Hirdetés
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
Nem tudom mi volt a telefonomon a 4.3-al (gyári) de 4x kellett újrapakolnom, mire észhez tért és úgy működik ahogy talán elvárható lenne...
Volt olyan, hogy nem tudtam rá telepíteni semmit, de olyan is volt, hogy kikapcsolt wifi mellett is pörgette a telefont a wifi, olyan volt, mintha nem kapcsolt volna ki.
De olyan is volt, hogy nem tudtam egyéni csengőhangot hozzáadni...
Egy sort szívtam vele, remélem most jó lesz...''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
s3nsitivity
addikt
-
zsolt501
nagyúr
válasz s3nsitivity #30252 üzenetére
Tudom ezt én is megtaláltam, ki is volt kapcsolva és még is csinálta.
Cache wipe is megvolt, és még is csinálta, kivettem az akkut 10 percre és úgy csináltam végig a takarítást, és most talán jó, remélem nem szóltam el magam.
Amúgy nagyon nem értem mi okozhatta ezeket a hibákat, valami nagyon nem 100-as ezzel a 4.3-al, ha így ki tud akadni.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
tony7
tag
Köszönöm annak a 3 emberkének aki válaszolt. De sajnos nem lettem okosabb.Még mindig nem tudom ha csökken az üzemidő akkor kb. mennyivel.
-
s3nsitivity
addikt
Hát nem is fogod megtudni csak ha felraktad..
Kinek így kinek úgy változott tőle.
Nincs egyetértés. Mindenkinek magának kell megtapasztalnia.
Nem ugyan azokat a programokat, beállításokat.. etc etc használjuk így mindenkinek máshogy változik a felhasználói élmény." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
tony7
tag
válasz s3nsitivity #30259 üzenetére
Az a baj , napközben nincs lehetőségem tölteni. Ha most is 30 % al csökkenne a kijelző időm az igen érzékenyen érintene. Noténél annyival csökkent/
-
s3nsitivity
addikt
[link]
Például.
Nekem a 4.3 olyan 5 óra kijelző időt produkált.Én se bírnám ha tölteni kéne, reggel 6kor indulok itthonról és este 6 és 8 között szoktam hazaérni. De általában olyankor még 40-50% körül volt.
Most 4.4 leaken kicsit rosszabb a helyzet, de holnap megnézem takarékos módban.
[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
S e t h
nagyúr
Én sok fórumot végignyálaztam mielőtt felraktam és hetekig nem voltam benne biztos hogy jót tennék e vele, utána meg már sajnáltam hogy nem előbb raktam fel. A rendszer smoothabb, a menüt ugyan én nem alakítottam volna át.
A legjelentősebb változás valóban a készenléti idő növekedése volt, ezen magam is meglepődtem. A sok panasz a készenléti idő csökkenése kapcsán inkább azokra volt jellemző akik nem csináltak factory resetet. Aki fél a knoxtól, hiányolja note 3 ficsöröket és szereti a főzeléket, az kerülje el, minden más esetben nyugodtan felrakható, lényegi változásokat viszont nem hoz.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Rabidsnail
senior tag
Tud valaki olyan 4.4.2 romot LTE-re,ami tudja az N3 ficsöröket? Nagyon köszi!
Samsung galaxy Note 4 (N910f) Root, MM 6.0.1 "Ember embernek farkasa!"
-
pusihusi
addikt
válasz s3nsitivity #30219 üzenetére
"EFS mappát rakd be a gyáriból a főzöttbe."Hol ez a mappa?
Üdv. Feri!!
-
guriga1234
addikt
válasz S e t h #30263 üzenetére
"A sok panasz a készenléti idő csökkenése kapcsán inkább azokra volt jellemző akik nem csináltak factory resetet." - nálam mindig gyári állapot volt, soha nem volt rootolva, és csak gyári rom volt a telefonon, a frissítések pedig ota-n mentek.
A 4.3 előtt kb. 2 héttel ugyan volt factory reset, de az egy drasztikus aksi merülés miatt, de mint később kiderült, az SD kártya volt a hunyó, nem is kellett volna a factory reset. A 4.3 óta _jelentősen_ megnőtt a készenléti időm (3-4 nappal, vagyis most elmegy akár 12 napot is). -
Asbee
veterán
válasz guriga1234 #30270 üzenetére
12 napot ? Én örülök ha 2 napot megy, igaz folyamatos 3G és wifi, és sok állandó szinkronizálás.
-
kalapacsolok
senior tag
válasz kalapacsolok #30086 üzenetére
Erre vki tudja a választ?
"Felraktam újra az omega 3 romot, majd titaniummal vissza a programokat. Alapértelmezett értesítés hangja be van állítva, emailnél megy is, viszont ha SMS-t kapok, annak továbbra sincs SEMMI hangja... Hogyan lehetne ezt beállítani? Jó volna, ha más hangja lenne, mint a gmailes leveleknél... Van erre külön progi?"
Továbbra sem ad semmilyen hangot, ha SMS-t kapok...
-
ka64
tag
Sziasztok!
A note2-m néhány napja nem játsza le a beágyazott videokat (index.hu, indavideo.hu). Több böngészővel is próbáltam -dolphin, chrome, firefox), egyikkel sem megy. Korábban egyikkel sem volt problémám.
Gyári rootolatlan 4.1.2 t használok. Mi lehet a hiba oka? -
muratomi1
senior tag
Nincs még véletlenül olyan rom note2re amiben benne van az új ux? Nagyon jól néz ki és kipróbálnám
take that money watch it burn sink in the river the lessons I learned-Note3,Gear 2, Asus MeMO Pad
-
tyukee
csendes tag
szia! én új note2 felhasználó vagyok, most vettem gyári 4.3-as t-s rommal. Nekem egy napot stabilan elmegy, ha folyamatosan 2g-n vagyok vagy adatforgalommal vagy wifivel, átlagos mennyiségűt telefonálok, este fél-1 óra facebook, meg netezés. Ha energiatakarékkosan használom akkor 1,5-2 nap megvan. Mondjuk én az energiatakarékos üzemmódban használom, mert az üzemidő fontos nekem. Én elégedett vagyok vele. 1 napnál többet meg egyik se bír ha minden be van kapcsolva...
mindíg csak előre...
-
Balage180
tag
Sziasztok
Búcsut veszek (eladtam a telefont, N3ra váltottam) tudom hogy nem illik itt hirdetni de megmaradt egy outterbox defender tokom ha érdekel valakit keressen meg privátban. Szakszerü, problémás garanciális javitások ügyében is keressetek bátran továbbra is ha tudok segítek.
-
Mankó
veterán
Üdv
Haverom akar venni egy Note 2-est, amin tiltva van az IMEI, de nem tudom lebeszélni róla. Világosítsatok már fel az anyagi vonzatáról, hogy mibe fog kerülni neki az, hogy ténylegesen lehessen majd vele telefonálni.
Bocsi, ha ez már a warez részhez tartozik. Jöhet privátba is, köszi. -
s3nsitivity
addikt
Szoftveres részhez jobban értek mint a hardverhez és tudtommal Note 2-n nem lehet resetelni így marad az alaplap csere ami elég borsos.
De könnyen lehet ,hogy tévedek ilyennel nem igazán foglalkoztam még
[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
axlfsi
veterán
válasz s3nsitivity #30284 üzenetére
Alaplapcsere.
... de ha lenne is más megoldás, itt, ilyet biztosan nem írhatna le senki (mert nem lenne legális).[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
-
Drughi
addikt
Sziasztok!
Mennyit érhet, egy T-függő gyári 4.1.2es (tehát knox mentes) Note 2?
Karcmentes, végig fóliás volt, 3 db tokkal?
még több mint 1év garancia van rá.Eladnám az enyémet, de nem akarom, hogy lehúzzanak.
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
válasz Balage180 #30291 üzenetére
Hihetetlen mennyire értékét veszítette a telefon manapság... 10-15-tel sem olcsóbban kínálják a Note 1-eseket (is). Azért a két telefon között szerintem több a különbség (magyarán, vagy túl drágán próbálják a N1-et eladni vagy alul van árazva a használt N2).
S mindez, miközben a N3-at meg 140ezerért vehetetd meg (+-10ezer új/használt) és nincs (garivesztés nélkül) root illetve annyival egyáltalán nem több (szerintem), hogy megérje azt a felárat (a root hiánya miatt, én megkockáztatom, hogy 1:1-ben sem cserélném el egy N3-ra a hajszál-karcmentes, (Vodafone extra) biztosításos, de "korlátok nélküli" N2-met...).˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
korcsillio
addikt
Akkor a független(de gari nélküli) mennyit ér
-
s3nsitivity
addikt
válasz korcsillio #30294 üzenetére
70-75
-
pusihusi
addikt
válasz s3nsitivity #30295 üzenetére
Akkor hogy van pofájuk 210000,-ért árulni az S 5-öst
Üdv. Feri!!
-
tyukee
csendes tag
válasz Drughi #30289 üzenetére
szia! én 72000 ft-ért vettem egy gyári t-s 4.3-as romos note 2, lte-t. csaka gyári flip tok volt hozzá extra. ha a sok tok közül nem kell egy szívesen átveszem, mert szilikon tokot keresek... :-) a gari 2015. 04-ig érvényes rá. remélem segítettem...
mindíg csak előre...
-
korcsillio
addikt
válasz s3nsitivity #30295 üzenetére
Hál'istennek én annyira pofátlanul olcsón vettem hogy valószínü nem bukok rajta ha el akarom adni,de az nem most lesz.6"körüli készüléket akartam,de hasonló tudású és árút nem találok így marad ez.De szerencsére elégedett vagyok vele
-
lordhell
csendes tag
Szeva mindenki!
Van egy galaxy note 2-őm aminek bénaságomból adódóan betört a kijelzője, de az alatta lévő LCD-nek semmi baja még most is használom csak elég csúf. Nem tud valaki 1 szervizt (ne a samu szakszervizt, mert az egyben akar mindent cserélni horribilis árért) vagy 1 ügyes kezű ebben jártas egyént, aki ki tudná cserélni, üveglap lesz.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest