Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Na az csúnya dolog

Az ilyet a tények tudatában megfontolandó a moderátorok felé jelezni, aztán megítélésük szerint jutalmazzák az illetőt. Nem szép dolog persze, de aki nem veszi észre magát...
2006. óta volt időm ennyit összehozni az eddig eltelt 4695 nap alatt.
De, még ez kevés is adott tagokhoz képest akik abban az évben regisztráltak mint én.Amúgy mivel szakmai fórum, ami nem kevés elektronikai eszközzel foglalkozik meg az off része is van a fórumnak... így simán összejön több ezer-tízezer hozzászólás ami felnyomja a rangot.
Már csak azért is ha,
pl cserélgeted az asztali gépedben az alkatrészeket viszonylag gyakran és még tuningolod is,
pl a CPU-t, akkor az itteni eszmecserék simán generálnak adott topikban pár száz hozzászólást egy embernek.... és akkor a kis off-os kitérőket meg sem említettem... amiket néha beszántanak és visznek vele értékes hozzászólásokat is de az "most mindegy"

Az évenkénti telefonújításokról nem is beszélve amit megejtenek adott emberek.
Ehhez jön még a többi ami a telefonnal kapcsolatos: OS, beállítások, javasolt programok, hibajavítások, kiegészítők stb-stb.Én 2004-2005. óta látogatom az oldalt, csak 2006-ra éreztem magamban a bátorságot, hogy írni is merjek, mert akkoriban olyan mukik voltak itt akiknek minden szava kincset ért számomra aztán én meg ilyen mesterek írásai közé belekontárkodni nem akartam

Csak aztán felhígult a töltelék mivel minden létformának internetképes eszköze lett... aztán tessék... odáig jutottunk, hogy most itt sírnak egyesek a rangok miatt és mellre szívják az egészet személyes sértésként kezelve
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha nem itt rontom a levegőt, akkor van elfoglaltságom ne aggódj értem!

Engem nem zavar.
Csak szórakoztató és komikus olvasni az itt leírtakat némely embertől. De amúgy vannak akik röhögni járnak ide úgy hogy csak olvassák a hozzászólásokat
A nő része kellemetlen, a másik pedig pozitív mert legalább ha van egér akkor hamarosan nem lesz
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
"ha ez a szám kevesebb, mint 10"
Tételezzük fel, hogy valaki szakmai topicban megkérdezi, hogy valamit jó gondol-e, mert nem biztos benne.
Ha jól gondolja, akkor a megfelelő válasz az, hogy: igen. A válaszadó ezzel segített, de a karakterszám jóval kevesebb, mint 10.
Nem olyan egyszerű ez.
-
Kékes525
félisten
válasz
Donki Hóte
üzenetére
A halmozott nulla értékű (üres) hozzászólást büntetik a MODERÁTOROK. 25-30-ért már biztosan szólnak.
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
De ilyen jellegűből nem is lesz 30 ezer postja.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Mert ez ellenőrizhetetlen lenne, meg most ha valaki belép kérdez 1x-2x, az nem olyan mint aki mindig ott van és segítséget nyújt. Azaz a szakmai hozzászólása valakinek nem azért lesz 40 ezer, mert mindig csak kérdezett.
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Mert jelenleg ilyen rendszer van. Ez persze nem jelenti azt, hogy egyszer majd nem lehet más, de most csak ráncfelvarrásra van kapacitás, egy új rangrendszert alapjaitól felépíteni nincs.
-
Pkc83
őstag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Gondolom senki nem fogja egyesével nézegetni a hozzászólásokat ,
hogy az most szakmai volt vagy csak bebüfögtek épp valamit!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
De azt kell belátni ez nem egy építkezős fórum, hanem egy Informatikai és vele kapcsolatos.
(#1063) BBéci: Ennyi.

-
BBéci
legenda
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Ez jogos felvetés. De attól még nem lesz semmi jelentősége annak, hogy mi van a nicked alá írva.
Aktív témák
- Parfüm topik
- Motoros topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen egeret válasszak?
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- MacBook Pro 16" M3 MAX 48GB 1TB 100% akku Silver
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)