Hirdetés
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
-
LOGOUT
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
Frissítési ütemterv: megszűnt 

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrKapocs
őstag
válasz
N€T0X|N
üzenetére
Ha neked így jó, nekem is jó. Ha gépről szeretnéd tölteni, hát tedd azt. Tényleg nem értem, hogy ez miért jó, de legyen... illetve, ha tudod a tutit és senki javaslata nem érdekel, akkor miért firtatod?
Ettől már csak egy jobb megoldás jutott eszembe. Régen voltak olyan szivargyújtó töltők, amik csak 5V 0,5A-t tudtak. Pennyben talán még most is van. Namármost, ha veszel egy hálózati szivargyújtó adaptert, akkor még a gépet sem kell járatni. Ez lesz csak az igazán kíméletes töltés.
De Alin biztos van olyan töltő is, ami csak 0,1A-es. Azzal egy örökkévalóságig lesz új állapotú az akku.
#4887 @Aryes: Ez egy régi történet, egy olyan Xiaomi telefonnal, ami csak 5V és max 1A-t tudott. Emlékeim szerint az töltő által adott amper volt sok, de ebben nem vagyok biztos. De nem vagyok nagy villanyász. Az biztos, a töltővel 2 akku főtt fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Firmware letöltése
De Alin biztos van olyan töltő is, ami csak 0,1A-es. Azzal egy örökkévalóságig lesz új állapotú az akku.
Dr Bubo