- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
El Gringo
senior tag
válasz
telefonmágus #17758 üzenetére
Pedig tök logikus... Lenne
-
El Gringo
senior tag
válasz
hubertus33 #17751 üzenetére
ha jól értelmezem a helyzetet, akkor csak digis kártyával lesz full XEH/XEH, XEH/XEH és nem XEH/THM sim-reset után.
-
El Gringo
senior tag
kezdődik.
Te miért kezded?
De te kezdted!
Mivel kezdtem, mikor te kezdted, erre kezdtem.
De mondom, te kezdted, mert az előbb kezdted, ezért kezdtem el kezdeni.
De most mondtad, hogy te kezdted. Ne kezdjed megint!Ki a frászt érdekel ki kezdte? Mint a bölcsiben, komolyan.
Senkit nem érdekel, ki kezdte, úgysem ismeri be, hiszen az nem lenne magyaros. Ha folytatod, ugyanolyan vétkes vagy. Erről ennyit! -
-
El Gringo
senior tag
én is erre jutottam olvasgatás közben
A SIM-resetet még mondjuk mindig nem értem. Telekom és Digi kártyát használnék. Kell-e egyáltalán majd SIM-resetet nyomnom DBT után, vagy hagyjam a bánatba? Ha igen, melyik SIM-kártyával kérjem? Gondolom ha kell, akkor célszerű először csak a Digit használva csinálni, hogy XEH legyen, ne TMH. -
El Gringo
senior tag
válasz
dkovizoli #17277 üzenetére
az adataim nem érdekelnek, ma kapom kézhez az új telómat, szóval semmi nem lesz benne, még a SIM-et se rakom bele addig, nem tudom, amúgy számít-e a SIM nemberakása. Amúgy s10e, és már le van töltve a német Android 10. De akkor jól gondoltam, csak rárakom, aztán csókolom, tök mindegy, hogy TMH vagy XEH lesz-e.
Én amúgy is letörölnék mindent róla, ahogy ismerem magam meg a szerencsémet, szerintem tégla is lenne, ha nem így tennék -
El Gringo
senior tag
Na most akkor egy TMH-sra rá tudom rakni a DBT-t vagy nem? Odinnal persze
én már nem tudom követni. Gondolom, rá tudom, mert mindkettő európai, csak utána adat nem marad meg.
-
El Gringo
senior tag
válasz
LoGeN90 #16752 üzenetére
szerintem itt érdeklődj: [látóasszonyok topicja]
-
El Gringo
senior tag
Helló! hirdetnek itt aprón egyesek, hogy egy év garanciás a telefonjuk, mert ugye pár hónap múlva lejár, de odaírják, hogy bármelyik szervizben elfogadják a papírt. Na most ez ugye sántít, már ha jól gondolom.
Tehát vagy sufnigari, vagy 2 év. Egy év rendes garis nincs?!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung komolyan átgondolta a jubileumi szériát, a három készülék, amelyek között egy kompaktnak nevezhető is akad, tényleg minden olyan funkcióval rendelkezik, ami ebben az árkategóriában elvárható.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple TV eladó
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest