- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trooper82
senior tag
válasz
gerner1 #12243 üzenetére
Én csak a cikket olvastam amit linkeltem. Meg annyi, hogy elég lomha az a54 ugy,hogy kb semmi app nincs telepítve az enyémhez képest, amin rengeteg app települt.
Más téma: Ma is volt fagyásom, amit csak hangerő le, power gomb nyomvatartásával tudtam orvosolni. Bekapcsoltam a céges simet, mindent atallitottam, adatkapcsolat stb ,hogy tuti ne legyen fagyás, utána még egy telefon restartot is csináltam,hogy ne érjen baj. És az első hívásnál ami magánra jött amúgy, ami eleve be volt kapcsolva, jött a szokásos fagyás. Kissé tanácstalan vagyok. Hard reset-en gondolkoztam, de úgy voltam vele megvárom a remek one ui 6-ot és utána. De most így, hogy lehet kijelző beégés fenyeget tanácstalan vagyok.
Amúgy a sima a52-re kijott már gondolom mi jövünk oneui 6
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest