- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
válasz
RangerFox #12987 üzenetére
Én most próbáltam ki az ujjlenyomat olvasót, és kiderült, hogy nem jó.
Kb csak vétel után használtam kb egy hónapig. Igazából jól megvagyok nélküle, mert még nem olyan tökéletes hogy mindennap használni lehessen (mert túl nagy nyűg).Valaki próbálkozott már a hajszárítós trükkel? (és bejött-e neki)
-
Dr.Data
csendes újonc
válasz
RangerFox #12974 üzenetére
Az sem látta... Viszont OTG kábellal dugtam rá egy SD kártya olvasót 16GB kártyával és rámásoltam ami kell.
Ezt megoldás keresés közben láttam, mint megoldást a google rengetegben. Amúgy elég sok embernek volt és van ilyen problémája... Elméletileg az USB driver a ludas azt kell mókolni Win 7-ben és registryben...
-
-
nrg_52
addikt
válasz
RangerFox #12872 üzenetére
Ne hidd, szerintem brutalisan jol nez ki benne. De egyebkent nyilvan te tudod a legjobban, hogy mit szeretnel. ☺️
-
ArthurShelby
addikt
válasz
RangerFox #12860 üzenetére
A regular download gomb alatt (amit majd fogsz használni, és egy fél nap mire lejön a firmware) van egy instruction rész. Az elég jól leírja.
Tömören: letöltöd, kicsomagolod a fájlt (a tar fájl kell neked). Elindítod az odin-t. Az ap gombot választod, és betallózod a tar fájlt. Csatlakoztatod a telefont download mode-ban (home+hangerő le+kikapcs gomb)
Rányomsz a start gombra. (egyébként a drivereknek is települve kell lenni a gépen)
. -
jeni
félisten
válasz
RangerFox #12828 üzenetére
a komplett új teló az nem azonos a Alpha telóval.
újszerű az lehet,vagy megkímélt állapotú.
ha csak 30000Ft tudsz rákölteni akkor a használt jöhet szóba vagy előfizuval valamely csomagban.
amúgy inkább tedd fel a kérdésedet,hogy mi is kell egy telóba neked? mire van szükséged? mi az elvárásod? -
-
mykos
aktív tag
válasz
RangerFox #12674 üzenetére
Szia!
Erősen függ a kábeltől is. Átlag kínyai kábel alig enged át 350mA-t, a jobbak 700 körül. A töltővezérlő nézi a feszültségesést, ahogyan skálázza fel a terhelést, és ha túl sokat ejt a feszültség, akkor ott lekorlátozza az áramfelvételt. Némelyik gyári samu kábel tudja a 2A-t de nem állandóban.
-
jeni
félisten
-
nrg_52
addikt
válasz
RangerFox #12376 üzenetére
Arra, amit a samsung ezzel a telefonnal muvelt, arra nincsenek szebb szavak.😂 Elso es utolso samsungom volt emiatt. Mondom ezt ugy, hogy amig nalam volt imadtam, mai napig hibatlan, most a felesegem nyuvi megelegedessel. De azert az embereknek altalaban rosszul esik, ha sz@rnak a fejukre.😊
-
UfoZoli
aktív tag
válasz
RangerFox #12376 üzenetére
Hát sajnos ezen telefonnal kapcsolatban cirka 26 hónappal a bemutatása után ilyen tapasztalatok vannak...
Mivé lenne a világ ha mindenki elhallgatná a hibákat. Ez nem a tv2. Itt a rossz is felszínre kerül, mind a készülékkel mind pedig a Samsung és annak szervizpartnerének vonatkozásában.
Fájó, mert a formavilága és kompaktsága még a mai napig jobban tetszik mint az utódénak, ami egy S7-es.
Az pedig kifejezetten szomorú, hogy bemutatásakor az akkori S5 fölé lett pozicionálva S6 csak fél évre rá jelent meg. Ergó két év múlva a mostani S7-eket is ugyan ilyen stílusba fogják kezelni.
Nagyon sokan ezt a telót 140-160 ezerért vették, mert hittek a hangzatos frázisoknak.
Azóta a Samsung a szériát kinyírta, helyette behozta a fapados A szériát. Terméktámogatás nincs főverzió frissítés megállt 1 azaz 1 darabnál.
Ez a szomorú, persze ha Andy Vajna tv-je kommunikálná akkor ebből is lehetne sikerstory-t kovácsolni, de lássuk be ez nagyon nem az.Nem volt szándékomban politikai vonulatot behozni a fórumra de jobb nem jutott eszembe....
-
UfoZoli
aktív tag
válasz
RangerFox #12014 üzenetére
Home gomb gyenge és sokadig érzékelése miatt házhozjövős szervízt kértem két hete.
Tudnak a hibáról, ennyit tud ez a konstrukció.
Knox-ot se nézett azonali csere lett a vége.
3. évre igényelt extra garival még másfél év garim lesz az új telóra.
Akkor meg majd kapok egy 140 ezres vásárlási utalványt -
gabyka
aktív tag
válasz
RangerFox #11491 üzenetére
Én már igen, androidnál is, szifonoknál is. A dns-t nem kezeli jól, pontosabban akkor van baja, ha a router a dns kiszolgálója a telefonnak, valahol ott sikkad el a play. Pontos okát nem tudom, nem is érdekel különösebben, ilyenkor a router dhcp-szerverében be szoktam állítani a gugli dns-címeit oszt mindenki happy...
-
Jazzmedve
tag
válasz
RangerFox #11263 üzenetére
akkor érdemes csak használni ha mondjuk a háttér világos és akit le akarsz fotozni az pedig nagyon sötét. ilyenkor kiegyenliti a fényviszonyokat a kamera, úgy h több képet csinál és ebből gyurja össze a véglegest. Nem érdemes mindig bekapcsolva tartani, mert ezeknek a képeknek amugy rosszabb a minősége, csak indokolt esetben, akkor viszont nagyon szép képeket lehet lőni vele.
-
pataslogeza
aktív tag
válasz
RangerFox #11210 üzenetére
Tatsd az ujjad a fokepernyo egy ures reszen, ahol nincs semmi ikon, majd felulet beallitasai, es itt vedd ki a pipat a mymagazintol. Engem akkor nem engedett bejelentkezni a google fiokomba, amikor rossz volt a datum a telefonomon. Nezd meg hogy jo e a datum es ido.
-
wandorka
tag
válasz
Alvin_ti4200 jól mondja. Belépsz a widgetes menübe (összehúzod, vagy hosszan nyomsz üres területre) és jobboldalon lesz egy felület beállítása, ott lesz a MyMagazine mellett egy pipa. Azt kell kivenni.
Szerintem indíts recoveryben (kapcsold ki és így indítsd: hangerő fel + home gomb + bekapcs egyszerre) és itt wipe/factory reset és cache-t is töröld. Így lesz elvileg egy majdnem most vettem ki a dobozból teló, így már elvileg működnie kell. Ugye így minden adat törlődik, de gondolom ezt tudod
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Először is: Welcome!
Másodszor: azt a Mymagazine szerűséget emlékeim szerint úgy tudod kikapcsolni, hogy előhozod a widget-es/háttérképes képernyőt (vagy dupla ujjal összehúzod valahol valamelyik főképernyőt, mintha le akarnád kicsinyíteni, vagy lehet, működik a hosszan rajta tartod az ujjad művelet is), majd ott a bal szélső képernyőt egyszerűen kitörlöd vagy kiszeded előle a pipát, már nem tudom, nekem melyik verzió volt.
-
RangerFox
veterán
válasz
RangerFox #11209 üzenetére
Lenne is két kérdésem. Amikor megpróbálok bejelentkezni a google fiókomba, mindig kiírja hogy a google szolgáltatások leállt. Próbáltam kitörölni a chachet, de nem oldotta meg a problémát. Ilyenkor mit lehet csinálni? A másik, hogy a főképernyőn ha teljesen, balra húzom, akkor bejön egy ilyen myagazine nevű dolog. Azt hogy lehet eltüntetni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Alpha kecses fémkeretes házzal, komoly hardverrel, Cat.6-os LTE modemmel, Super AMOLED kijelzővel és ujjlenyomat-olvasóval kíván az ősz egyik nagy slágere lenni.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Apple asztali gépek
- Renault, Dacia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Ryzen 7 CPU-k
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest