- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
ata4100
csendes tag
Ennek nagyon örülök, remélem továbbra is ilyen marad!
Sajnos nekem nem volt ilyen szerencsém, se ismerőseimnek. Meg úgy alapból a topicban is sokat írtak az elmúlt hónapokban hibákat, miközben pont ők szóltak le már az elején is, hogy csak az egyéni hibáim. Hát sajnos nem mert idővel másnál is kijöttek.
Volt bajom az ujjlenyomatolvasóval, amit cseréltek, fémkerettel együtt - sokan írnak hasonlókat azóta is itt a topicban, ugyhogy idővel ez jellemző hiba lehet.
A térerő az eleje óta, semelyik szervíz nem javította ki. - Ha 4G-n vagyok rendszeresen akadozik a hívás, de sajnos 3G-n is előfordul egy hívásközben 2-3 másodpercnyi csönd.
A GPS- jel is, vélhetően a fentiekből adódóan elég gyenge, sokszor félperc is mire rájön, hogy még mindig autópályán megyek és nem a párhuzamos úton.Illetve az üzemidő is retenetesen gyenge. Persze aki alig veszi elő egy nap, és még 10 percre se játszik, annak megfelelő. Pedig az aksit már cseréltem is gyárira. Most a legfrisebb luxemburgi rom van rajta.
Senkit nem akarok megbántani mert szeretem a telefont, de azért úgy lehet felelőség teljesen tanácsot adni, ha elmondjuk, hogy milyen hibákkal nézhet szembe.
Ha valaki olyan alfát fog ki, akinél semmi nem jelentkezik ezekből, az nagyon ürölhet neki, mert akkor egy kiváló telefonja van!
Ezt kívánom mindenkinek!u.i. azt pedig ne felejtsük el, hogy vélhetően már nem kap frissebb romot, amellett, hogy a Samu mindig mostohán bánt ezzel a készülékkel.
-
ata4100
csendes tag
-
ata4100
csendes tag
válasz
xcsabo #11467 üzenetére
Cseréli a gombot, már nekem is megtette, sőt ekkor a fémkeretet körbe kicserélték nekem, hátha szerencséd lesz, és akkor szinte újnak fog tűnni.
Ha nincs hirtelen titanic effektus és hívásközben sem akadozik a telefon, akkor nincs értelme rom-ot cserélni, ha van ilyen hiba akkor is max mérsékelni fogod tudni frisebb rommal, eltűntetni nem.
-
ata4100
csendes tag
válasz
Alvin_ti4200 #11368 üzenetére
Ezt jó tudni, mert nálam sem hallanak. Csak ha headsettel beszélek, vagy ha kihangosítom a telefont. Próbáltam a mikrofont kitakarítani, de nem ment.
Remélem nálam is ennyi lesz a baj.
-
ata4100
csendes tag
válasz
ArthurShelby #11119 üzenetére
Vagy ki se adják.
-
ata4100
csendes tag
Valaki vitte már-e úgy vissza itt a telefont, hogy már nem volt garis?
A mikrofon gyári visszarakás után sem javult meg, mindenki panaszkodik, hogy olyan mintha 20 méterről beszélnék a víz alól. Vajon mennyi lehet egy ilyen javítás?
Illetve akkor már az antennát is cserélném, mert katasztrófa, 4G-n használhatatlan, olyan szinten elveszti folyamatosan a térerőt, nem lehet vele telefonálni. De ez már az elején is ilyen volt.
Azon gondolkodom, hogy annyira nincs más 4.7 v 4.5 -ös telefon ami erős, pláne ami samu, hogy inkább megjavítattnám.
Mikrofon + antenna, 20 körül meglehet? Vagy ezzel nagyon álmodozom? -
ata4100
csendes tag
Már nem garis sajnos, csak 1 évem volt, mert nem regisztrálhattam be itthon, mivel portugál verzió
A sim kártyám akkor lett vadi új, mikor vettem az alphát, NFC-set kértem a Vodafone-tól.
Lehet esetleg a 4.4.4-gyel megpróbálkozok.
-
ata4100
csendes tag
Nekem Alpha temészetesen. Ezért is írtam itt.
1 éve voltam itt aktív felhasználó azóta csak olvasgatom, tény, hogy oda írhattam volna.
Volt szervízben a telefon az sem oldotta meg anno a térerő problémákat.
Azt írtam az előző hozzászólásban, hogy most már nem csak a térerővel van gondom, hanem panaszkodnak is rendszeresen hogy nem hall, meg lefagy mikor felvenném, pedig a legújabb nordic romot is ráraktam egy hónapja factory resettel. De már hadveresen haldoklik.Szerettem az Alphát, de sajnos max 1 hónap és már biztosan nem tudok vele majd telefonálni, ahogy az utolsó hetekben milyen sokszor van már baja, nem telik el nap. De nincs hasonló telefon.
-
ata4100
csendes tag
Most már kellene egy 4.5-4.7 colos erős telefon. Egyre többen panaszkodnak nálam, hogy nagyon halkan hallanak. Arról nem beszélve, hogy az 1-2 seces telefonálás közbeni akadásokat az elejétől fogva még mindig csinálja.
Sőt, sokszor leis fagy mikor hívnak, és csak aksi ki-be segít, mert ilyenkor ki sem tud kapcsolni. Ha megpróbálom akkor android.system rendszer felirattal megakad, és ki sem bír kapcsolni
. Az enyémen nagyon túl ment a kor, lassan tényleg használhatatlan. Pedig factory reset sem volt régen utoljára, max 1 hónapja.
Tudtok erős telefont 4.5 col körül? és sajnos Iphone nem játszik a 200.000 feletti árával, olyan 100-120-ig érdekelne leginkább.
Sajnos az A5 sem jó, mert hatalmas nekem, közben gyengébb az Alphanál, az A3-ról nem is beszélve.
-
ata4100
csendes tag
Ma is csinálta azt, hogy nem bírtam felvenni, csak most nem indult újra, ki kellett megint vennem az aksit. Cégénél még egy Alpha van, azon ennyire nem durva a helyzet, de ott is produkálta 3 nap alatt egyszer, hogy valami program beragad, és pár óra alatt lemerül az egész.
Nem tetszik egyenlőre. Ha megint ilyet csinál FR lesz, de ha utána se javul, mehet vissza a KitKat.
-
ata4100
csendes tag
Magyar Lolin a hétvégén nálam olyat csinált, hogy hívtak, csak rezget, nem bírtam felvenni se letenni, majd melegedett mint iszonyat, kikapcsolt. Magától indult újra, de 5 percig ott volt a Samsung felirat nem ment semerre. Aksi ki majd vissza. Teló 100% ról 50% ra esett 1 óra alatt. Azóta oké. De eddig semmi hasonlót nem csinált. Gyári beállításokat visszaállítottam a settingsből telepítés előtt.
-
ata4100
csendes tag
válasz
anderledani #8800 üzenetére
Mind a kettő jó telefon. Ha ez tetszik dizájnban és van rá pénzed akkor vedd meg az Alphát, ha nincs semmi baja a MI-3 -nak akkor maradj azon.
-
-
ata4100
csendes tag
válasz
#51970304 #8390 üzenetére
Kecskeméten van samsung szervíz átvételi pont, kizárólag ennyit csinálnak a boltban, samsung tartja fent a helyet.
Telefont GSM-ben vettem, hivatalos gari papírt nem kaptam, de számla elég volt. 1 év világ garancia van rá, így megcsinálták szó nélkül, kedden adtam be, pénteken már mehettem érte. -
ata4100
csendes tag
Beadtam szervízbe a telefont, mert tönkrement az ujjlenyomat olvasóm, az egész külsőt kicserélték, új fémkeret, kijelző, jack dugó, usb dugó, új rezgő motor. Azóta a térerő is jó 4g-n is, elötte dobálta. Végre teljesen elégedett vagyok vele.
Lehet a kezdeti szériák gyermekbetegsége volt a térerő gond, amit a végén gyártottak már jobb.
-
ata4100
csendes tag
Megadta magát a Home gombom, nincs nyomáspontja, ezzel egyidőben az ujjlenyomat olvasó elkezdett hülyíteni, hol megy hol nem. Mikor nem, nem is enged más biztonsági módba állítani, igazi zsák utca. GSM-ben vettem, van valakinek tapasztalata milyen a samsungnak postán visszaküldős supportja?
-
ata4100
csendes tag
Én 4-5x tettem fel 5 percen belül, de már elsőre is rögtön jól fetapadt, pár másodperc mindössze. Csak egy mocsok szösz mindig belekerült. Aztán cserélnem is kellett, mert az 5.ik után már viseltes volt, és nem tapadt rendesen, illetve már minden szöszt összeszedett ami létezett.
-
ata4100
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #4744 üzenetére
Köszi, akkor neki állok.
-
ata4100
csendes tag
Sziasztok, visszaolvasva kiderült számomra, hogy a BOA2 szotfver megoldja a hálózat eldobás dolgot, és, hogy Odinnal lehet is rá frissíteni.
Egy olyan kérdésem adódna ezzel kapcsolatban, hogy webshopban vettem a készülékem, mint kártyafüggetlen, azonban az biztos, hogy T-mobile os volt a telefon, mert ezzel az ikonnal kapcsol be és tele van telekomos alkalmazásokkal (vagyis volt). Úgy tünik, hogy német T-mobile os készüléket függetlenítettek ki. Vodafone os kártyával használom.
ANHB verzió van rajta, és ahogy nézem sammobile.com - on ehhez nem is adtak ki még másikat.
A kérdésem tehát az lenne: szerintetek ezek fényében tudom BOA2 -re frissíteni a telefont? + teljesen amatőr vagyok, ha igen, elég hogyha letöltöm a boa2-t és root jog nélkül odinnal feltudom-e telepíteni?
Köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Alpha kecses fémkeretes házzal, komoly hardverrel, Cat.6-os LTE modemmel, Super AMOLED kijelzővel és ujjlenyomat-olvasóval kíván az ősz egyik nagy slágere lenni.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- ASUS notebook topic
- Politika
- Építő/felújító topik
- Padavan firmware
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest