Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
generic
senior tag
válasz s3nsitivity #29801 üzenetére
Egyenlőre ez a root megoldás is jó hír most.
Kijelzőt valami megkarcolta, két párhuzamos csík, elképzelni sem tudom mi tehette ezt vele, de elég zavaró. "Szerencsére" be van égve a kijelző fenn, így talán ingyen lesz új lcd-m.
-
s3nsitivity
addikt
válasz generic #29802 üzenetére
Mázlista.
Nekem szerencsére csak a króm keret kopik minden másban hibátlan.Anno a BB Z10-em járt úgy, hogy a fari zsebén a kis fém pöcök szépen végig karcolta amikor vettem ki vagy raktam el.. Nesze neked GG2
[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
generic
senior tag
válasz s3nsitivity #29803 üzenetére
Van egy alu tokom, az a két részes. Először arra gyanakodtam, mikor húztam le, az végigszánthatta, de megnéztem semmi olyan kiálló rész nincs rajta. Ha kicserélik szeretnék venni egy fóliát mindenképp.
Havernak régen iPhone-on volt egy nagyon jó fóliája, felülete kicsit érdes volt, és nem gyűjtötte az ujj lenyomatot sem, mint a kijelző simán. Ilyet keresek, de nem találtam eddig sehol sem. -
pusihusi
addikt
-
generic
senior tag
Egyébként azt honnan tudom, hogy a telefonra Samsung garancia van, vagy bolti? Ha bolti lenne az gáz lenne, mert kb 1000 km-re innen vettem.
-
s3nsitivity
addikt
válasz pusihusi #29805 üzenetére
knox nélkülit mindenképp.
Hogy a nem "kiherélt" verziót felengedi-e ez egy jó kérdés.
Note 3 fórumon rákérdezhettek ha van olyan elvetemült aki ugrasztotta rajta.
De amúgy elméletben nem kéne neki, viszont a kisnek sem kéne utána működnie amit többen is cáfoltak itt így megmondom őszintén, fogalmam sincs.(#29806) generic
Samsung garancia jegyed van?
Mert akkor samsung garanciád van[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
generic
senior tag
válasz s3nsitivity #29807 üzenetére
Igen, az. Akkor megnyugodtam.
-
pusihusi
addikt
válasz s3nsitivity #29807 üzenetére
Most már a Kiessel mindent tudok csinálni csak frissíteni nem, tegnap óta nem engedi! Felraktam a CVM-et és a Rootot ha újraindítottam CVm nem volt, a Root pedig manuális frissítést kért Csak a gyári recovery van fent, majd kiderül ha itt lesz a 4.4!
Üdv. Feri!!
-
s3nsitivity
addikt
válasz pusihusi #29809 üzenetére
odinnal a cwm felrakásakor ne pipáld be az auto rebootot!
Felrakod, bebootolsz a cwm-be majd onnan reboot.
Lök egy hibát, hogy a gyári recovery felül akarja írni. Eltörölöd e ezt a kérést.
És akkor ott "Yes, disable flash recovery"" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
pusihusi
addikt
-
pusihusi
addikt
CWM vagy Philz recoveryvel" Ha lenne valakinek ilyenje tar-ban, egyszerűen nem tudom letölteni! Köszi!
Üdv. Feri!!
-
tipuka
addikt
srácok!
nem tudom itt kapok e választ rá, de háta.
gyári 4.3-as Note 2-m van. root sincs.
az a problémám, hogy amikor hívnak nem jelzi ki annak a nevét, aki hív. viszont ez nem mindegyik névnél van így, egyiknél kiírja, másiknál nem. -
tipuka
addikt
válasz s3nsitivity #29814 üzenetére
4.1.2-n nem volt ilyen problémám, de át is írom a számokat köszi, remélem ezzel megoldódik.
-
S e t h
nagyúr
válasz generic #29800 üzenetére
Egyelőre nincs.
Aksi kb úgy néz ki , hogy a 4.3 jobb mint a 4.1.2, viszont nincs olyan jó, mint a 4.1.1, bár figyelembe kell venni az aksi amortizációját is, de még ezzel együtt sem közelíti meg.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
generic
senior tag
-
Dr V
őstag
Én próbálkoztam a 4.1.1et visszatenni, de nem lett újra olyan jó az akksi időm, mint volt.
Mitől lehetett ez? Csak azt tudnám elképzelni, hogy a samu programjai által lett lerontva az üzemidő.
Ha az akksi lenne a ludas, akkor ilyen mértékű amortizáció mellett mostanra meg kellett volna halnia.The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
S e t h
nagyúr
válasz generic #29818 üzenetére
Nekem átlag 50-80 alkalmazás van fent, ugyan szoktam használni backup alkalmazást mentéshez, de a vicces az, hogy egyszer sem használtam még arra , hogy vissza is állítsam az adatokat.Megmosolyogtató, de amikor resetelem a rendszert, akkor mindig csak annyit rakok vissza, amire szükségem van, az meg elég kevés ahhoz, hogy használjam a backupot, aztán idővel ha felmerül vminek az igénye, akkor azt az alkalmazást is telepítem újra.
Aki nincs kibékülve az aksival, az próbálja ki a Greenify alkalmazást, én meglepődtem rajta, érezhető az aksin a használata.[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz generic #29821 üzenetére
Ha nem rootolt a teló(4.3 mellett garival vagyunk így párunk), akkor hibernálja a háttérben folyton elinduló alkalmazásokat, ezzel viszont ki is váltja a task killereket, ugyanis nincs mit kilőni, stabilan fagyasztja, utána viszont simán indíthatóak ha szükség van rájuk.
Ki lehet rakni egy ikonba, hogy az általad kijelölt alkalmazásokat egy tapintásra hibernálja, kímélve ezzel az aksit.
System appokhoz nem jó, ahhoz a fizetős verzió kell és root, viszont nagy mennyiségű alkalmazásnál jól tud jönni az alap verzió is, napi szinten én sem használom mind, így feleslegesnek tartom, hogy a háttérben futkározzanak az aksi kontójára.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
hnyagboy
tag
Sziasztok. Az OTA frissítené a DN3 v3.2 a 3.2.1 verzióra .Engedjem? Történik vmi változás,? mert a mostanival meg vagyok elégedve.
Samsung Note 20 Ultra 5G
-
Markizmark
addikt
válasz laszlolczka #29756 üzenetére
Ja közben még akkor meglett. Egyébként melyik beállítások a legjobbak amivel jobb a teljesítmény? Órajel emelés nem kell. Inkább érdekelne a legjobb governor, stb ram meg i/o beállítás.
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
hnyagboy
tag
-
hnyagboy
tag
-
zragon18
tag
Sziasztok, Van egy fölösleges vadi új Gyári Note 2 Tollam ! Akit érdekel írjon üzit.
Üdv -
nagyj74
senior tag
Sziasztok.
a sammobile-n fent van a német T-s n7105-ös rom.
Az mit jelent, ha a KIES ikon mellette halvány? Lehet, hogy ez még nem végleges kiadás?
Azért kérdezem, mert gariztatnom kéne a telóm, de Nordic 4.3 van rajta, a magyar t-s rom meg még sehol... -
Dr V
őstag
Knox out
Pedig a munkalapon rajta van, h nem kérem az új szoftvert. Mind1. Ha az akksi nem lesz rosszabb, akkor elfogadom.
Viszont az 64gb micro-sd kártyámat formázni szeretné, mert szerinte sérült. Előtte belepróbálta az aceba. Létezik, h az rontotta volna el? Nem csak rakás zene, kép film van rajta, hanem fontos és pótolhatatlan adatok is.
Hogy lehetne visszahozni a kártyámat?The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
Dr V
őstag
válasz Markizmark #29838 üzenetére
Majd este kipróbálom. Iponból vettem egy USB3at tudó modecom olvasót bővítőt.
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
nggabi
félisten
válasz korcsillio #29843 üzenetére
nincs miért kiverned a szoftver szellemi tulajdon, te csak a hardvert veheted meg.
"szenyor dzsíííí"
-
pusihusi
addikt
-
axlfsi
veterán
Sziasztok!
Mostanában el-el gondolkodom azon, hogy talán kiszállnék a Notából, amíg még van értéke (habár az utóbbi hónapokban sokat zuhant az ára)
Nézegetem ezeket az új, 8 magos kínai csodákat, ezekről zeng a zinternet manapságHirtelenjében, a két szembetűnő különbség; Note előnyére a ceruza (amit sajnos nem használok ki), illetve a másik oldalon az új hardver. Tudom, sokszor sokan hajlamosak vagyunk szubjektíven kezelni a különböző bencsmárk eredményeket de ennek eléggé szép eredményei vannak antutuban.
A fentieken túl, ha valaki esetleg konkrétan ismeri a Zopo ZP998-ast vagy rákattintana a linkre és némiképp objektíven írna pár sor PRO és KONTRA érveket, hálás lennék érte.
Mit gondoltok?Köszi
UI: a nótára még van majdnem másfél év Samsung garancia és Vodafonos extra biztosítás (lopás, törés ellen is véd), ami miatt talán még valakinek érne egy korrekt összeget (?), ezért is merül fel bennem a váltás (hiszen egyébként semmi bajom a telefonnal, hibátlan minden tekintetben)
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
kalapacsolok
senior tag
SZiasztok!
Letötöttem a Google Playről a pharmindexet... Alapból letölti a receptek nélküli gyógyszerek adatbázisát - de nem tudom, hova... Megvettem a programot, hozzáférést, letöltött vagy 280 megányi adatot az előbb a telefonra, viszont fontos lenne tudnom, hogy hova, ugyanis kevés a hely. Próbáltam keresgélni, de nem találtam meg, valószínűleg el van dugva... Van ötletetek, hol lehet, hogy akadhatok a fájl nyomára? Először letöltötte a program a zip-et, utána kicsomagolta és behívta a teljes gyógyszerlistát...
Vagy létezik olyan program, ami monitorizálja, mi hol lett módosítva, letöltve stb? Mert akkor azt elindítom, a pharmindexet meg újratelepítem, és akkor látni fogja az a program, mit és hova pakolt...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest