Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Őskoczka
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schuler888
senior tag
válasz
Schuler888 #10955 üzenetére
Nem birtam ki, es jo mazichistahoz illoen vegigneztem... a sim tu-fulbevalo tu, mar az elso sim talcas telomnal egybol adta magat, es meg nem is kellett "mastol tanulnom" mint neki, pro tipp: irodaban a gemkapocs meg praktikusabb
de amikor torolgeti a kepeket hosszasan, legalabbis azt hiszi, kozben be van kapcsolva a kuka, ergo csak atrakta "athelyezes"
aztan ahogy nagy precizseggel manualisan torolt mindent, csinalt egy gyari visszaallitast.... nee
aztan allandora betolja a kekfeny szurot?!
ez a video kincs, csak kene ala szinkron 🤔 a noti-harrypotter konyv kombo telefon alvany nagyon profi!
a samsung am nem erez szekunder szegyent, amikor ilyeneket szponzoral a termekeivel es megnezik a vegeredmenyt?🤔
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mobil flották
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Battlefield 6
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest