- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
-
LOGOUT
Samsung Galaxy A40 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.t2a.cs
csendes újonc
Sziasztok.
A főkamera minősége ilyen gyenge lehet vajon vagy nálam van a gond és vigyem a szervizbe mihamarabb?
Ultraszéles kameránál nincs gond (színek normálisak a fényviszonyok is), viszont a normál kamera túl fényes vaku mellett is.
Emellett amikor kiválasztom a lassítás módot, elég erősen nagyít a képre és gyenge a minőség eléggé.
Ősrégi 8 éves sony telefonom jobb képeket készít mint ez a mostani eszköz.Próbáltam a google fotó nevű programot, ott sokszor ok nélkül leáll, kilép az alkalamazás. A bixby -t kilőttem, mindegyik kamerával kapcsolatos cache -t ürítettem.
Mintaképek:
[link]
és
[link]Első képet normál fényben készítettem vakuval a másik képet képernyőfotózással készítettem, az a lassított módnál előjövő gyenge képminőséget mutatja.
Fókuszálással nincs gond. Pár hónapos friss telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új A széria határozottan meggyőzően kezd, ideje is volt rendet tenni a termékpalettán, de ez az A sorozat már nem a prémium kategóriát támadja.
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest