Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sea
tag
Egy óra alatt játék közben vagy 3g böngészés közben kb12-13%-os akku töltöttség esés kb normálisnak számít?
Buék Mindenkinek!
-
Markizmark
addikt
-
72mviktor
senior tag
Nagyon Boldog Újévet mindenkinek!
Lehet hogy a gólya hozott,de az ördög visz el.....S Note 3 Omega v6
-
ZoliM@ster
aktív tag
válasz guriga1234 #5657 üzenetére
Boldog Új Évet minden jelenlegi és jövőbeni Note 2 tulajnak!
Samsung Galaxy S22 Ultra
-
Otisz
őstag
B.Ú.É.K.!
(OO[IIII][IIII]OO)
-
besko65
tag
B.U.É.K mindenkinek
-
Parallaxis
addikt
válasz -Gerzson- #5649 üzenetére
Ha meghibásodik, már pedig ez hibának számít, akkor cserélik.
DE nem kell ettől ennyire tartani, nem minden készüléknél jelentkezik és ha igen, akkor sem mindig észrevehető, vagy zavaró formában.
Nekem SGS-nél és az első Note-nál volt gondom kijelzővel, SGS-nél az általam is leírt beégés jött elő fél éven belül és lett olyan szintű, hogy bármilyen tartalom mellett látható volt. Note-nál meg szépen csíkosak voltak a homogén felületek. Mindkét esetben szó nélkül javították és a kicserélt kijelzőkkel nem lett semmi gond később sem (mindkét készüléket ugyanaz az ismerősöm vette át tőlem és a mai napig jól működnek).
Amit neked mondtak, azt én is alátámaszthatom, a Note 2-nél nem igen hallottam, hogy a Note-ra jellemző hibák előjöttek volna (foltosodás, blokkosodás). Szóval nyugodtan megveheted, ezek a problémák erre a típusra nem jellemzőek. A beégés meg minden OLED kijelzőnél előfordulhat, de nem törvényszerű és ha van rendes garid, akkor 26 hónapig nem kell emiatt izgulnod, mert ha elő is jön, szó nélkül kicserélik. 26 hónap után meg már úgy is lecseréled a következő szériára
----
BUÉK minden fórumlakónak!
-
Ferdzsoo
addikt
válasz Parallaxis #5662 üzenetére
EZ a 26 hónap ez 2 év 2 hónap , ez hogy jött össze gariidőben?
Jólvan csak egy kis újjévi kötözködés..."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
caius marius
tag
Leadod az igényed a javításra, 1-2 nap múlva, oda megy a szerelő ahova kéred és kb. 15 perc alatt kicseréli neked. Mindezt 26 hónapon keresztül. Kell ennél több?
往前看同志! Samsung Galaxy Note3, Samsung Galaxy Note10.1 Már nem vagyok Samsung fan. Kiábrándultam a szarjaikból. Samsung miért csináltok olyan telefont ami mindig elromlik?
-
ch003067
addikt
boldog új évet !
-
hanti
senior tag
BUÉK!
-
ka64
tag
BUÈK!
Mobilinternet használathoz mit kell beállítani?
Eddig csak wifivel használtam a telefont, de elvileg mától él a mobilnet előfizetésem ( t-mobile ).Köszönöm,
Ka64 -
lalakov
senior tag
BUÉK!
-
imi314
senior tag
Üdv.
segitséget szeretnék kérni szerintetek érdemes feltenni az új DLL5 officiális androidot? mennyivel jobb ,mint a lengyel DLK7?B.Ú.É.K
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ s23 ULTRA
-
CB
senior tag
Légyszi elégítsétek ki a kíváncsiságomat.
Karácsony előtt volt szerencsém kézbe venni a készüléket, és rövid ideig próbálgatni a jegyzet programot.
Nagyon tetszett. Utólag merült fel bennem a kérdés, hogy visszakereshető-e a jegyzetekben a kézzel írt szöveg. Vagyis a Note jegyzet programja tud-e olyat, hogy a kézzel írott dolgokra később rá lehet keresni.Köszi.
40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
Parallaxis
addikt
Az SNote nem tud ilyet, de ha egy hagyományos jegyzetelő programba készítesz jegyzetet (pl. EverNote) és
bevitelnek a kézírás felismerőt használod, akkor a végeredmény rendesen kereshető szöveg lesz.***
Új kedvencem: [link]
Ezzel beállítható, hogy billentyűzetként a Swype legyen aktív, mert pötyögni azzal szeretek, a cerka kihúzásakor viszont a Samsung kézírásbevitele ugorjon fel, mert arra meg az a jobb.
[ Szerkesztve ]
-
Nincs név
tag
válasz Parallaxis #5677 üzenetére
SNoteba is lehet a kézírásfelismerővel bevinni szöveget, ha most egyre gondolunk.
-
WaterWave
veterán
semmi változást nem tapasztaltam... majd sztem 4.2 ha jön március felé én akkor frissítek már...
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Ferdzsoo
addikt
Akkor tudna valaki adni egy linket ahol eldönthetem hogy akarom ez ezt az omegát a gyári rom helyett, vagy nem...
Valami összefoglalót a kutyulmányról..."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
senior tag
Zack: Elfogadva... Téma lezárva!
Köszönöm a tanácsot is,a System Tuner Pro alkalmazás nagyon részletes,látszik hogy nagyon sokat tud,most ismerkedem vele! Sajnos nem tud magyarul,így kicsit nehéz a kiismerés!
Amúgy ma váratlanul egy kis villámjellel jelzett nekem a poweramp miatt a Battery Stats Plus Pro felül az állapotsorban. Ezzel csak az az érdekes,hogy tegnapelőtt újraindítottam a telefont,és azóta el sem indítottam a powerampet.
Annyira már nem merül igaz a telefonom mint anno,de még mindig merül,jobban mint szokott! És semmi alkalmazás nem mutat még mindig semmi kiugró eredményt! -
zola-
őstag
-
Nincs név
tag
válasz Ferdzsoo #5683 üzenetére
Ezek számomra kicsit mindig a varázslat kategóriában voltak. A legtöbb ROMnál csak megy a "rock stable, lightning fast, sleeps with your mother" és emellett nem részletezi, hogy miért is akkora királyság. De 1 perc felrakni úgyhogy azt ajánlom próbáld ki és ha neked használat közben jobban bejön, mint a gyári akkor akármit is csinálnak, működik.
Parallaxis, tényleg nincs benne keresés (vagy én sem találtam)
-
WaterWave
veterán
kis hangerőmódosítás
root kell hozzá de brutál jó• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
-
WaterWave
veterán
az se lehet rossz, nekem ez azért jó mert 3 féle módosítás van, van egy alap ami egy picit hangosabb, van egy közepes és egy brutál... de már a közepesnél is akkora a különbség, hogy az valami félelmetes
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
boxfan
tag
Az Omeg 8.0 van fennt a telón,most felakarom tenni a 9.1-et.Milyen wipe-okat kell megcsinálnom?
Vernee Thor,Xiaomi Redmi 5
-
zack
nagyúr
Rátolhatod wipe nélkül. Dalvik cache, és cache wipe azért legyen. Minden adatod meg fog maradni.
(#5688) WaterWave
Pár dolog nem viilágos az audio mod telepítésével kapcsolatban. Át kell írni a gyári értékeket, vagy amiket letöltök (ultra,mid, normal) azt csak simán az eredeti helyére kell másolni, és az eredetit menteni?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
chokito
csendes tag
Üdv. Note 2 tulajoktól kérdezném,hogy másnak is van olyan problémája,hogy ha összedugom pc-vel akkor nem ismeri fel ?
Nem tudok semmit felrakni rá ...
A töltést egyből kiírja de mást nem csinál. Olvastam máshol,hogy ilyenkor a lenyíló menüben egy USB kapcsolat cimkének kéne megjelennie de ez nálam hiányzik.
Újraraktam a drivert de így sem változott semmi.
Előre is köszi szépen a segítséget !Isteni testem van - mint Buddhának
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- Öregszem
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- PlayStation 5
- Milyen notebookot vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest