- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Quadro NVS 450 videókártya teszt (4 Dp port, passzív)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
sajo13
senior tag
-
csorbajeno
veterán
válasz
EAndrew #30345 üzenetére
Teljes mentést szinte semmi sem ad, de a google-be történő mentés áll a legközelebb hozzá. Én a nevjegyeket a google-fiókba szinkronizálom, a fotók mennek a Google fotókba, a telefon beállításai a Samsung cloudba, de a fotókról és fontos fájlokról csinálok mentést pendrivera, mielőtt resetelek. Így biztosan megmarad minden, ami kell
-
Taci
addikt
válasz
EAndrew #28750 üzenetére
Ami "szembetűnő" (tehát UI-t) érintő változtatás, az az, hogy fókuszálás (képterületen bizonyos pontra történő bökés után) megjelenő "fókuszkör" alatt lehet szabályozni a fényerőt direktben. (Kb. mint iPhone-on van már régóta.)
Illetve (lehet, volt már korábbi verziókban is, csak nem használtam eddig, de) Pro módban külön lehet szedni a fókuszálás és a fénymérés pontját a kör tetején lévő lakat-ikonnal. (Bár rémlik, hogy ezt talán már korábban is használtam volna, csak talán nem ilyen egyszerűen kellett előhívni.)
Mást így hirtelen nem vettem észre, bár nem sokat használtam még a frissítés óta. A jelentoptimalizálót pl. sosem használom, kikapcsoltam már a legelején, szóval lehet, ott esetleg van valami változás. -
Micsurin
nagyúr
válasz
EAndrew #28750 üzenetére
Ha csak nem változtattak drasztikusan a képfeldolgozáson (beltéri képek alapján nem látom) akkor közel nulla változást fogsz tapasztalni.
Mint fotós telefon tré az S10 továbbra is. A videó so so az egész korrekt.
De itthon 3 beltéri kutyás kép alapján nehéz valid következtetést levonni. Főleg úgy, hogy nem lehet ugyan arról a környezetről azonos feltételek mellett 10 és 11-en is képet lőni.
Tedd fel a Gcamet, más nem fog változást hozni.
-
Taci
addikt
válasz
EAndrew #22766 üzenetére
Beállítások --> Alkalmazások --> jobb felül 3 pötty --> Rendszeralkalmazások megjelenítése --> aminél Bixby-t találsz, katt rá --> Tárhely --> Adatok törlése + Gyorsítótár törlése
Nem szegénységi bizonyítvány, nem használtad még, így nem tudod. Kérdezz nyugodtan, erre (is) való a fórum.
Remélem, ez megoldja.
-
csorbajeno
veterán
válasz
EAndrew #22766 üzenetére
Hogy őszinte legyek, én különösebben nem foglalkozom az akkuval, amig kibírja velem a napot, és jelenleg kibírja. Én annyit csináltam a Bixby appokkal, hogy megkerestem őket az alkalmazások között, majd töröltem az adatait,mindkettőt, majd töröltem a frissítéseit és így nem dumál semmit. Hogy mennyit fogyaszt...passz.
-
csorbajeno
veterán
válasz
EAndrew #21729 üzenetére
Szűz rendszer, appok letöltés Play-ből vagy a Samsung áruházából, majd a névjegyek, üzenetek átvitele a Samsung cloud segítségével. Szerintem egyszerűbb, mint a Switch. De igazából, ha a névjegyeidet a google-fiókodba szinkronizálod, akkor egyből ott lesznek az új telefonban is.
-
Lajcsika
tag
válasz
EAndrew #21222 üzenetére
Én is s8-ról váltottam S10-re a lejárt 2 év hűség miatt.Ha neked az S8 elmegy 2 nap üzemidőt akkor ez is lesz kb. 2,5 nap.Amiben jobb,de csak egy kicsit az a kamera,a kijelző nagysága készülék méretének növekedése nélkül,a sztereó dolby athmos nagyon hiányzott és nagyon jó lett.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung komolyan átgondolta a jubileumi szériát, a három készülék, amelyek között egy kompaktnak nevezhető is akad, tényleg minden olyan funkcióval rendelkezik, ami ebben az árkategóriában elvárható.
- Star Trek
- Acer notebook topic
- Formula-1
- Milyen okostelefont vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- LEGO klub
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest