- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- CsST: Mi az az instant túra?
-
LOGOUT
Samsung Galaxy A40 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.t2a.cs
csendes újonc
Sziasztok
Tegnap este megjött nálam is az új update. A kameragondokat javította nálam (vaku használatakor sötét fotót csinált vagy túl világosat).
Az egyik újítás amit láttam:
Töltéskor kiírja always on display módban, hogy mennyi idő van hátra a teljes töltöttségig a töltöttségjelző alatt.
AppCloud -s értesítés feljött nálam is, bízok benne hogy nem meríti az akksit. -
v.t2a.cs
csendes újonc
Megjött független és telekomos eszközre a szeptemberi update.
Kiváncsi vagyok, hogy mik az új funkciók (ha van).
Előző update nálam a kamerában pár funkciót elszúrt. Az egyik az amikor kézzel rábökök a fókuszra vakuhasználatkor, akkor fekete képet csinál (újratettem a kamera app adatait, nem oldotta meg a gondot.), csak restart után jön helyre. -
v.t2a.cs
csendes újonc
Nálam enyhe lagg előjött a telefonnál (előveszem a galériát pl, vagy kameránál belassul kicsit). 1 hónapja töröltem dalvic cache -t is. Droid 9 -n sose kellett ezzel tökölnöm, ment mint az állat, sose lassult be és a kamera se lassult be (mostanában belassul és beszól, hogy legutóbbi kép homályos lehet [ok]).Nem akarom minden félévben cache -t törölgetni. Gondolom szoftverhiba ez ami néha előjön. Ha ez a hiba előjön fél év múlva nálam, kénytelen leszek felrakni főzött romot.
Bízok benne, hogy pár hét után láthatok valami tapasztalatot ennél az új update -nél.Megjött 2020 júliusi update XEH (független) rom -ra:
-
v.t2a.cs
csendes újonc
Sziasztok
Másnál is előjött ez a samsung lógós kifagyás ? X időközönként (véletlenül) kiírja a samsung lógót, nem lehet továbblépni rajta, csak kényszerített resetelés után jön helyre.
A telefont pár hete telepítettem teljesen újra (odinnal).
Ez a hiba hol hetente, hol pár naponta jön elő. Legtöbbször hívás előtt. Olyan mintha hívnának engem és a telefon leáll.
Újratelepíteni nem szeretném az eszközt, kezdek csalódni ebben a típusban (nem olyan rég sim kártya eldobási hiba, kameraproblémával (fokuszálás gond volt) szervizelték, most ez).
Cache partíciót wipe -ltam jó párszor. -
v.t2a.cs
csendes újonc
Megérkezett a májusi update XEH -re (független).
-
v.t2a.cs
csendes újonc
válasz
szucstom #3481 üzenetére
Amint kijött a 10 -s rendszer, teljesen lenulláztam a telefont és odinnal felraktam rá az új rendszert.
Eddig megvagyok vele elégedve.
A gps terén kérdőjelesek az érzelmeim, mivel vagy előtérben megy, vagy mindig vagy egyáltalán nem.
Ez oké, viszont sok app telepítése után megától teljes jogot kap
Szerintem van kibúvó.
Szerencsére a beállításokban belehet állítani, hogy háttérben ne terhelje a gps az akksit.
GSam battery felment battery stat joggal, alap programjaim mennek, a többi nem zavar.
Fde.ai -t pár alkalommal használtam régebbi eszközön, azóta beláttam hogy modernebb droiddal több üzemidő préselhető ki, most még nem használom.
Bízok benne, hogy mindenki megelégszik a legfrissebb rendszerrel és pár aprósággal.
PS: Ha furán néz ki a háttered (színek másak pl) és fut a sötét mód:
Az opciókban kilehet venni a pipát: sötét mód alkalmazása a háttérre pipát, utána helyrejön a gond.
Azt hittem, hogy a telefon kergült meg, közben nem. -
v.t2a.cs
csendes újonc
Nálam előjött a windows összekapcsolás ami nagyon érdekelt.
Ha megoldották, hogy az akkutöltést jelezze kikapcsolt állapotban, alacsony fényerőn az AOD -t is megoldhatták volna.
Eddig észrevettem kis plusz üzemidőváltozást, stabilitás terén kis változást.
- Memory widget mellett végre nem azt látom, hogy 8-900 MB szabad ramom van, hanem 1900-2200 MB. Maradt kis plusz a jövő számára.
- Fókusz mód: még tesztelem.
- Sötét mód a háttérre
- Kicsit gyorsabban fókuszál a kamera
- A gps használatot aktívabban jelzi és állítólag biztonságosabb lett a hozzáférések is.
Röviden ennyit láttam hirtelen 1 nap teszt után.Ami nálam előjött:
Ok nélkül előjön a samsung lógó és kifagy a telefon lezárt állapotban fél naponként.
Tegnap tiszta telepítést végeztem, a bootlock -t visszaraktam, minden rendben volt eddig.
Szerintem az előző rendszeren a backupból visszaállított appok közül beragadhatott valami, azért fagy be, még kutakodok utána.
Valaki használja Magisk -t, érdemes vagyok felrakni 10 -s rendszerre és az fde.ai valóban hoz változást ? Előző telefonom egy Z1 volt, ott az fde.ai hozott 4-5 órás plusz üzemidőt. Igaz ekkor droid 6 volt, azóta csak változott sokminden a főrendszeren. -
v.t2a.cs
csendes újonc
Megjött a hivatalos független (XEH) firmware eme csodálatos eszközre.
Én Odinnal telepítem fel teljes takarítással a biztonság kedvéért. Régen 5 vs 6 -s főrendszerváltáskor belassuló, bugos eszközt kaptam. Azóta szokásom főrendszereknél teljes nullázást végezni.
Bízok benne, hogy valamelyest javul valami az eszközön. -
v.t2a.cs
csendes újonc
Sziasztok
Lassan jöhetne a 10 -s rendszer, sok helyre eljutott.
A kamerával és simkártyával kapcsolatos gondok nálam megszüntek. Majdnem az egész telefonbelsőséget kicserélték nálam.
Szervízlapról részlet:
[link] -
v.t2a.cs
csendes újonc
Köszönöm a válaszát.
Kamera és sim gondok miatt előző héten leadtam a szervízbe az eszközt. Remélem, hogy a mostani helyzet végett mihamarabb elkészülnek a javítással.
Ez a sim kártyás gond sokszor előjött. Betettem egy másik telefonba a simet, kiírta: 47 db nem fogadott hívás.
Mondom: oké. -
v.t2a.cs
csendes újonc
Köszönöm a válaszát Fetyoka0.
Hasonló helyzetben próbáltam képet készíteni (eredmény kifehéredés), nálam a címke rég kifehérlett volna ha az én fotóztam volna.
Nagyon úgy néz ki, hogy telefonnal van a gond.
Két napja előjött egy db telenoros sim kártyával másfél hónap használat után ez a hiba:
[link]
Nem mindig jön elő, vegyes időközönként. Emellett ha hívás megy, lezárul a kijelző, dadogós hangot hallok.Egyre több ilyen hibáról olvasok. Még bevárom a 10 -s droid -t amit most kezdtek el terjeszteni. Ha ez nem oldja meg a hibákat, marad a szervíz.
-
v.t2a.cs
csendes újonc
Igen, bevan kapcsolva a hdr. Pár éves középszintes telefon jobb minőségű képet készít mint ez. :/
Mellékelt képen egy 3 éves J5 csinálta.
Nem hiszem hogy a telefon kamerája ilyen gyenge lenne. -
v.t2a.cs
csendes újonc
Automata módot használtam. A torzult arckép az utalhat kamerahibára vajon? Egyik ügyfelemről készítettem fotót utoljára.
Próbálkoztam automata és profi módban is, külső alkalmazással is, az eredmény ugyanaz lett.
A normál nappali fény megvolt. Eddig ilyen telefon nem volt nálam.
A fotót elküldtem ügyfelemről, csak megérted hogy mi lehet a gond nálam. -
v.t2a.cs
csendes újonc
Rendben van.
Hamarosan jön a 10 -s főrendszer (ha nem késik) áprilisban, akkor hw resetet fogok végezni úgyis a főverziós frissítés végett, még ezt az időt bevárom. Ha nem lesz változás, akkor szervíz.
Néztem egyéb oldalon lévő (remélem, hogy nem utófeldolgozott) képeket, én is láttam a különbséget.
Normál nappali fényben (nem napsütésben) nagyon fényes az ember arca. Normál fénnyel ellátott szobában életlen az arc, sötétben vaku mellett kiég az emberi arc a fénytől.2 éve egy 2017 -s J5 -nél bevittem a szervizbe a telefont, megmutattam a képeket (akkor is hasonló volt a gond, csak életlenek voltak az arcok eléggé). Elmondták, hogy erre képes az eszköz, fogadjam el így, vagy vásároljak prémium eszközt, nem végeztek semmilyen szervizelést. Ezért írtam hozzászólást, hogy valóban nálam van -e a gond és nincsenek evvel ilyen gondok amik nálam jöttek elő.
Kameragondokon kívül megvagyok elégedve az eszközzel. Mind teljesítmény és üzemidő terén.
-
v.t2a.cs
csendes újonc
Sziasztok.
A főkamera minősége ilyen gyenge lehet vajon vagy nálam van a gond és vigyem a szervizbe mihamarabb?
Ultraszéles kameránál nincs gond (színek normálisak a fényviszonyok is), viszont a normál kamera túl fényes vaku mellett is.
Emellett amikor kiválasztom a lassítás módot, elég erősen nagyít a képre és gyenge a minőség eléggé.
Ősrégi 8 éves sony telefonom jobb képeket készít mint ez a mostani eszköz.Próbáltam a google fotó nevű programot, ott sokszor ok nélkül leáll, kilép az alkalamazás. A bixby -t kilőttem, mindegyik kamerával kapcsolatos cache -t ürítettem.
Mintaképek:
[link]
és
[link]Első képet normál fényben készítettem vakuval a másik képet képernyőfotózással készítettem, az a lassított módnál előjövő gyenge képminőséget mutatja.
Fókuszálással nincs gond. Pár hónapos friss telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új A széria határozottan meggyőzően kezd, ideje is volt rendet tenni a termékpalettán, de ez az A sorozat már nem a prémium kategóriát támadja.
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest