- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Samsung Galaxy A40 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszönet Kalanchoe
elvkartársnak!
Viszont a FTC, MTK, KGB, CIA, FBIés további három betűs ROM rövidítésekről is jó lenne leírás!
Avagy mikor melyik kell nekem? -
szucstom
őstag
válasz
#20584850 #3845 üzenetére
Akkor nem 5 hanem 4
vmiért ez ragadt meg bennem, a CSC-be rakod be azt, amelyiket gondolod. Én a sima CSC-vel használtam az biztos.
vpanangin
Azért írtam, hogy tippelem, mert a guglizott találatok között nem találtam teljesen friss infót. Azok alapján csak az alkatrészre jár az újraindított garancia. -
szucstom
őstag
Kartársak, Kalanchoe volt olyan kedves és betette az ÖF-ba az ODIN-nal kapcsolatos telepítési útmutatót, így ha bárkinek szüksége van rá, ott is megtalálja
egyébiránt ha kell, szívesen segítek akár pm-ben is.
-
vpanangin
senior tag
Túl vagyok az alaplap cserén. Megszűntek a tünetek. Szuper. MPL vitte és hozta, 1 hét alatt megfordult a készülék úgy, hogy volt benne egy május elsejei hétvége. Új hátlapot is kapott a telefon, meg valami kábelt cseréltek még.
Egy kérdés foglalkoztat csupán. A garancia újra indul mostantól? Telekom fiókomra nem jött új garanciajegy. Várható egyáltalán.
-
bopeti98
őstag
válasz
Markizmark #3819 üzenetére
Érdekes, erről nem tudtam.
Akkor gondolom azokon a letörölhetetlen Telekom App Asszisztens sem volt rajta. -
szucstom
őstag
válasz
#20584850 #3813 üzenetére
Ez jó kérdés. Nekem trélenornál vásárolt használt A40-em van, azon XEH rom fut. Az, hogy mi a különbség a XEH és TMH között sajnos halovány lila gőzöm sincs.
adabra
ez csak egy eshetőség, de ha gyári telepítéskor valami nem úgy történt, ahogy lennie kell, az ODIN-nal orvosolható. A FW ugyanaz, de a telepítés már lehet hibátlan. -
törölt tag
válasz
enquirer #3810 üzenetére
Szerintem ha nincs semmi gond a telóval ne menj az Odin témába főleg, hogy variálsz már egy ideje, hogy elakarod adni amit párszor már beírtál, nem mintha különösebben bárkit is érdekelne.
szucstom
XEH az a szolgáltatótól független, de van még a T mobile és a Voda romok is.
Náluk is a XEH-vel jött ki?Az 5db fájlos ROM ból csak 4 kell megadni az Odin-ban.
BL, AP, CP negyediknek választható a CSC vagy HOME CSC.adabra
Pont ez a lényeg, hogy van, hogy gyárilag van benne a hiba. -
szucstom
őstag
válasz
enquirer #3810 üzenetére
Nem bonyolult egyáltalán, csak némi angol tudás kell hozzá. [Sammobile]
Linken beregisztrálsz free accounttal, Devices alatt kikeresed az A40-et, azon belül Firmware, kikeresed a legutóbbi Android 10-es firmware-t. A letöltése az pár órába beletelik, mert eléggé le van korlátozva. Letöltés után kibontod, lesz benne 5 db fájl. (Itt fontos megjegyezni, hogy CSAK azt a ROM-ot szedd le, amilyen most a készüléken is van. XEH TMH.A mobilt kikapcsolod, majd a hangerő fel + bekapcs gomb nyomvatartásával behozod a recovery mode-ot. Kiválasztod felülről a második opciót (reboot to bootloader). Ezután rádugod a telefont kábellel a gépre és mehet az install.
Közben ugyanígy az oldalról letölthető az Odin, szedd le és ismerkedj meg vele. Az 5 fájlt betallózod a megfelelő opcióba, majd a bal oldalon az options fül alatt bekattintod a Nand Erase opciót -> ezzel törli és clean install lesz a mobilon.
Nem kell megijedni, ha nem tölt be elsőre azonnal, dolgozik a háttérben, szóval csak türelem kérdése.
-
enquirer
csendes újonc
válasz
szucstom #3809 üzenetére
Szia,
Ez az Odinos dolog kezd érdekelni engem is. Ugye én 9-es droiddal vettem a készüléket. Most már fent van OTA-n keresztül a 10-es. De ha mondjuk szeretném factory reset helyett csak simán a 10-est újra felrakni minden buherálás nélkül akkor az Odinnal ez mennyire bonyolult? Tönkretehetem a készüléket ha valamit rosszul csinálok? Továbbá van olyan minden kétséget kizáróan megbízható forrás ahonnan a gyári eredeti 10-es androidot (azt ami OTA-n is lejött) le tudom tölteni az A40-hez? -
szucstom
őstag
A gyári resetnél előfordulhat, hogy a hiba, amit meg akarsz oldani megmarad. Az ODIN viszont alapjaitól húzza újra a készüléket, mint amikor a Windows-t teljesen tisztán újra. Nem tudom mennyire értesz az IT területhez, én rendszergizdaként inkább ODINnal javítok, elkerülvén a glitcheket.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új A széria határozottan meggyőzően kezd, ideje is volt rendet tenni a termékpalettán, de ez az A sorozat már nem a prémium kategóriát támadja.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- LibreOffice topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Temu
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest