Hirdetés
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
-
LOGOUT
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
Frissítési ütemterv: megszűnt 

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Sajnos idő előtt búcsúznom kell a topiktól, szeretett a52s-emet egy mocsadék zsebes banda megdurrantotta Tenerifén
. Megjött az utód, pixel 9 pró-ra váltottam. Ahogy nézem samu a5xxx téren érdemi előrelépés nem történt 3 komplett generáció óta, úgyhogy nem vacakolok az a55-el. A pixel amúgy előfizuval, amit ki is használok, kb 100 fonttal lett drágább, mint az a55, enyhénszólva hülyénekismegéri deal. 
Egy ideje nézegetem a pixeleket, de még 2 gent ki akartam várni. A teló amúgy szuper, teleobis kamerája 5x körbehugyozza a csak normál kamerával(+digizoom) ellátott telókat és ugye a gcam natív dolog rajta. Az a52s-en néha tapasztalt röccenések (akadásnak azért még nem hívnám) se jellemzőek egyáltalán, teljesen fluid élmény. Váltásban gondolkodóknak javaslom

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro Max / 256GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (107A)
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Xiaomi 14T Pro 512GB (kék)
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Firmware letöltése
. Megjött az utód, pixel 9 pró-ra váltottam. Ahogy nézem samu a5xxx téren érdemi előrelépés nem történt 3 komplett generáció óta, úgyhogy nem vacakolok az a55-el. A pixel amúgy előfizuval, amit ki is használok, kb 100 fonttal lett drágább, mint az a55, enyhénszólva hülyénekismegéri deal. 
Dr Bubo