hangsúlyozom: nálam csak a készüléket önmagában használva rögzíti mindkét felet, vezetékes vagy bluetooth headset-hez csatlakozva már csak a saját hangomat.)
-
guriga1234
addikt
válasz
JockeyEwing #3281 üzenetére
Az enyém S10, magyar, független (SES-ban vettem), telenoros SIM van benne.
Az ACR-t a Galaxy Store-ból telepítettem, és rögzíti mind a hívó, mind a hívott hangját. -
bigsee
addikt
válasz
JockeyEwing #3281 üzenetére
Igen, igen , igen, igen, igen. Galaxy áruház
-
eduba
aktív tag
válasz
JockeyEwing #3271 üzenetére
Orosz készüléken, orosz kártyával nincs ilyen gyári lehetőség a rögzítésre.
Viszont a samsung áruházi ACR tökéletesen működik, rögzíti hívás közben mindkét felet.
(10e SER/SER/SER/SER) -
Teal'C
veterán
válasz
JockeyEwing #3271 üzenetére
Én is csak ezt a kettőt tudom biztosra, de elképzelhető hogy minden nem eu-s ország ami exynos procis.
-
Teal'C
veterán
válasz
JockeyEwing #3269 üzenetére
Lehet Thaiföldi is. Note9 topikban van is belinkelve. Ja es utána minden bekapcsolásnál megkérdezi hogy ki lett cserélve a sim szeretnéd-e hogy átálljon.
-
tabasco
csendes tag
válasz
JockeyEwing #2677 üzenetére
ott a pont, egyetértek! nem beszélve arról hogy napi 3-7 óra kijelzőidő mellett ki tudja hány évvel korábbra kerülnek a "nyugdíjas" állagromlások, mint pl. szemromlás, ízületi és gerincproblémák... (a lógó fejtartás miatti nyaki gerincszakaszra gondolok, stb.)
....biztos vagyok benne, hogy nem a nyugdíjas években fognak jelentkezni, hanem jóval korábban, annál aki tartósan így tolja! -
Mamuth2004
csendes újonc
válasz
Hagy válaszoljak neked... de elég a 4 órás kijelző idő egy olcsóbb kategóriás telonál de nem egy 300 ezres telonál és úgy hogy a tesztek jóval többet mutatnak! Úgy hogy nem elég!!!!
-
babosmiki
addikt
válasz
Ez szép volt.
-
gusthy
veterán
válasz
Ahogy elnézem, a saját szempontjaim szerint nem a SoT a gáz, az egyébként de mér semmi értelmeset. Ami nem oké, az a készenléti fogyasztás.
-
atike
nagyúr
válasz
JockeyEwing #1964 üzenetére
"Some of the users are concerned about AMOLED screen burn-in issues as a potential after-effect of using the app."
-
Jadro
veterán
válasz
JockeyEwing #1964 üzenetére
Na ez frankó lesz
-
Valkűr
addikt
válasz
JockeyEwing #1879 üzenetére
A záridőt kell allitani, mozgásoknál tud nekünk sokat segíteni. Ilyenkor azt tudjuk vele beállítani, hogy a mozgást meg szeretnénk-e fagyaszatni, vagy homályossá tenni, hogy élethűbb legyen a mozgás. Minnél kisebb számra állítjuk a záridőt, annál gyorsabb mozgást tudunk mereven megállítani, és minnél nagyobb záridőt alkalmazunk, annál jobban fog elmosódni a kép. KÉP.
1-30s: éjszaki felvételek - itt mindenképp érdemes állványt használni, mivel 30s alatt ha megmozdul a kezünk, akkor a kép sem lesz éles
1/50 -1/200s: nem mozgó témák fotózásakor emberek fotózása, portrék, épületfotó kézből fotózva.
1/250-1/2000s: intenzív mozgással járó témák fotózása (sport víz, járművek) éles, fagyasztott képek készítéséhez
-
Valkűr
addikt
válasz
JockeyEwing #1876 üzenetére
A masikban is hiaba volt, azzal se lehetett. Alapvetoen ez beallitas kerdese...
-
Robertoq
őstag
válasz
JockeyEwing #1698 üzenetére
Nekem is a gyakoriakat. Néha megvan az értelme, de jó lenne tudni állítani. Nekem ehhez kapcsolódó problémám, hogy hosszú tapre nem az adott karakter ékezetes verziója az első hanem spec karakterek pl
'o' esetében '[', így nem elég hosszan nyomni, mozogni is kell. Ezt lehet valahogy állítani -
akooos
veterán
válasz
JockeyEwing #1258 üzenetére
Így van, az csak felvillan amikor éppen aktuális.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged