- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Minimalista pénztárca - Focx C2 Advanced
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz Peterzon94 #896 üzenetére
Ne viccelj, az a pár másodperc ebben a rohanó világban?!?
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
bwin.party
aktív tag
válasz petertoth10 #897 üzenetére
Enyhe függőséget okozott nálam is, remélem lesz karaktered.
-
petertoth10
tag
Egy kedves Note 9 tulajdonosnak nem lenne kedve kipróbálni egy játékot a készüléken?
A neve [Fortnite].
Samsung és az Epic Games közös promóciója miatt lenne lehetőségem kapni egy igazán ritka hőskinézetet a fiókomra. Pár perc az egész, nagyon hálás lennék érte ha valaki segíteni! -
Az 512GB-s verzió gyorsabb: [link]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
seger
addikt
válasz newman8929 #892 üzenetére
Mindenképpen megírom. De azért is bemegyek, legalább legyen nyoma hogy ott voltam
-
-
dodoroli
aktív tag
Sziasztok! Valaki ajánlani tudna nekem valami jó féle TTS motort meg a hozzá való programot, köszönöm szépen!
-
seger
addikt
válasz newman8929 #889 üzenetére
Én is. Én holnap bemegyek megkérdezem hogy működik a csere.
-
szilasz007
aktív tag
1. Ha az ikonon az értesítést elsöpröd, az ment a vadászmezőkre és többet nem számolunk vele
2. Most este elindítva a kamerát nem vakultam meg.
3. 3D touch nincs. Hosszan nyomva ikonon, a home screen-nek megfelelően tudsz velük tevékenykedni. Csoportosítás, törlés, stb.
4. Igen, kijelzi. Engem néha idegesít is, mert néha elkezdi elég sűrűn a kijelző alján, mint egy kis felvillanó értesítés kiírni a töltöttségét a fülesnek.
5. Hát a lock screent lehet nézegetni, értesítéseket lekezelni. Viszont, ha az írisz / arc aktív, és ránézel a kijelzőre, amit nehéz elkerülni, ha olvasod, akkor jó eséllyel felold, mert hitelesít. -
törölt tag
válasz newman8929 #882 üzenetére
Nalam az Arkad SESben azt mondtak a fenyszivargasra, hogy varjak a samsung hivatalos allaspontjat.
Hiei11 az meg jobb lenne
[ Szerkesztve ]
-
Anulu79
addikt
Volna egy jóféle kérdésem. Ez az írisz szkenner (na mi a flancos neve) csak akkor működik, hogy ha a telefon függőlegesen van tartva? 90 vagy 180 fokkal elfordítva is működik?
-
seger
addikt
válasz newman8929 #882 üzenetére
Te hol vetted?
-
-
seger
addikt
Nem a feloldás sebességgel van bajom, hanem inkább azzal, hogy ha ráteszem az ujjam, és nem ismeri fel, ugye rezzen és szól hogy nem jó... de nekem az van, hogy odateszem az ujjam és semmi sem történik.... felemelem és visszahelyezem, és felnyit. De van hogy harmadikra érzékeli hogy odanyúltam...
-
-
seger
addikt
Ujjlenyomatérzékelővel kapcsolatban tudnátok írni? Nekem nem mindig reagál ha hozzáérek. Van hogy csak harmadik érintést erzi, igaz hibazik, de az lehet az ujjam hibája.. de hogy ne is rezzenjen....
-
Inside Man
csendes tag
Ki szerettem volna próbálni a Dex módot egy Mhl adapterrel (Samsung), amit gond nélkül tudtam használni eddig a Note 4-nél képernyőtükrözésre. Persze mikro USB-s, így közé kellett dugni azt a kis C-s váltót. Nos, nem működik, nem csinál semmit. Van valakinek ötlete? Más lehet az érintkezőkiosztás?
-
nagyúr
Megint voltam megnyomkodni a Note 9-et, kár volt Tetszik, de a Note 8-ról is apróságok miatt jöttem vissza iOS-re.
Kérdéseim:
- még mindig csak úgy működik az ikon értesítés (hogy számot rak ki rá ugye), hogy ha elsöpröm az értesítést, akkor a számot is leveszi az ikonról? (Én azt szoktam meg, hogy jött pár e-mail, és elsöpörtem, hogy legyen hely a többi értesítésnek, de az ikonon ott marad a szám, így tudom abból, hogy van olvasatlan e-mailem, és majd megnézem amikor épp ráérek).
- Fényképező még mindig maxiumum fényerővel indul csak?
- Hosszan nyomva az ikonra lehet már beállítani funkciókat?
- Bluetooth füles, stb esetén már jelzi az akku %-ukat? Azt mondták, ez Droid 8.1 feature, 8.0-ban nincs benne, és Mivel Note 9 már előbbivel jött, ezért mutatnia kellene.
- be lehet állítani, hogy ne egyből oldjon fel, ha megnyomom a "homa gombot"? Úgy értem, mondjuk be van állítva az arcfelismerés, de csak azért akarom, hogy felvillanjon ak ijelző,hogy megnézzem a lockscreenen az értesítéseket, és ne oldjam fel. Mint iPhone esetében, hogy először mutatja,hogy kinyílik a lakat és kel legy plusz mozdulat, hogy a homescreenen találjam magam.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
tylerddd
veterán
válasz Silent77 #865 üzenetére
Én csak 2-3 videót néztem meg a felhelyezésről, mert a lényeg ugyanaz volt, de mindegyikben volt lámpa. A képen is volt a webshopban, nem is gondoltam volna. Ha sikerül törölni, meg ha nem, én nem veszem át. Szegeden van SES, ha van nekik, bemegyek felrakatni.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
törölt tag
Na voltam bent az Arkad SES-ben segitett a kollega es valoszinuleg a vegere jartunk a problemaknak.
Hezag volt, mar az S8amnal es az O S8+nal is a vizallosag ott sem volt problema sem nalam sem nala, mivel beljebb van egy szigetelo reteg. Papirral benyult O is es kiszedte nekem a koszt a hezagbol, es egy az egyben olyan,mint az uvegfolia loca ragasztoja lenne ott, mert gumis. A keszulek osszeszerelesehez hasznalt ragaszto nem lehet, mert atlatszo es mas allagu. Szoval a hezagom itt is meg van de homogen az egesz, es a mai teszt utan ugy tunik a vizallosaggal sincs gond. Eleg gaz lenne, ha egy papir lapnak a sarkaval kart tudnek tenni egy ilyen keszulek osszeszereleseben.
Note8nal is volt ilyen hezag es vizallosagot ott sem zavarta azt mondta.
Az oldalso fenyekre reagalva, pedig jeleztek ekik tobben, varnak a Samsung hivatalos allaspontjara. Ha tenyleg fizika es az uveg festese nem szazadmmre pontos es azt a fenyt latjuk ott, akkor ez van de a hasznalhatosagot nem befolyasolja. Megnyugodtam igy azert ezek utan, hogy nem kell csereert rohanni stb.
-
veterán
Megjött a dome glass fólia, de UV lámpa nélkül. Ez normális?
Most raktam rá, de egyelőre ki sem merem venni, mert ott a sok folyadék alatta.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
newman8929
tag
válasz #82022144 #849 üzenetére
Engem Ses-ben elküldtek azzal, hogy ez nem hiba. Telekomban vettem, Ses után oda mentem, ahol nem cserélhetik egyből, előbb még kérdezik a Samsungot. Most a Samu válaszára várunk...de a korábban ide is bemásolt levelem után, úgy gondolom cserélni fogják. Kérdés csak az, van e még készleten, S ami készleten van, jó-e? 2 kiállított darabból csak egy volt relatíve jó...
-
-
törölt tag
1 miliméteren húztam max, szóval nem mentem végig benne a papírral, ha erre gondolsz, mindegy most megyek be pestre, és hamarabb bemegyek a SES-be.... garanciajegyet viszem, bár remélem, hogy ez csak igénytelenség és benntebb van a rendes ragasztó mert ha nem, akkor az előlapom 30 %-a van csak leragasztva...
-
válasz #82022144 #838 üzenetére
Kérdés, hogy milyen volt, mielőtt belenyúltál a papírral. Mindenkinek van ott egy rés, amit a ragasztó tölt ki. A ragasztó nem szilárd, hanem gumiszerű, így könnyen ki lehet kaparni.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Ati007
őstag
Azért mert megvettük ne legyünk elvakultak, egyáltalán nem elfogadható ez a minőség ennyiért .
-
-
törölt tag
Erre gondolok, hogy ilyen, és a papír sarkának csak egy tized miliméterig nyomtam bele kb. és olyan mintha a ragasztó maradék lenne ott, mert látszik a képen remélem, hogy hol nincsen és most, hogy vízet engedtem rá, csak be kéne áznia.
Ui.: Mintha a kosz megülne benne, csak az a baj, hogy pár napos telefon egyből UAG tokban hordva.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az a ragasztó olyan mintha maradék lenne, mert nem végig volt ragasztó csak egy kis részen, illetve ha a papir sarkával ki lehet szedni az szerintem elég gáz...., amúgy nem bírtam fogtam és csap alá betettem vízzel átmostam nem lett sehol semmi baja. Ha beázna a hézagnál akkor az valószínűleg már jelentkezett volna?
-
válasz Plazmacucci #830 üzenetére
A téma áruházból tölts le valami másik icon témát ami tetszik. Bocs, így értettem.
-
félisten
-
válasz Plazmacucci #814 üzenetére
De, lehet.
(#825) bendegúzz: azt a ragasztót ne szedd ki, mert az tartja össze a telefont, és egyben kint a vizet a telefonból.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz sanyijedi #826 üzenetére
Azt mondta a kolléga aki feltette, hogy abnormális feljövés esetén cserélek garanciálisan, tehát ha tök középen kezd el engedni a ragasztó, de ez legalulról indul, a tok miatt, még nézte is, hogy jó lesz-e rá, csak 1 mm-t tolta volna feljebb kézzel mielőtt megköt és tökéletes lenne.
-
törölt tag
Sziasztok, 24.-én én is átvettem 128 gb-os kék verziót, amely sima S8-amat váltotta. Egyből leteszteltem a teszt menübe mindent, műköfött mindent, ment is rá az UAG Plasma tok, elég jól néz ki szerintem és véd is rendesen. (Az S8-n is UAG tokot használtam) A napokban nyomon követem a fórumot, és tegnap megnéztem ezt a "fényesedést" oldalt. Nekem is mindkét oldalt kicsit látszik, de úgy emlékszem mintha az S8-nál is láttam volna, az kapott is vizet, mert csap alatt 1-2szer átmostam és nem lett baja, ezt még nem tettem víz alá.
Szerintetek az normális, hogy ahol a fény jön ki a kijelző üveg és a keret között, belefér egy papírlap és éppcsak végig húzva kis ragasztó darab jön ki? Attól ott még mélyebben rendben van az összeszerelés nem? Az S8nál is végig belefért a papír a kijelző és az oldalsó keret köze. Csak kíváncsi vagyok a véleményetekre, és , hogy mit tudtok erről a jelenségről.
Más: Feltették a Whitestone Dome üveget, a SES-ben szépen rá tette a kolléga az üzletben, viszont nekem még az nap felnyomta a tok alul és a káván lévő üvegrész már felhólyagosodott kicsit..... a Whitestone honlapján kompatibilisnek van feltüntetve a tok, és az is lenne, mivel felül a kamerának kihagyott ív megtöri a kijezlő fényét szóval pont az az 1 mm hiányzott volna, hogy ne bukjam be a 15ezret, mert ez fel fog jönni idő kérdése... erre figyeljetek majd.
A fentebb írt összeszerelési kérdésemre, pedig szívesen várom a véleményeket javaslatokat, köszi!
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
-
rfly.hu
újonc
Sziasztok!
Tegnap vettem meg a Note9-et Media Markt-ban, 128GB, fekete.
Eddig más rendszert használtam, szoknom kell még, de tetszik.
Kettő vezeték nélküli töltőm is van (az előző eszközhöz) és szerencsére használható a Note9-cel.
Még ismerkedem vele... -
őstag
válasz #24536576 #818 üzenetére
nem. ettől függetlenül ha olyan töltőd van ami 1-es vagy 3-as tudod vele használni.
3-as esetén a maxiumum 18W lesz (ez a 3-nak is a maximuma, ellenben amíg az dinamikusan változik a note csak ezeket tudja kezelni: 5V / 9V/ 12V)
ha 1-essel töltöd akkor pedig 10W lesz a maximum 5V mellett.Samsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
törölt tag
Melyik gyorstöltést támogatja a Note?
-
Peterzon94
tag
válasz Plazmacucci #808 üzenetére
Második feltöltés. Ebbe volt még 3-4 óra mobilnet is, 91%ig töltöttem.
-
félisten
Ha beállítok egy letöltött témát, onnantól nem lehet csak az ikonok kinézetét beállítani? A téma tök jó, de minden ikont egy körbe rak bele, úgy hogy közben vannak olyanok amit a rendszer már egy fehér korongba is belerakott...
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
félisten
-
tylerddd
veterán
Nálam SIM nélkül ~6:30 kijelzőidő jött össze 1 nap + 4-5 óra készenlétivel, 15%-nál. Babrálom rendesen, hiszen lakom be, de pl. játék nem volt, minden más viszont igen, amit szoktam csinálni.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Anulu79
addikt
Mióta használod?
-
félisten
-
törölt tag
válasz Peterzon94 #795 üzenetére
Köszi! Erre gondoltam én is, de nincs rá mód, hogy a javítás megmaradjon, a fényerő pedig ne égesse ki a szemem? Vagy annyi a nagy javítás, hogy feltolja a fényerőt?
-
Chris.Mason
újonc
Sziasztok, egy igazán furcsa kérdéssel állnék ide.
Sajnos a fizetésemből nem futja a legújabb galaxy note 9-re.
A Fortnite nevű játékban pedig egy ritka kinézetet lehet kapni, ha valaki onnan játszik 3 meccset.
Kérdés az, hogy akinek adott készüléke van és nem bánja, tudna nekem segíteni megszerezni? Számomra sokat jelenteneÜdv.
Krisztián -
DeadMeat
nagyúr
Udv!Beleptem en is a klubba egy fekete peldannyal 128-as varians. Eddie nagyon bejovos, kaput whitestone dome-ot meg egy Spiegel tokot. A kijelzo vedot nagyon konnyu felrakni, ha esetleg valaki tartana tole. Kicsit draga, de na megerdemli a telefon. Tokba is gyonyoruen befert.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
seger
addikt
Ujjlenyomatolvasó mindenkinél jó.
Néha odanyom9m a ujjam, és semmi. Nem is rezzen hogy nem ismerné fel vagy ilyesmi. Egyszerűen semmi sem történi. Elveszem, vissza éa jó. Volt már hogy harmadszorra sikerült.. rosszúl tapizom vagy baj van vele? -
Capella
senior tag
Persze, nyilván ehhez Telekomos SIM kell. Nekem az van benne, de nem kérdezett semmi T-s telepítést. Nem is nagyon kérdezhetett, XEH ROM.
A Műsorújságot és a Telekom appot én raktam fel. Hacsak nem a Google fiók alapján kúszott fel. Inkább nem, mert sokat kihagytam a régi appokból, és azt hiszem egyenként raktam csak ami kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Vezetékes FEJhallgatók
- ZEN.com
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest