-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
OFF
csendes tag
-
gerner1
nagyúr
Igen, ez az összes IP67-68 -ad Samura helytálló.👍
Beázással pedig, a garancia megy a kétbetűsre. Ezért vannak a készülékekben a LDI egységek. Azzal igazolja a gyártó (beázáskor), hogy a vállalt határértéken felüli folyadék-terhelés érte a készüléket, ami náluk, felelősseget kizáró ok. Így kezelik.
-
bwoay
nagyúr
ez egy érdekes, de valid összefüggés: az első szériás Samsung Tab S-ek kijelzője is rendre bezöldülgetett, amikor döglődött az akku. Majd azért mérd le, hogy mennyit hoz az akksi a tervezett kapacitásából, mert ezek már elég régi darabok, állásukban degradálódnak.
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
nggabi
félisten
ja a sufnigsm-ek meg haljanak éhen mi?
az egész akku sztoriban az a szép h kb 3 év után már gyári se nagyon van, valamiért nem gyártja tovább a samsung.
én s22 ultrára váltottam. kamera halálianszar, egyébként rendben van. mondjuk túl sok pénzt nem ért volna meg a váltás, nem esett le az állam. főleg nem mondjuk s23u-ra 600 ezerért...
"szenyor dzsíííí"
-
aswmaster
tag
Én mondjuk imádok tervezgetni/barkácsolni, mechnikus dolgokkal játszadozni, úgyhogy nekem ez csak szórakozás volt, szóval nekem alapból van hőlégfúvóm
De amúgy persze igazad van, pusztán anyagilag nézve "nem éri meg" saját időt belerakni.Ami viszont előny (lehet), hogy akárhová adod be (legakábbis amikor én kértem ajánlatokat), hogy visszaállítják. Na ha magad csinálod, akkor ez nem lesz, amivel viszont sok időt spórolsz meg.
[ Szerkesztve ]
"A tudományban a kísérletek és az elemzésük időhöz kötöttek, mégis úgy képzeljük, hogy időtlen természeti törvények bizonyítékát tárjuk fel. A törvények nem időtlenek, ezek is a jelen tulajdonságai, és idővel változhatnak." - Lee Smolin
-
aswmaster
tag
Sztem ez tipik DIY feladat
Rendelsz bele gyári aksit meg gyári hátlapot és kicseréled. Hátlapot nem kötelező ugyan cserélned, de a belső kereten elhelyezkelévő ragasztócsíkot mindenképp meg kéne hozzá rendelned és rohadt nehéz/tökölős levenni úgy, hogy ne repedjen/törjön el.
"A tudományban a kísérletek és az elemzésük időhöz kötöttek, mégis úgy képzeljük, hogy időtlen természeti törvények bizonyítékát tárjuk fel. A törvények nem időtlenek, ezek is a jelen tulajdonságai, és idővel változhatnak." - Lee Smolin
-
JeffDebr
tag
nem értem a választ, vagy te nem érted a kérdést!
úgy tudom (lehet rosszul), hogy arra a csatlakozóra más úton kerül a jel:
jobb vagy rosszabb minőség azt nem tudom.
tehát érdemes-e megvennem ugyanazt a headset-et USB-C csatival?[ Szerkesztve ]
Motorola V2288, Nokia3310, Ericsson T20i, SonyEricsson F500i, Motorola V3i, E8, Defy, Nexus4, Jiayu G3T, LG G2mini, Lenovo P70A, Samsung J5 '16, Honor 6X, Nokia8, Samsung Note9, S23 Ultra
-
Kampó
senior tag
Ezen gondolkodtam én is.. De a rendörség 90e ft ért fog velem szórakozni?? Majd megkérdezik miért nem vittem fel akkor pestre... De a közvetitös megoldásra rákérdezek nála.... Csak ha nincs otthon akkor már ez is bukott dolog.. abból az szemszögböl hogy nem övele fog találkozni akinél teló lesz.. ez már most olyan.... kétes... Rakat holmit árul de ha gond van vele mossa kezeit.. na mind1 köszi a segitséget mindenkinek zárjuk le mert ragozni lehet csak nem érdemes
[ Szerkesztve ]
AMD volt AMD van AMD lesz
-
Kampó
senior tag
Szerinted nem kértem
Azt irta nem érti az egészet... ugyan onnan jönnek a telok eddig semmi baj nem volt...
Biztos itt vidéken van vételi probléma... (Minden más telefon tökéletesen üzemel itt vidéken)Ha felviszem pestre megnézi és ha valós amit állítok viszafizeti...
ez mind oké.. csak napi 10 órában dolgozom szombaton is... igy sem idöm sem energiám Pestre utazni ..... Én öt is megértem valahol... csak én átlag végfelhasználó vagyok...nekem 90e ft nem zsebpénz... ö meg állítása szerint nincsen rászorulva a 90e ft ra.. hogy átverjen vele.. igy nem állítja de céloz rá hogy én buheráltam meg én nyultam bele ezért nem müködik.. Ezért kellene látnia személyesen... Minden más megoldást elutasit... Irtam neki hogy megadom facebook elérhetőségem.. adjon emailt küldök normális fotokat hogy nem lett megbonta a telefon.. levideozom a hibát... de semmi KIZÁROLAG HA FELVISZEM PESTRE...AMD volt AMD van AMD lesz
-
Balzak83
senior tag
Szóval általánosan igaz, hogy egy akkucserét szükseg szerint egy selejtessel kell kezdeni. Mert ha te magadnak veszed meg, akkor nyilván nem futhatsz bele rossz példányba... Hmm, te már sejthetsz valamit.
A dolog első fele pedig, precut ragasztócsík, haha, ja persze, nooboknak. Keress rá, B6000, B7000, T7000. Menni fog? A poént nem lövöm le... De azt igen, hogy komoly helyeken ilyennel dolgoznak.
-
Balzak83
senior tag
Ebben van valamennyi igazság, de feltételezve, hogy egy ennyi idős telefonnál az ip védettség már nem 100%, talán nem akkora érvágás. A kritikus helykhez meg nem nyúlnak ilyenkor, tehát esőben várhatóan ugyanúgy nem ázik be, mint korábban sem. 15ért meg szerintem jó vétel egy új akku, 12ért cseréltettem fél éve egy olyan Xiaomiban, ami kb a tripláját érte, mint maga a művelet.
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
15e volt egyébként, a telefon végig nálam maradt, nem kellett beadnom a szervizbe az akku beszerzéséig és használni is tudtam, a vízállóság pedig pont nem érdekel. Cserébe totál jó lett az akkuidő, ami a cél volt. Valóban nézőpont kérdése.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
tylerddd
veterán
Azért több sot-ot mutatott a rendszer korábban. Meg érzem is. Ugyanakkor annyira nem vészes, nem tudom érdemes-e megbontatni a telót ill. bennem van egy para, hogy a csere közben lesz vele/csesznek el valami(t), miközben teljesen korrekt állapotban van közel 3 évesen. Aztán nem tudom mennyire lenne ütősebb az akkuidő a csere után. Vergődök kissé
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Somatom
veterán
Világos. Van benne mobilnet opció, engedtem is neki. Csak az nem esett le, hogy pont híváskor nincs net. Ha aktív lenne a Volte és ugyanazon a kártyán lenne netem, akkor talán működne. De, ezt nem tudom kipróbálni.
De, a lényeg, hogy megoldható a híváskezelés a tabon.[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Wolfskin
őstag
értem, köszi, tehát akkor a 9 a legkisebb, ami tudja, de csak a 10 tudja garantáltan minden appra-
.
a 9 nagy visszalépés a 8-hoz képest? sok benne a korlátozás? mire lehet számítani?
arra van lehetőség, hogy 8.1.0 -ról csak 9-re frissüljön, ne egyből 10-re?''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
Wolfskin
őstag
linkelted a képet a menüben, hogy van ilyen, hogy sötét téma választó opció a ebállításokban, és hogy ehhez elméletileg frissíteni kellene a telefont.
most 8.1.0 android van rajta, semmikép nem szeretnék 10-t, de még 9-t se. Ezt meg lehet oldani valahogy? Mert a sötét téma viszont nagyon kéne...
8.1 után mi a következő? Pontosabban mi az első android, amiben már benne van a sötét téma? És ezt hogy tudom elérni?
(amúgy azért nem értem, mert tudtommal a note7-ben már újra feltalálták a sötét témát... akkor meg hova lett?)
@(#21065) gerner1 köszi, biztató... legfeljebb elhasználom a telefont így
[ Szerkesztve ]
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
gthomma
senior tag
Fogkefével kipucoltam a mikiket, volt bennük némi por. Valami folyamatjelzőnek el kellene indulnia? Hiába dugom bele az AKG headsetet és beszélek akkor sem történik semmi,akkor sem ha a "készülékhez" beszélek. Arra lennék kíváncsi hogy normálisan hallanak-e hívás közben. A hangrögzítés mit két esetben ugyan olyan hangerejű headset/beépített miki.
Csak azok érinthetik meg a szívedet és bánthatnak meg, akik jelentenek neked valamit. Következésképp sérthetetlen, aki nem törődik senkivel. Akár egy halott.
-
Wolfskin
őstag
Lehetséges, hogy frissítenem kéne? Azt fogcsikorgatva tenném, nálam alap, hogy ha kézbe veszek egy új telefont, akkor még fel se ment a netre, minden frissítés, üzengetés tiltva. A storeban is szinkronizálás, frissítés, értesítések kilőve. Egyszer beállítom és amíg használom, ne kellejen újra hozzányúlni (ilyesmik miatt).
Sajnos a note4-nél a samsung kifogott rajtam, féloldalas kikapcsolhatatlan értesítéssel blokkolta a használatot, hogy frissítések vannak, ott már sajna felfrissült az (akkor) legújabb androidra. Egyszer visszaraktam a régit, de hiába.
De ha ez az ára, akkor felfrissítem. Legalább valami előnye is legyen, hogy új telóra váltottam (Amúgy csak a dual sim és a ip68 miatt tettem, más érvet nem nagyon tudnék felhozni mellette)
[ Szerkesztve ]
-
Wolfskin
őstag
Na, akkor nálam ez a menőpont kompletten kimaradt.
a Kijelző menüpont a fényerővel indul..Fényerő
Automatikus fényerő
Kékfényszűrő
Betűtípus és képernyőnagyítás
Képernyőmód
Képernyőfelbontás
Teljes képernyős alkalmazások
Egyszerű üzemmód... stb. ezek vannak a legelejénEz múlhat azon, hogy 8.1.0 android? (Samsung Experience 9,5)
Nekem amúgy is gyanús egy kicsit a tel, egy magyar cégtől (webshop) vettem számlásan újként. Hogy kehet megállapítani, hogy tényleg új? Nem csak egy "felújított"?
És már az is gyanús volt, hogy amikor először felment a netre, rögtön lett 3 új app a kezdőképernyőn, az egyik ráadásul teljesen kínai nyelvű...
[ Szerkesztve ]
-
m1lan
őstag
Persze.
Nekem csak az a furcsa, hogy a kb. 1 éves akksimat bemérte 85%-ra úgy, hogy este fel volt rakva töltőre, reggel le volt véve 100%-on és legközelebb megint csak este került töltőre. Azóta előfordul, hogy naponta akár 2x is rátöltök, mégsem mozdult el 85%-ról.
[ Szerkesztve ]
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
m1lan
őstag
Április 27-én múlt el egy éve, hogy kifizettem a Pro verziót, azóta folyamatosan használatban van. Tavaly ilyenkor 85%-os volt az akkumulátorom az app szerint, és most is annyit ír 586 ciklus figyelembevételével.
Szerintem nem sokat ér. Az utóbbi 1 évben elég intenzíven használtam a telefont, sokkal gyakrabban is töltöttem, mint az első 1 évben, mégsem romlott még 1%-ot sem az akkumulátor állapota. Ilyen szerintem nincsen.
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
thedarkfox
senior tag
Na akkor utoljára énis segítek aztán befogom a billentyűzetem.
Ismerem a jogszabályokat/kormányreneleteket stb...
Az indexelést a hivatkozást és A BEKEZDÉST IS. Amire TE hivatkozol:
1. Paragrafus ¹ (1) bekezdés blablabla...A felső kis kék ¹-es a MELLÉKLET ELSŐ PONTJA A 37 PONTOS MELLÉKLETBŐL (indexszám)
A mellette lévő (1)-es az adott Paragrafus ELSŐ BEKEZDÉSE!
TEHÁT NEM A MELLÉKLET ESLŐ PONTJA!Biztos nálam van baj a vezérlőben?
Én kérek elnézést.[ Szerkesztve ]
-
thedarkfox
senior tag
-
Prien
addikt
-
Prien
addikt
Azt vágom, de sok Youtube videóban csak visszanyomkodják a leszedett hátlapot. Nem tudom, hogy az úgy mennyire oké.
Más: most merült fel az igényem, hogy egy névjegyhez külön csengőhangot állítsak be. De lehet, hogy a 8.1 ezt még nem tudja? Nem találok beállítást erre.
[ Szerkesztve ]
A kevés is több a semminél.
-
Somatom
veterán
Itt a bibi. Jó lenne frissíteni, mert 10 -en már normálisan működik a Kodi DeX -ben. Viszont, felhasználói alkalmazásoknak korlátozva lett a hozzáférés a SIM adatokhoz. Ezért nem találok olyan appot, amivel külön roaming adatforgalmat tudnék mérni. Ez meg fontos nekem. 9 -en jó a 3G Watchdog pro. Most melyik kezembe harapjak?
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
FerencF
kezdő
Jó, de ennyi erővel köthetnék biztosítást a 120 ezres csizmámra is, mert lehet, hogy rámegy egy segway. Az okosórámra, hátha odaütöm véletlen a villamos korláthoz. És akkor fizetek az órára biztosítást, az autóra, a csizmára, a lakásra, az asszonyra, a két gyerekre, magamra. És akkor kifizetek egy hónapban egy havi fizetést biztosításra, hátha mikor felmászok a fára, elüt a villamos. Én úgy vagyok vele, hogy mondjuk van mobilom 10 éve és egyetlenegy se tört el. Ha 10 év alatt csak havi 1500 Forintos telefon biztosítási díjat számolok, az 10 év alatt az 180 000 Forint amit nem fizettem ki biztosításra. Nos, ha egyszer leejtem és betörik a kijelző, akkor rúgja meg a tücsök, kicseréltetem 110 000 ezerért. Még akkor is előrébb vagyok 70 ezerrel, mint az, aki 10 éve fizeti a biztosítást mobilra. És akkor még nem említettem a hűtőgépet, a monitort, tévét, meg ki tudja mivel stresszelik még a vásárlókat. Szívesen.
-
szilrobi
aktív tag
Fura lenne, ha egy ropira tört telefon nem ázhatna be esős időben, mondjuk ha átmentem rajta a kocsibeállón. De van, aki berakja a présgépbe, na az nem ázik be .
apaszka: Én nyolc hónap s10+ után vissza tértem a jól bevált Note 9-hez 8/512 változatban. Nem is nagyon kell semmi más, nem is követem már a piac alakulását
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Asszociációs játék. :)
- Munkahelyről leselejtezett laptopot vettem
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest