Hirdetés
Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
válasz Donki Hóte #1173 üzenetére
Na az csúnya dolog
Az ilyet a tények tudatában megfontolandó a moderátorok felé jelezni, aztán megítélésük szerint jutalmazzák az illetőt. Nem szép dolog persze, de aki nem veszi észre magát...
2006. óta volt időm ennyit összehozni az eddig eltelt 4695 nap alatt.
De, még ez kevés is adott tagokhoz képest akik abban az évben regisztráltak mint én.Amúgy mivel szakmai fórum, ami nem kevés elektronikai eszközzel foglalkozik meg az off része is van a fórumnak... így simán összejön több ezer-tízezer hozzászólás ami felnyomja a rangot.
Már csak azért is ha,
pl cserélgeted az asztali gépedben az alkatrészeket viszonylag gyakran és még tuningolod is,
pl a CPU-t, akkor az itteni eszmecserék simán generálnak adott topikban pár száz hozzászólást egy embernek.... és akkor a kis off-os kitérőket meg sem említettem... amiket néha beszántanak és visznek vele értékes hozzászólásokat is de az "most mindegy"
Az évenkénti telefonújításokról nem is beszélve amit megejtenek adott emberek.
Ehhez jön még a többi ami a telefonnal kapcsolatos: OS, beállítások, javasolt programok, hibajavítások, kiegészítők stb-stb.Én 2004-2005. óta látogatom az oldalt, csak 2006-ra éreztem magamban a bátorságot, hogy írni is merjek, mert akkoriban olyan mukik voltak itt akiknek minden szava kincset ért számomra aztán én meg ilyen mesterek írásai közé belekontárkodni nem akartam
Csak aztán felhígult a töltelék mivel minden létformának internetképes eszköze lett... aztán tessék... odáig jutottunk, hogy most itt sírnak egyesek a rangok miatt és mellre szívják az egészet személyes sértésként kezelve
Ha nem itt rontom a levegőt, akkor van elfoglaltságom ne aggódj értem!
Engem nem zavar.
Csak szórakoztató és komikus olvasni az itt leírtakat némely embertől. De amúgy vannak akik röhögni járnak ide úgy hogy csak olvassák a hozzászólásokat
A nő része kellemetlen, a másik pedig pozitív mert legalább ha van egér akkor hamarosan nem lesz
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest