Új hozzászólás Aktív témák

• sxxorp

őstag

válasz Predatorr #1974 üzenetére

Előtted kérdeztem meg ezen a szakmai fórumon van-e ezzel a típussal általános gond, senki nem említette a gyors merülést - ennyire egyéni :P Csurig a net mindenféle gyengébb képességű mindenféle siránkozásával, akik egy minimális felhasználói képességgel nem bírnak, bármely modellel kapcsolatban. Ugyanúgy 99% user error, mint az, ha te képtelen vagy a szájbarágás ellenére is alkalmazni a leírtakat :P
    Abban tévedtem, hogy ha szakmai fórumon kérdezel, akkor képes vagy a haladóbb tanácsot felfogni. Nyilvánvaló lett, hogy az általam javasolt megoldás a te szinted felett áll, NEKED nem csinál szart sem, mert képtelen vagy alkalmazni (pl. pont a tiedről hagyták le a fejlesztői módot?:DDD utánanéztél, hogy kell belépni?), ezért mondtam, hogy lyukas vödörbe... de így is túl sok időt pazaroltam egy arra méltatlan megsegítésére: én kiszállok :D Viszont megvan a hivatalos kulcs, bármi gondod van: factory reset ;]
    Mert ahogy haladunk egyre inkább valószínű, hogy azzal sem sokat tudnál kezdeni, ha látnád, nekem egész érdekes (ennyit aktívkodik a HuaweiMS?):

Új hozzászólás Aktív témák