Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajki7
senior tag
Hello. Hol tudok ilyen fajta gepet vasarolni??:-) es mennyiert! Koszi sracok. Jah es ha erdelel S3 cserebe akkor pu!
iPhone 11 Pro
-
lajki7
senior tag
Hello:-) valaki esetleg nem szeretne megvalni a note2 telojatol? bocsi h ide betorok de sehol nm talalok :-D koszi
iPhone 11 Pro
-
lajki7
senior tag
válasz Howkeddlee #1808 üzenetére
Itt tobbnyire gondolom 1ev bolti garis van nektek ugye?:-) hat pedig nekem 2ev samu gari kell:-(
iPhone 11 Pro
-
lajki7
senior tag
Koszi szepen sracok!! Ez draga igy...majd itt phn beszamoltatom az S3at egy noti2re es radobok max egy 20ast:-) csak kell h talaljak egy 2ev samu garisat vagy egy tfuggot :-D ami meg nincs:-(
iPhone 11 Pro
-
lajki7
senior tag
Szerintetek ezsmafu?? Innen ne vegyek? En ugy tudom h ennek koze nincs a samu garihoz???:-) jol tudom?? Koszi:-)
iPhone 11 Pro
-
lajki7
senior tag
Ne olyan hevesen! Ha te ossze torod vagy beazik mert vizbe pottyant akkor ok a karnak az X%-at fizetik ki!! Ha 60ezer a kar akkor csak 40ezret kb....ez mind aranyos es jo ahogy ott eloadjak DE NEM! Kis betukkel vagy azzal sincs ott,hogy igazabol hogy is van ez...en is ugy huztam ki a csajbol anno sima Snel akkor mondtam h akkor koszonjuk de havi2500ert ilyen zoldseg,paraszt vakitas nm kell egesz telot meg ugy cserelik ki hogy 190be kerul es a felet vagy annyit sem fizetnek...csak h tudjak itt a sracok megosztottam jo8
iPhone 11 Pro
-
lajki7
senior tag
válasz Tippmix46 #2502 üzenetére
Egyszeru a valasz a kepminosegre,mindjart irom is h miert! En is eladtam 3napja a feher S3am,hasznaltam 4honapig kg. Jo aron sikerult eladni es aznap mentem is megvenni noti2-t. Nem sikerult a vasarlas es h miert?! Feher nm szep....nagy bowlinak nezki! Szurke nagyon szep!!!!! De! Es itt jon a baki,kevesebb a ppi felbontasa (pixel/inch) mint a NOTE 1NEK!! illetve a Galaxy S3nal is kisebb! Note=285 ppi,Note2=267ppi,S3=346ppi.Szoval nagyon szomoru voltam mert megakartam venni a szurke noti2ot de oda rancigaltam a kek S3at (mar sipolt minden berendezes) es szemmel lathatoan szemcsesebb (nm olyan eles,tiszta a kepe)mint az S3nak!! Egyebkent is nekem mar nagyon tetszett a kek S3,szoval haza mentem es taltam itt phn egy hetes kek S3at amit a media markban vettek Azonnal meg is vettem mert media markban 165ezer en meg 120ert elhoztam persze alkudva Nem is bantam meg,sot orulok is neki h van ez a kek! Sok sikert a valasztashoz!
iPhone 11 Pro
-
lajki7
senior tag
válasz ForRedGlory #2506 üzenetére
Szerinted nem igy van? mondjuk az adatok bizonyitjak. De lehet nekem is lesz not2,sot...majd S4 kozelettevel,mivel h ennek az ara esni fog noti2 meg tartani fogja a fixx 120at szerintem! (Ha lesz szurke lesz)
Azt meg tegyuk hozza h nem fizettem ra erre az uj S3ra,azert hulye nem vagyok 128ert adtam el....(veletlen sikerult ilyen jol eladnom) es 120ert vettem egy ujat ami fuggetlen es szamlat is kaptam. Enyem nem volt fuggetlen es szamla se volt,csak tpontos gari papir,amin volt egy kijelzo csere feltuntetve! Szoval kurva nagy veletlen h aznap kerestem egy tizest!
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 Pro
-
lajki7
senior tag
válasz guriga1234 #2508 üzenetére
Guriga kerlek olvasd el amit fentebb irtam Hogy ugyan az avagy sem!?
iPhone 11 Pro
-
lajki7
senior tag
válasz zeroo5ux #2512 üzenetére
Meguntam...noti2 kellett ! Szurkeben fantasztikus! De mar regebben gondolkoztam azon h a feheret lecserelem egy kekre! Valamiert nagyon vonzott a szine de szerintem a kesobbiekben biztos h lesz notim,meghozza szurke jah es nem ppi fitogtatas miatt irtam le azokat amiket,hanem azert mert nem ertette h ez miert elesebb! Leirtam neki csupan az adatokat h miert is! Megvalaszoltam neki egy kerdest
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 Pro
-
lajki7
senior tag
Hat ezzel meg is magyaraztad en is itt olvasgattam regebben,unalmas perceimben. Csak azert mert itt az egyik kolllega vaknak illetve rosszul latonak nevezett mind1 mondjuk nem is erdemelt valaszt a hulyesege mert alatamasztotta mennyit is ert valojaban a dolgokhoz
Waterwave: erted azt a fura nyelvet egyebkent? vagy csak a kis kepeket nezegetted
Ugyanakkor nem fikazom az uj notit mert nekem is lesz mint mar irtam! felre ne ertsetek fiuk,csak egy kerdesre valaszoltam meg amit kerdezet egy kollega!!
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 Pro
-
lajki7
senior tag
Hello ujbol skacok nah eljott az en idom! 140ben szeretnek venni egy noteszt mst tuti megveszem,nem ugy h veszek meg egy kek s3at tudtok ajanlani ilyen ar koruli uzletet,btelnel nem jo...ott 152. Akar jo az is aki eladna legyen szurke,szamlaval es 2ev samsung garival
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 Pro
-
lajki7
senior tag
Hy,mi a hivatalos fuggetlen produc code a telonak??? (CSC) Nalunk S3 XEH! Nalatok??? Azert kerdem mert lehet veszek egy notesz 2ot,aztan le kell h ellenorizzem koszi
iPhone 11 Pro
-
lajki7
senior tag
Helloztok! Ugynezki holnap megveszem a telot,vegre 140ezer a super phonnal. Az korrekt ar ??? Van esetleg olcsobb koszi /jah es 2ev samu garis/ en csak azt veszek
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 Pro
-
lajki7
senior tag
Ki deritetettem holnap veszem meg fixxen 140ert. Mielőtt kifizetnem felmegyünk a samsung boltba (alleban vásárolok) és ott le ellenöriztetjük a garanciat hogy megnyugodjak mondta h semmi gond,100% h gyártói mert már adtak igy el ilyet h felmentek fizetés elött a samsung boltba Szóval akkor hivatalosan is mondhatjuk h ez a Super phone adja a legjobb áron a Note 2-öt NEM A NEXTEL !
Másik kérdésem ! Mi a hivatalos magyar Prouc Code (XEH itt is ugye) ? illetve ha beütitek a tárcsázoba a *#1234# akkor mi a
AP: ?
CP: ?
CSC: ?Ezt is le ellenörzöm majd ott Köszi
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 Pro
-
lajki7
senior tag
Sracok en mst veszem meg 7kor a telot a SuperPhonnal 140ert. Kerdesem!?
Akinek magyar gyari fuggetlenje van es magyar piacra szant termek vagyis XEH a produc code annak miket ir ki a *#1234# re! Fontos lenne! Koszi[ Szerkesztve ]
iPhone 11 Pro
-
lajki7
senior tag
válasz 72mviktor #4294 üzenetére
olyan nicns hogy nicns benne radio az kizárt öreg !!!
Minek folia ???? Ha nagyon karcos lesz a kijelzö,amit kétlek mert mindeki vigyázz rá,akkor SAAAAAJNOS be fog égni a kijelzö eladás elött Utána nem is kell mondanom h mi lesz Persze elönyben vannak a Samu garisok....nem a bolti !
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 Pro
-
lajki7
senior tag
Ahogy nézem a sima Note 2-ben is irjak h van LTE...nem értem mi ez a másik külön LTE verza. Én ugy is tudtam h a Note 2ben már van LTE
iPhone 11 Pro
-
lajki7
senior tag
valaki megmondana h a tokombe kell becsukni a netet ?? mert a vissza nyilat nyomom folyamatosan akkor ugye a 2ablakos lehetöseg jön...vissza lépkedni meg nem akarok ahany opciot csináltam.
Ám melyik a jobb a chrome vagy az alap ?iPhone 11 Pro
-
lajki7
senior tag
válasz Fradipuma #4449 üzenetére
Ez oke Ezt én is tudom De ezt akartam elkerülni S meg S2nél volt bezaras opcio,S3nal már egy kicsit furcsa volt ugy kellett hogy ablakok minusz jel ugye ilyenkor bejön egy fehér semmi És akkor vissza nyil. Ilyenkor bezarodott az internet,itt még azt sem lehet mert akkor vissza ugrik az egyik korábbi megnyitott oldalra
Chrome az jobb ? :S
iPhone 11 Pro
-
lajki7
senior tag
Ki melyiket hasznalja ? chrome vs alap?? koszi
iPhone 11 Pro
-
lajki7
senior tag
Nah,leteszteltem! A Chrome kicsit beszaggat nem olyan smooth amikor egy nagy oldalon görgetsz le-felfele...nem annyira smooth még mobilnézetben sem Maradok az alapnal.
*Akkor ti is ugy csináljátok h középsö gomb aztan szevasz ?iPhone 11 Pro
-
lajki7
senior tag
Azt is elmondhatna valaki hogy a tökömbe tudom kitörölni azt az 5db Picasaweb képet ?? ...... ű
Formázzam ujra a telot ? És a szinkronizálásnál szedjem ki a pipát vagy ?iPhone 11 Pro
-
lajki7
senior tag
Sracok hh nem tudok irni tollal sms/emailt meg itt sem? mit kell beallitani hozza h mukodjon? Koszi
iPhone 11 Pro
-
lajki7
senior tag
Sracok miert van az h ha kihuzom a tollat akkor nem hozza mar be azt a plusz egy oldalt ahol tudok valasztani az S jegyzet widgetbol,meg bal felul sem jelzi h hasznatlatban van a toll! Magyarul nincs ott a kis ceruza ikon:S h tudom vissza allitani??? Koszi
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest