- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
UfoZoli
aktív tag
a 2017-esbe viszont már 3gb, s van ip68-as védelme 3000res akksija formavilága pedig eléggé hajaz az s7-re.
Jelnleg 6.0-ás droid van rajta, s biztos meg fogja kapni a 7est is.
Bár mondjuk én s7re cserltem az Alpha-t s nem bántam meg, bár a nagyobb méretet és nehezebb súlyt még így 4 hónap során se sikerült megszokni.
Kárpótol a gyorsaság, a tudás, s hogy 2 napot simán kibír töltés nélkül. -
ArthurShelby
addikt
A hivatalos ROM frissítés?
Egyébként elég vicces, hogy a támogatás oldalon az android 6.0-át emlegetik (2. kérdés).Most volt egy kis időm, tettem egy kört a Mo-i szarszungnál, hogy mi a helyzet a frissítéssel. Nyilván nem tudnak semmit
Írtam a külföldi samsung fb oldalaknak is, hátha reagálnak valamit, ez így nem járja. -
ArthurShelby
addikt
Én még sosem használtam kikat-tel, elvileg azzal atomstabil. Nyilván a kinézete kicsit gagyibb hatású, régebbi, egyébként nem tudom milyen extra van az 5.02-ben. Na, a 6-ban már lenne jó pár extra.
Szerintem biztos elkezdték fejleszteni a telefonra a 6.0-t, csak az is alfa maradt -
MrBazsi
senior tag
Matricát nézted? látszik átragasztás nyoma? nem értem a dolgot mert ahogy írtad, hogy a kereted fóliás, és nem látod a régi hibát rajta, márpedig akkor új, akkor ha csak főpanelt cseréltek volna, nem cserélnek keretet is , érted. Viszont ha az új keretbe visszatették a régi kijelzőt az nem tudom hosszútávon mennyire lessz jó
-
Alvin_ti4200
félisten
a második esés az én hibám volt, csúszós kézzel mozgólépcsőn nem annyira kéne matatni...amúgy ha nem kabátban vagyok, akkor simán elfér a farzsebemben úgy, hogy észre sem veszem, tavasztól őszig így használom, egyedül ez a kabátzsebes időszak a necces úgy látszik, plusz még a fülest is a kabát előtt vezetem el, nem alatta...
-
xcsabo
senior tag
ez a mai okostelók rákfenéje és a frekiből adódik. mármint a hullámhosszból és a jelerősségből (valszeg)
nekem s4 active van (az asszonyé az alpha) és ha lemegyek a pinyóba, vagy vidékre akkor a 4g
jelentősen romlik (ahogy távolodik az ember a bázisállomástól), ha átnyomom GSM-re akkor max
a kapás)) asszem a terjedési tulajdonságai a magasabb ferikiknek sokkal rosszabb.
most kapásból a régi rádióadásokra gondolok. hosszú hullámnál a világ végére is elment a jel,
a rövidhullám már nem annyira, aztán jött az URH.... persze lehet, hogy tévedek. -
Corsa02
őstag
Na igen
Maradok azért a topikban, párom még használ egy Alpha-t, meg mindenképp követem az eseményeket mert marhára kiváncsi leszek mikor jön a 6.0, ha jön egyáltalán...
Jó kis telefon volt, sajnálom azért, hogy igy ért véget, igazság szerint hosszútávra terveztem vele, de hát igy alakult.
-
Peetey91
senior tag
Személyesen hol lehet ezt intézni? (Ugyanígy vagyok én is, második tulajként megvan az eredeti blokk és Telekomos számla, illetve a neten az én nevemre lett beregisztrálva. Hálózatot ha pl autópályán megyek folyamat eldobálja már, illetve az ujjlenyomat olvasó gond is előjött.)
-
törölt tag
Simán, maj a tiéd is elfog.
S6? Neem akkor inkább az s7. S6-ért nem adnék pénzt.Egy gyári garanciás s7 megéri az árát szerintem. Nekem s7 e van 3db,sima s7 1 db. Térerő gobdok vannak, gyors beégés szintén előfordul de ezek gariban javitósak ami azt jelenti, hogy kaosz egy szinte újat. Ami legalábbis most visszajött az szinte új.
-
ArthurShelby
addikt
-
nrg_52
addikt
"A P9 előlapjára 8 megapixeles Sony IMX179-e szenzor került a képernyőt felvillantó „vakuval”, HDR-rel és 1080p-s felvétellel, íme, egy vele lőtt kép. A hátlapon két 12 megapixeles Sony IMX286-os modul pillantható meg (egyik RGB filterrel, a másik színszűrő nélkül), egy-egy f/2,2-es rekeszértékű, 27 milliméteres (35 mm ekv.), Leicával közösen fejlesztett, aszfériukus Summarit lencsével, jó fényerejű kéttónusú ledes villanóval és hibrid (lézeres, kontraszt- és mélységkülönbségen alapuló) autofókusszal."
"A Honor 8 a P9 duplakamerás rendszerét használja egy RGB és egy színszűrő nélküli, monokróm Sony IMX286-os szenzorral, csak a Leica hivatalos támogatása nélkül."
En is nagyon szemezek a honorral. Egyebkent pont a p9 volt a masik nagy eselyes.☺
-
nrg_52
addikt
Anyaghasznalat kerdese szubjektiv. Szerintem a fem+uveg kombinacio van olyan igenyes mint a sima fem, az osszeszerelesi minosege meg kivalo. Ha szerencsetlenul ejted ez is, az is kuka. A kamerarendszer ugyanaz a honor 8-ban mint a p9-ben, csak leica tamogatas nelkul, ami szerintem inkabb csak parasztvakitas, mert ugy tudom a hardveres reszehez nincs kozuk. A p9-nel nfc csak a singe simes verzioban van, ami szolgaltatos, a fuggetlenek meg dual simesek de ott nincs nfc. Infra egyikben sincs. Procirol meg annyit, hogy csak minimalis orajel emeles tortent, egyebkent csont ugyanaz a ketto. Ellenben a honor 8 dual sim+infra+nfc alapfelszereltsegben + 1gb-al tobb ram. Ujjlenyomatolvasoja programozhato gomb egyben, illetve vagy 20 papirral olcsobb is. Igaz a p9-re meg nem 2, hanem 3 ev gari van. Nalam a honor a nyero mindent osszevetve, de kinek a pap, kinek a paplan.☺
-
yoogie
aktív tag
Ma voltam benn másik T pontban, ahol már ismerős is vagyok, és ott azt mondták ne törődjek amit mondtak tegnap, mert bármelyik készüléket választhatom akár ráfizetéssel is. Így most várok szerintem még egy picit, a 3 hónapba belefér.
A P9 nem lenne rossz alternatíva.bajtokarpi
Nem lenne rossz a Honor 8, nyomkodtam múltkorában MM-ben, de S7 Edge-hez képest visszalépés lenne.
-
Zsolt 78
csendes újonc
A térerő problémát tudják javítani a szervízben?
Sajnos nem találtam telenoros, vagy független garis Alphát használtan. 40-50eft között vannak a jófogáson, de gari nélkül. Gondoltam +25.000-et megér, hogy új, és 2 év garancia.
Elvileg 14 napig visszavihetem, indoklás nélkül vissza kell adni a pénzt. -
szevassag
tag
Ha 2 év múlva is ilyen jól kiszolgál, felőlem maradhat. Max rakok rá egy főzött rom-ot. Igazából a fő előny az Alpha-hoz képest, hogy most délután 3-kor azt már rég tölteni kellene, ez meg még 48% és röhögve elmegy késő estig. Van egy powerbankom is, amit régen naponta használtam, most az is a fiókban pihen.
-
zopet
tag
nekem a hangerő fel + home + kikapcs kombináció nem csinál semmit, ha a lefelé gombbal nyomom, akkor meg az a bizonyos odin mode jön be....
kerestem a cwm recovery-t (playen), ám vmi ROM manager van helyette. az nem akar működni, illetve a kingroot is valami hibát kiabál....
ötlet? -
Alvin_ti4200
félisten
Azt azért tegyük hozzá, hogy az Alpha-val szemben az iPhone 6 200 ezer felett nyitott és az Apple termékek áresése amúgy is az átlag alatt van jócskán (nézd meg az 5-6 éves MacBook Pro-kat például vs. más gyártók adott esetben üzleti szériás masinái). Igazából a Galaxy S5-ök se mennek sokkal drágábban, 50-55 körül már azt is találni a piacon és ha jól emlékszem, kb. egy idős az Alpha-val és az 5"-os kijelző, valamint a prémium kategória (Galaxy S) miatt ismertebb/kedveltebb - de mindez csak tapogatózás.
-
nrg_52
addikt
Az igaz, hogy a spigen muanyag kerete alatt van gumireteg, de az eleg vekony, masreszrol nem vagyok biztos benne hogy nem torik el, vagy pattan le rola a festek eseskor. A gyari gumi resze viszont eleg vastag es minosegi, nem olyan puha, mint a spigene, jol elnyeli az utodest. A kicsi lanyom megkuldte mar parszor agyrol foldre es semmi baja, nem is latszik rajta. De kinek a pap, kinek a paplan, mindketto nagyon jo tok.😀
-
ata4100
csendes tag
Ennek nagyon örülök, remélem továbbra is ilyen marad!
Sajnos nekem nem volt ilyen szerencsém, se ismerőseimnek. Meg úgy alapból a topicban is sokat írtak az elmúlt hónapokban hibákat, miközben pont ők szóltak le már az elején is, hogy csak az egyéni hibáim. Hát sajnos nem mert idővel másnál is kijöttek.
Volt bajom az ujjlenyomatolvasóval, amit cseréltek, fémkerettel együtt - sokan írnak hasonlókat azóta is itt a topicban, ugyhogy idővel ez jellemző hiba lehet.
A térerő az eleje óta, semelyik szervíz nem javította ki. - Ha 4G-n vagyok rendszeresen akadozik a hívás, de sajnos 3G-n is előfordul egy hívásközben 2-3 másodpercnyi csönd.
A GPS- jel is, vélhetően a fentiekből adódóan elég gyenge, sokszor félperc is mire rájön, hogy még mindig autópályán megyek és nem a párhuzamos úton.Illetve az üzemidő is retenetesen gyenge. Persze aki alig veszi elő egy nap, és még 10 percre se játszik, annak megfelelő. Pedig az aksit már cseréltem is gyárira. Most a legfrisebb luxemburgi rom van rajta.
Senkit nem akarok megbántani mert szeretem a telefont, de azért úgy lehet felelőség teljesen tanácsot adni, ha elmondjuk, hogy milyen hibákkal nézhet szembe.
Ha valaki olyan alfát fog ki, akinél semmi nem jelentkezik ezekből, az nagyon ürölhet neki, mert akkor egy kiváló telefonja van!
Ezt kívánom mindenkinek!u.i. azt pedig ne felejtsük el, hogy vélhetően már nem kap frissebb romot, amellett, hogy a Samu mindig mostohán bánt ezzel a készülékkel.
-
nrg_52
addikt
Memoria bovithetoseg nem erdekel, a 32-vel is elvagyok, gyanitom a 64 is eleg lenne az o+ eseten. A honorrol leven szo szimpatikusabb kinezetben a p9, hogy 3 vagy 4 giga a ram az nem nagyon izgat, nekem a 2 is boven eleg. Fm radio nem izgat, van mp3 is a vilagon. Igazabol ha az o+ 5" koruli meretu lenne, akkor nem is lenne kerdes melyiket vegyem. Iden meg maradok az alphanal, jovore meg meg johet valami uj keszulek is ami viszi a primet, ha nem meg akkor legalabb ezeket olcsobban lehet majd megvenni.☺
@Colos1: lehet, hogy igazad van es ilyen szinten mar nem eget vero a meretbeli kulonbseg a ketto kozott. Az o+-al meg nem talalkoztam eloben, lehet, ha megtapogattam volna mar akkor nem tartanek tole.☺
-
DarkChild
senior tag
Akkor miért van az akkura ráírva, az "NFC"...? Az eBay-en két fajtába botlottam bele, egyik a "standard" változat, a másiknál meg külön kiemelik, hogy "NFC support". Nem igazán értem...
Az alábbi képen is, az egyik akkun a Samu logo alatt ott az NFC felirat, másikon meg nincs (és elvileg mindkettő az Alphahoz való - bár egymáshoz képest fordítva vannak a fotón, de nem hinném, hogy a csak az egyik oldalról felejtették volna le a feliratot a logo alól).És köszi a linkeket mindkettőtöknek.
-
DarkChild
senior tag
Nekem csak a 6.0.1-re volt szükségem, a Lolli mehet a levesbe
(Amúgy szerintem a build korábbi lehet, csak tegnap töltötték fel.)(#11379) Alvin_ti4200: katt, itt már megemlékeztem róla
-
mykos
aktív tag
Sajnos ennél is rosszabb, ugyanis amiatt kellett módosítani mert nincs többé "adatvédelem". Ha állambácsi kéri, akkor ki kell adnia mindent amit begyűjtött, vagy fizikailag begyűjthet rólad. Jelszavak, felhasználónevek, felhőtartalmak, minden olyan amit egy ilyen kiváló és korrupciómentes szervezettel még véletlenül se szeretnél megosztani.
185/2016. (VII. 13.) Korm. rendelet
a titkosított kommunikációt biztosító alkalmazásszolgáltatók és a titkos információgyűjtésre feljogosított szervezetek együttműködésének rendjéről
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Alpha kecses fémkeretes házzal, komoly hardverrel, Cat.6-os LTE modemmel, Super AMOLED kijelzővel és ujjlenyomat-olvasóval kíván az ősz egyik nagy slágere lenni.
- LEGO klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Apple asztali gépek
- Renault, Dacia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest