- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
guriga1234
addikt
-
guriga1234
addikt
válasz
pusihusi #30517 üzenetére
Szerintem mindenki azért vette, mert sokat tud, én is. Amikor szükséges, ki is használom a tudását. De nem én vagyok a telefonért, hogy állandóan csak azt basztassam, hanem a telefon van értem.
PS: volt annak idején egy katonatársam, ő ebédnél csak kanalat használt. Mindenhez. Én használtam villát és kést is. Remélem, ez még Szegeden is érthető
-
guriga1234
addikt
válasz
pusihusi #30490 üzenetére
Ha már itt 12 napozol: a merülési adatok alapján elmenne 14-et is, de 20%-nál már töltőre teszem.
Hogy ki mire érett meg, azt a helyedben nem feszegetném. Amúgy meg kifejezetten sértő volt, amit írtál.
Nem vagyok telefonbuzi, hogy egyfolytában azt nyomogassam és mindenre és mindig azt használjam (csak ha szükséges és nincs éppen más eszköz nálam), de te tedd nyugodtan azt, engem nem zavar. -
beleszólok
senior tag
válasz
pusihusi #30206 üzenetére
Azért a knox nem csak azt a gariflaget jelenti. Erről nem tudom, hányan tudtok. Nem akkora marhaság, mint elsőre látszik.
Ellenben: mennyit szoktál gépelni a gyári billentyűzettel, a beépített böngészőben? Vannak érdekes dolgai, amik egyértelműen a 4.3-hoz kötődnek.
Valamit kavartak a fájlrendszerrel is, hogy ennek mi az oka, azt nem tudom, de az eddigi útvonal, ahol el lehetett érni a belső tárolót és az sd kártyát, most kapott egy új symlinket. Emiatt néhány program, köztük az acroread, duplán látja a háttértár állományait.
Pozitívumnak tűnt, hogy megnőtt a kijelzőidő.
Ez kb. ahogy rendbetették a töltési időt (kb. 6-7 óra volt), nagyjából vissza is állt a korábban megszokottra. Sajnos ez elég szubjektív, mert csak az upgrade után kezdtem ténylegesen mérni, korábbról nincs hitelesnek mondható adatom. -
laszlolczka
őstag
válasz
pusihusi #30057 üzenetére
Ezzel tudsz feltenni gyári romot,zip kiterjesztést,kernelt,modemet.A gyári romot rootolja is ha szeretnéd.Az odinon belül megnyitod az open fájlt-ő a megfelelő helyre pakol mindent-ha nem talál hibát akkor flash firmware és újra indul az új rendszerrel.A legegyszerűbb mód,hiba kizárva.s3nsitivity:csak neked nem jó a linkelésem,de hagyjuk.Ne te szabd már meg a módszeremet,kicsit pozitivabb hozzáálást(mivel eddig senki nem tette szóvá)
-
zoleeno1
veterán
-
zoleeno1
veterán
válasz
pusihusi #29972 üzenetére
+1, végig néztem a bemutatót, nekem sem jön be
Ilyen nesze semmi fogd meg jól kategória. Az ujjlenyomat olvasó már videókon látszik, hogy nem olyan jó, mint az apple-nél, egy kézzel fel se tudod oldani. Az a pulzusmérő meg wtf? Kb nulla haszna van, a pontossága is annyi lehet, parasztvakítás csak. Egyetlen dolog tetszett a gear fit, az szerintem jól néz ki
Ez az IP67 is csak a samu szerint 67, mert a számozás alapján ez azt jelentené, hogy:
6- "A készüléktestbe semmilyen körülmények között nem juthat be por" - marhaság
7- "Vízállóság meghatározott nyomás mellett akár egy méter mélységig és meghatározott ideig" - marhaság, nem unibody a ház, már a bemutatón is elmondta az ipse, hogy nem lehet vízbe meríteni, szal ez sehol nem 7-es...Úgy tűnik a sonynak megjött az esze, lecserélte végre a kijelzőt ips-re, legalébbis a z2-ben már az van. Ha ez így marad, a kövi telóm tuti sony lesz...
(#29970) nagyj74: nincs mit, majd írd meg, ha végzett a szerelő, hogy bele kötött e
-
s3nsitivity
addikt
válasz
pusihusi #29805 üzenetére
knox nélkülit mindenképp.
Hogy a nem "kiherélt" verziót felengedi-e ez egy jó kérdés.
Note 3 fórumon rákérdezhettek ha van olyan elvetemült aki ugrasztotta rajta.
De amúgy elméletben nem kéne neki, viszont a kisnek sem kéne utána működnie amit többen is cáfoltak itt így megmondom őszintén, fogalmam sincs.(#29806) generic
Samsung garancia jegyed van?
Mert akkor samsung garanciád van -
s3nsitivity
addikt
válasz
pusihusi #29599 üzenetére
A kies nem ota
Valamint a deknox elméletben azért lesz jó mert ha már ugrott a knox az nem fogja engedni se fel se le mozdulni a bl-t. Így most még lehet jó a kies de elméletben ha indul a KK akkor ha kiessel is frissítesz brick mert a knox nem engedi majd tovább lépni, pont mint le. A deknoxolt verzió azért jó mert ugyan úgy a Stock csak knox nélkül így a knox fel fogja engedni mindenképp!
De mint mondtam ez még csak az elmélet. KK után leszünk okosabbak
-
s3nsitivity
addikt
-
dancsuri
veterán
válasz
pusihusi #29083 üzenetére
Odint nem érdekli a root, itt egy 4.3 leírással együtt
-
Giovanny
őstag
-
andrisms
aktív tag
válasz
pusihusi #16260 üzenetére
Szia. Töltsd le az NFC Task Launcher nevű programot. Menü gomb-Erase tag, majd kéri hogy érintsd hozzá. Hozzáérinted, kiírja hogy jó vagy, majd utána hozzáadhatod a funkciókat a jobb felső sarokban lévő + jellel, ha mindent hozzáadtál amit szerettél volna, akkor rámész ugyancsak jobb felül hogy Save+Write.
Remélem érthető voltam, de kérdezz ha nem.
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
pusihusi #15801 üzenetére
A legtöbben "percekért küzdünk" akksiidőben, vannak, akiknek, mint azt a minap megtudtuk , tizedmásodpercek számítanak gyorsaság tekintetében, stb.
Szerintem a ram szóba sem került, hacsak nem annyiban, hogy majd a rendszer megoldja, elfogyni úgysem fog, amit én rendszerint hangoztatok.
Speciel nekem jó, ha 25 letöltött appom van fent, viszont rengeteget véletlenül sem használok a gyáriak közül, mert nem kell. Minek üljenek készenlétben?
Sokan kicserélnek alapvető alkalmazásokat, mert a gyárinál hatékonyabbnak/jobbnak/szebbnek gondolják. Fölösleges ezekből kettőnek lennie/futnia.
Esetleg bejátszik még némi általános érdeklős, hogy mégis mi, micsoda, etc. -
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
pusihusi #15773 üzenetére
Nem pontosan értem a kérdésed, de felteszem, arra gondolsz, hogy root nélkül is tudsz-e törölni gyári alkalmazást. Nem. Törölni nem tudod, csak letiltan alkalmazáskezelőben. De a tiltásnál is figyelni kell, enged olyasmit is letiltani, ami kényelmetlenséget okoz, vagy éppen nagyon nem kéne. Nézd meg, hogy mit akarsz "törölni", hogy mire való, és ha nem fog hiányozni, tiltsd le.
-
Levente
aktív tag
válasz
pusihusi #15636 üzenetére
Senkit sem szeretnék bántani, nem arról van szó.
Mennyire fura, hogy nem veszitek észre, hogy energiatakarékos üzemben van, míg én a legelején megőrültem tőle, míg ki nem derült, hogy az be van kapcsolva.
Érdekes, mennyire máshogy használjuk a kütyüinket.
Tényleg nem bántásként mondom.
A szintetikus tesztek amúgy nem mérvadók, azt ugye tudja mindenki? Adnak támpontot, de még egy készüléken is nagy különbség lehet a szoftver okán. Android verzió, ROM és egyebek nagyon befolyásolnak ilyen méréseket.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest