Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lajcsika
tag
válasz EAndrew #21222 üzenetére
Én is s8-ról váltottam S10-re a lejárt 2 év hűség miatt.Ha neked az S8 elmegy 2 nap üzemidőt akkor ez is lesz kb. 2,5 nap.Amiben jobb,de csak egy kicsit az a kamera,a kijelző nagysága készülék méretének növekedése nélkül,a sztereó dolby athmos nagyon hiányzott és nagyon jó lett.
-
-
csorbajeno
veterán
válasz EAndrew #21729 üzenetére
Szűz rendszer, appok letöltés Play-ből vagy a Samsung áruházából, majd a névjegyek, üzenetek átvitele a Samsung cloud segítségével. Szerintem egyszerűbb, mint a Switch. De igazából, ha a névjegyeidet a google-fiókodba szinkronizálod, akkor egyből ott lesznek az új telefonban is.
-
csorbajeno
veterán
válasz EAndrew #22766 üzenetére
Hogy őszinte legyek, én különösebben nem foglalkozom az akkuval, amig kibírja velem a napot, és jelenleg kibírja. Én annyit csináltam a Bixby appokkal, hogy megkerestem őket az alkalmazások között, majd töröltem az adatait,mindkettőt, majd töröltem a frissítéseit és így nem dumál semmit. Hogy mennyit fogyaszt...passz.
-
Taci
addikt
válasz EAndrew #22766 üzenetére
Beállítások --> Alkalmazások --> jobb felül 3 pötty --> Rendszeralkalmazások megjelenítése --> aminél Bixby-t találsz, katt rá --> Tárhely --> Adatok törlése + Gyorsítótár törlése
Nem szegénységi bizonyítvány, nem használtad még, így nem tudod. Kérdezz nyugodtan, erre (is) való a fórum.
Remélem, ez megoldja.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz EAndrew #28750 üzenetére
Ha csak nem változtattak drasztikusan a képfeldolgozáson (beltéri képek alapján nem látom) akkor közel nulla változást fogsz tapasztalni.
Mint fotós telefon tré az S10 továbbra is. A videó so so az egész korrekt.
De itthon 3 beltéri kutyás kép alapján nehéz valid következtetést levonni. Főleg úgy, hogy nem lehet ugyan arról a környezetről azonos feltételek mellett 10 és 11-en is képet lőni.
Tedd fel a Gcamet, más nem fog változást hozni.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Taci
addikt
válasz EAndrew #28750 üzenetére
Ami "szembetűnő" (tehát UI-t) érintő változtatás, az az, hogy fókuszálás (képterületen bizonyos pontra történő bökés után) megjelenő "fókuszkör" alatt lehet szabályozni a fényerőt direktben. (Kb. mint iPhone-on van már régóta.)
Illetve (lehet, volt már korábbi verziókban is, csak nem használtam eddig, de) Pro módban külön lehet szedni a fókuszálás és a fénymérés pontját a kör tetején lévő lakat-ikonnal. (Bár rémlik, hogy ezt talán már korábban is használtam volna, csak talán nem ilyen egyszerűen kellett előhívni.)
Mást így hirtelen nem vettem észre, bár nem sokat használtam még a frissítés óta. A jelentoptimalizálót pl. sosem használom, kikapcsoltam már a legelején, szóval lehet, ott esetleg van valami változás. -
-
csorbajeno
veterán
válasz EAndrew #30345 üzenetére
Teljes mentést szinte semmi sem ad, de a google-be történő mentés áll a legközelebb hozzá. Én a nevjegyeket a google-fiókba szinkronizálom, a fotók mennek a Google fotókba, a telefon beállításai a Samsung cloudba, de a fotókról és fontos fájlokról csinálok mentést pendrivera, mielőtt resetelek. Így biztosan megmarad minden, ami kell
-
sajo13
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
- Bontatlan HONOR 200 PRO 12/512 GB DualSIM Fekete Kártyafüggetlen, 3 év hivatalos garanciával eladó
- Apple iPhone 14 Plus, Midnight, makulátlan, 128Gb, garanciális, 88% akku
- iPhone 13 mini 128 GB, független, 82%-os akkumlátor
- Samsung A70
- Törött kijelzős P40 Pro 256 GB alkatrésznek vagy óvatos használatra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest