- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Talala
senior tag
Szia. Nem lehet, hogy előtte valamilyen launcert használtál? Mert oldalra húzással a kezdőképernyők között lapozol. Vagy van az, amikor nincs alkalmazások képernyő. Ilyenkor minden app a kezdőképernyőre kerül (mint huawei-nél azt hiszem) Beállítások-kezdőképernyő-kezdőképernyő elrendezése.
-
bigsee
addikt
-
-
sgeza
veterán
Az internet elérés és a mobil kommunikációs kapcsolat két külön dolog. Pontosabban az adatkapcsolat egy nagyobb halmaz, ezt kapcsolod be a kapcsolóval. Így tudsz internetezni, amennyiben van előfizetésed, illetve mms-t küldeni. Az mms küldéshez be kell nyomni az adatkapcsolatot, de ehhez nem kell, hogy legyen mobil internet előfizetésed, vagyis nem is azt fogyasztja. Nem azt a kapcsolatot használja (nézd meg a hozzáférési pontokat, van külön az internethez és az mms-hez).
Mondjuk egy mms drágább, mint ugyanazt mobilneten küldeni. Én sem igazán értem, hogy manapság mi az mms létjogosultsága. -
Kami11
őstag
Nem tudom milyen telóid lehettek ezelőtt, de nekem pl. már lassan 6-7 éve be kell kapcsolni a mobilnetet, hogy el tudjam küldeni, ill. fogadni tudjam az MMS-t. Igaz 2 évente ha jön egy, szóval egy kezemen meg tudnám számolni, mennyit küldtem, fogadtam.
Valamint nem kerül pénzbe a mobilforgalom, ugyanis az MMS árában van benne a nethasználat.
Nem értem hol a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged