Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
válasz HSteve #12201 üzenetére
Nincs és 30 as vagyok én is. Azért jöttünk át a családdal a voda/Upc párostól mert az gyalázatos volt a munkahelyen. A note 9 meg a 4 nél sokkal jobb már térerő nem mint az CV előzőek!
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
legenda
válasz HSteve #12765 üzenetére
Szia,
Az összefoglalóban ott a XEH firmware verziókhoz link, a frissre kattintva, ott a leírás a jobb oldalon, illetve felül a friss Odin letöltési linje is.
Maga a firmware gyorsabban letölthető a SamFirm alkalmazással, annak is megtalálható a linkje az összefoglalóban.
A Download módhoz az a verzió jó - a sok leírt közül -, amikor a készülék kikapcsolt állapotában benyomva kell tartani a Bixby + hangerő le gombokat, majd úgy rádugni USB kapcsolaton a munkaállomásra.BerekSzilard: Lenne mit írni az általad utólag felvetettekre is, hogy miért más a Windows, miben nem stimmel a leírásod...stb., de nem megyek már bele inkább, amit nagyon akartam, vázoltam a témában korábban.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
gerner1
nagyúr
válasz HSteve #12783 üzenetére
Akkor x-akta. AUT, az svác egyik CSC kódja. A kódok sorrendben ezt mutatják (CSC kódok): SiM1/SiM2/aktív-CSC/gyártáskori (eredeti) CSC
Az első kettő annak függvényében változik, hogy milyen országból származó kártyát rakunk bele. A harmadik a firmware default, a negyedik nem változik (legalább is root nélkül biztosan nem...).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB Natur Titan
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs