Hirdetés
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaliGab23
senior tag
Túl jó ez a Note10+ ezért bennem sincs késztetés, hogy váltsak, max. ha valami olyan pluszt adna a 20, ami miatt elkap a hév és a kíváncsiság!
Mióta ez megvan (lassan 1 éve nekem is), még nem volt olyan teló, ami miatt cserére vágytam, pedig cserélgettem én is fél évente.Fél milla egy telóért már erős kicsit, még akkor is, ha az ember megengedhetné magának.
Nekem pl. bejött, hogy bal oldalon vannak a gombok, jobb kezem középső ujjával simán meg tudom nyomni a ki-bekapcs gombot, pont kézre esik nekem, amikor fogom. (Oké, nem kicsi a kezem).
A toll bal oldalon lesz.. hááát. Meg lehet persze azt is szokni gondolom 1 nap alatt, de fura lesz a sok Note tulajnak az tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- iPhone-t használók OFF topikja
- Borderlands 4
- Milyen autót vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Gaming notebook topik
- Bluetooth hangszórók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen videókártyát?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB blue titanium kék titán független Apple ajándék tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 95% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest