Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
macilaci78 #42 üzenetére
Megmondom őszintén, hogy én szinte sose nézem a rangot senkinél. Nekem az semmit sem számít. A kommentek tartalma a lényeg. Én is félisten vagyok, aztán mégis sokszor egy idióta.
Sokkal jobban érdekelnek az arcképek. Jó lenne ha lehetne megint 2 évente cseréni, akár egy adott rang felett csak. Mert elvileg az arcképgyárosok túl vannak terhelve. Lehetne nagyobb kiváltság az egyéni, és ezzel díjazni akár a magasabb rangot. Persze az arckép se mond el sokat a felhasználóról, de jó az egyediség.
-
Geri Bátyó
addikt
Azon gondolkodtam, hogy a régi xxxx tag lettem topicokat zárni kellene, mert erősen aktualitásukat veszítették. Lehet majd csinálni újakat, az új rangokhoz.
(#48) SyMbioTe: kyrabaybee-re és az :L topicra passzolna a csendes legenda!
-
Pedig nagyon vagytam a PH!nagyur rangra, de a nagyur is jo lesz. Csak az a plusz 2000 hsz. Hat nem ebben az eletben lesz...
-
SLYM
veterán
Van legenda rangú fórumtárs?
-
sgergi
veterán
válasz
MasterMark #41 üzenetére
-
Geri Bátyó
addikt
Ha jól emlékszem, az ötleteléskor csak a Lokálnál merült fel, hogy lehetne pontozni, a Blogoknál nem.
A hírhez: Sajnos nekem a törzstag nem tetszik (anno kifejtettem, hogy miért), de jobb nekem sem jutott az eszembe. Ez van. Viszont pár hónapig lehettem őstag! A tempómat figyelembe véve, még 15 év és meglesz megint!
-
macilaci78
nagyúr
Pont az egyéni arcképek jutottak eszembe nekem is, ami szintén ranghoz van kötve.
Ha jól rémlik, aki már jogosult, 3 évente kérhet cserét, így egy nagyúrnak is megvan ez a lehetősége.Én nettó baromságnak tartom ezt, sok a rang. A korábbi rendszer az aktív tagoknak kedvezett: 2 év alatt nagyúr lehetett egy aktív fórumozó, most elérheti a senior tagi rangot. A korai rangokat is széthúztuk, de a megszokott lelkes újonc rangot könnyebb elérni: beír tíz "tetszik"-et címlapos írás kommentjébe, vár két hetet és kész.
De legalább széthúztuk az elejét is megbélyegezve az ifjakat, hogy vélhetően csaló... -
MasterMark
titán
Hogy lehet megtartani a jómunkásembert?
-
B-L-A-C-K
titán
Szerintem jó lett, hozzászólások számolása ugyan az maradt?
-
kalanchoe
senior tag
csodálkoztam, mikor megláttam a nevem alatt az új feliratot.
ez a junior tag nekem nem tetszik, a fanatikus szvsz jobb volt, ettől függetlenül még mindig nem érdekel különösebben, hogy mi van a nick alá írva. -
palfitom
félisten
válasz
MaxxDamage #34 üzenetére
Igen, fura, de szokható.
A PH-előtag nekem is hiányzik... -
Furcsa így elsőre, de megszokható.
Kell néha egy kis újítás meg hasonlók és ez a változtatás is egy jó és segítő dolog. -
Somatom
veterán
Kicsit utánaszámolva sztem az aktivitást pont nem ösztönzi az új rangrendszer. Akkor is három ranggal feljebb lépnék, ha a következő három évben egyetlen hsz. -t sem írnék.
-
Nem árt néha egy kis frissítés, az Újoncok és Csendes tagok különösen jók/kellettek!
Félistenből Nagyúr lettem, de nem bánom, mert jobban tetszik... Titán viszont nagyon béna, nem lehetett volna helyette valami más? Szerencsére azt kb. soha nem fogom elérni....
-
MZsoltee
veterán
Arról nincs valami statisztikátok, amiben benne van, hogy az egyes rangokhoz hány felhasználó tartozik?
Érdekes lenne szerintem. -
-
kisza25
félisten
azt, hogy hogyan lehet számolni, nem raknátok bele a posztba?
rang kalkulátor
mondjuk itt még a régi rangok vannak -
Somatom
veterán
Nem volt ott semmiyen fenyegetés. Csak a privikért volt kár, mert újraregelésnél azt bukta az ember. De, most már ez is elmúlt, nem kell többet újraregelnem. Az egy kicsit fals, hogy akkor most mióta is vagyok a PH -n, meg hány hsz. -t írtam, de végül is mind1.
De, azért kíváncsi lennék rá. Sajnos, elfelejtettem felírni. Vki meg tudná írni, hogy előző életemben mikor regeltem? Köszi! -
Végre a jómunkásember fenyegetése nélkül hozzá lehet szólni a hírekhez.
-
válasz
elfelejtette #18 üzenetére
Még igen...
-
elfelejtette
veterán
De azért szerencsére a 0 napos újoncok még mindig tudnak új, teljesen felesleges szakmai topicot nyitni...
-
Ehh, sose leszek PH! kedvence
Amúgy szerintem jó ötlet volt, rangok se rosszak, a PH előtag nekem kicsit hiányozni fog, az vitt bele egy kis plusz egyediségét.(#6) -secret-
"...de igazából mindegy a rang"
Arcképgyárosnak könnyű -
-
Jó lett.
Végre nem para, hogy egyszer jómunkásember leszek.
-
.LnB
titán
válasz
Intruder2k5 #12 üzenetére
Aprón nem az értékeléseket szoktad nézni? Én inkább arra adok, sőt csak arra. Ez majd a nyereményjátékoknál lesz jó, mikor friss újonc nyeri folyamatosan a fődíjat.
-
válasz
Luck Dragon #10 üzenetére
Bizony, egyrészt szembetűnő ha valaki tényleg friss - 1-2 napos - reg, ami az aprón jól jöhet. Ha csak pár embert nagyobb óvatosságra ösztönöz, már megérte. Másrészt a keveset hozzászólók gyorsabban előre tudnak lépni valamelyest.
Ugyanakkor elismeri azokat is, akik szinte csak az aprón vannak jelen, hozzászólásuk kevés van, így a rangjuk sok év alatt sem fejlődött. Nekem is van személyes ismerősöm aki nagy aprós, 13 éves regje van, így újoncból most Ő is csendes tag lett.
-
-
válasz
twollah1976 #8 üzenetére
Valamilyen rangrendszer szerintem minden fórumon van, így a PH-nak is megvan a sajátja. Szerintem egyébként jó ha van, ösztönöz az aktivitásra és jutalmazza azt, bár az igaz, hogy néha egyesek hajlamosak megtévedni, és azt gondoljni ha az ő rangjuk magasabb, akkor többet megengedhetnek maguknak az alacsonyabb rangúval szemben. Ez viszont nem a rangrendszer hibája, csak azé az egy-két megtévedt tagé.
-
twollah1976
őstag
En beszantanam ezt a rangrendszert, a hozzaszolas szamolgatast es a regisztracio talan a regisztracio datumat is.
-
A rang kalkulátor nem hivatalos PH "alkalmazás", így annak frissítésébe nem tudunk beleszólni.
-
Bird
addikt
Jó lett!
-
zolee5016
őstag
nah megtörzsölődtem...
Most ugyanúgy gyárthatom a hsz-eket az őstag-ért......ja nem ..nem hiszem,hogy ez bármit is befolyásolna...
viszont az újoncos változtatás eléggé tetszik..és főleg az aprózásnál számíthat valóban... -
.LnB
titán
Szerintem jó lett. Ami kicsit fura nekem, hogy az új tagoknak 2 héten belül háromszor változik a rangjuk. De az rám nem vonatkozik, és nem is zavar.
A rang kalkulátor is frissülni fog? Vagy azt nem ti csináltátok?
Furcsa volt elsőre, hogy kisbetűvel kezdődik a rangom, aztán leesett, hogy a PH! prefix miatt volt nagybetű eddig.
-
-
Ugyanúgy a kombinált hsz-ek számítanak, vagy lett valami új súlyozás is?
És amúgy jajj lefokozódom.
Aktív témák
lo Rangrendszer a Prohardver lapcsaládonEgy rang eléréséhez a regisztráció óta eltelt időnek és a kombinált hozzászólások...
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ukrajnai háború
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- DELL G5 5590 I7 9750H RTX 2060/6G 16G DDR4
- LG OLED65C3 EVO Smart OLED Tv! 48"/4k-UHD/120hz/1ms/G-sync/Dolby Vision/Atmos/Gaming TV/
- Dell Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 27% 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest