Hirdetés
- A fénynél gyorsabban
- AMD Instinct MI8 moddolása játékra (avagy R9 Nano-GTX1060+ szint)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Öregszem
- 3070 -> 4070 Super
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Edzett üvegfólia vagy regenerálódó pl Hydrogél fólia?
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
válasz pusihusi #15339 üzenetére
Nos megcsináltam, de bootloadernél megnézve még mindig módosítottnak jelzi, igaz most már a frissítést engedi.
Nem igazán értem én ezt, sőt a telepített programok is megmaradtak és a beállítások is, ezt nem értem nem kellett volna törlődnie mindennek a telefonról?''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
zsolt501
nagyúr
-
Levente
aktív tag
válasz pusihusi #15636 üzenetére
Senkit sem szeretnék bántani, nem arról van szó.
Mennyire fura, hogy nem veszitek észre, hogy energiatakarékos üzemben van, míg én a legelején megőrültem tőle, míg ki nem derült, hogy az be van kapcsolva.
Érdekes, mennyire máshogy használjuk a kütyüinket.
Tényleg nem bántásként mondom.
A szintetikus tesztek amúgy nem mérvadók, azt ugye tudja mindenki? Adnak támpontot, de még egy készüléken is nagy különbség lehet a szoftver okán. Android verzió, ROM és egyebek nagyon befolyásolnak ilyen méréseket.
[ Szerkesztve ]
[4.3][MK4]DN3(Ditto Note 3) 3.2 installed through TWRP ;o) ___________________ A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz pusihusi #15773 üzenetére
Nem pontosan értem a kérdésed, de felteszem, arra gondolsz, hogy root nélkül is tudsz-e törölni gyári alkalmazást. Nem. Törölni nem tudod, csak letiltan alkalmazáskezelőben. De a tiltásnál is figyelni kell, enged olyasmit is letiltani, ami kényelmetlenséget okoz, vagy éppen nagyon nem kéne. Nézd meg, hogy mit akarsz "törölni", hogy mire való, és ha nem fog hiányozni, tiltsd le.
[ Szerkesztve ]
Non omnis moriar.
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz pusihusi #15801 üzenetére
A legtöbben "percekért küzdünk" akksiidőben, vannak, akiknek, mint azt a minap megtudtuk , tizedmásodpercek számítanak gyorsaság tekintetében, stb.
Szerintem a ram szóba sem került, hacsak nem annyiban, hogy majd a rendszer megoldja, elfogyni úgysem fog, amit én rendszerint hangoztatok.
Speciel nekem jó, ha 25 letöltött appom van fent, viszont rengeteget véletlenül sem használok a gyáriak közül, mert nem kell. Minek üljenek készenlétben?
Sokan kicserélnek alapvető alkalmazásokat, mert a gyárinál hatékonyabbnak/jobbnak/szebbnek gondolják. Fölösleges ezekből kettőnek lennie/futnia.
Esetleg bejátszik még némi általános érdeklős, hogy mégis mi, micsoda, etc.[ Szerkesztve ]
Non omnis moriar.
-
andrisms
aktív tag
válasz pusihusi #16260 üzenetére
Szia. Töltsd le az NFC Task Launcher nevű programot. Menü gomb-Erase tag, majd kéri hogy érintsd hozzá. Hozzáérinted, kiírja hogy jó vagy, majd utána hozzáadhatod a funkciókat a jobb felső sarokban lévő + jellel, ha mindent hozzáadtál amit szerettél volna, akkor rámész ugyancsak jobb felül hogy Save+Write.
Remélem érthető voltam, de kérdezz ha nem.
-
Giovanny
őstag
válasz pusihusi #16933 üzenetére
fdisk kolléga C10-et keres, full HD felvételekhez szerintem illene minimum C6,de én is C10 vettem,biztos ami biztos.
Akkor lesz drága a kártya ha külföldről veszi az ember és tönkre megy,mint pl.nekem most ott van a szervizben,remélem a héten kapok cserét.
[ Szerkesztve ]
Zero Defect.No Compromise !
-
fdisk
őstag
válasz pusihusi #16933 üzenetére
A cl6-s kártyák alig olcsóbbak mint a cl10-s.
Jobban megéri a cl10-s, mert csak egy 1000-el drágább.
És nem mindegy, hogy milyen gyorsan töltesz meg 32gigátjános :
[ Szerkesztve ]
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
s3nsitivity
addikt
-
dancsuri
veterán
válasz pusihusi #29083 üzenetére
Odint nem érdekli a root, itt egy 4.3 leírással együtt
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
laszlolczka
őstag
válasz pusihusi #29168 üzenetére
Csak a Samsung által digitálisan aláirt rendszert figyeli,ha nincs aláirva akkor ugrik a Knox érték-ami garancia megvonást von maga után.Vissza felé sem enged,4.3-ról nem tudsz visszamenni 4.2-re.
[ Szerkesztve ]
-Házas?igen már tiz éve.Gyerekek?Igen kettő.Állatok?-á tök kulturáltak.
-
s3nsitivity
addikt
válasz pusihusi #29172 üzenetére
Knoxot is nulláznod kell. Ahogy látom. Amiről fent ment az eszme csere, hogy nem tudjuk jelenleg, hogy hogyan lehetséges.
Leak verzión vagy? Úgy tudom lte re még nincs frissítés.
Akkor gondolom lehet downgradelni de kérdezz rá azért lte s kollégáknál" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
s3nsitivity
addikt
válasz pusihusi #29599 üzenetére
A kies nem ota
Valamint a deknox elméletben azért lesz jó mert ha már ugrott a knox az nem fogja engedni se fel se le mozdulni a bl-t. Így most még lehet jó a kies de elméletben ha indul a KK akkor ha kiessel is frissítesz brick mert a knox nem engedi majd tovább lépni, pont mint le. A deknoxolt verzió azért jó mert ugyan úgy a Stock csak knox nélkül így a knox fel fogja engedni mindenképp!
De mint mondtam ez még csak az elmélet. KK után leszünk okosabbak
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
s3nsitivity
addikt
válasz pusihusi #29603 üzenetére
Ja, így már értem.
XDA tele van velük.Egyébként Note 3-s topikban, xda topikban utána lehet járni megy e 0x1-es knoxra a kies vagy OTA ha jön a KK.
Már ha van olyan elvetemült aki ugrasztotta a knoxát SGN3-al." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest