- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
kalanchoe
senior tag
eladó junior rang. nemlopott, eredeti, tanúsítvány is van róla, olcsón adom. privátba lehet érte jelentkezni.
-
kalanchoe
senior tag
válasz
Freiherr #534 üzenetére
Mindent meg lehet oldani, szerintem ez nem olyan nagy munka, de ha így lett, hát így lett.
A PH! előtaggal kapcsolatban meg: ha most már egy újonc azt hiszi, hogy..., azon esetben el lesz távolítva/javítva a az adott dolog? Szóval ha Pistike azt hiszi, h xyz123 felhasználó házigazda, átnevezik az egész rangot?
Mint a topikgazda titulus? Mert az is amiatt tűnt el, ha jól hallottam.Csak mert ez a rész nekem nem logikus. Ne egy/pár felhasználó miatt kelljen már változtatni.
-
kalanchoe
senior tag
Sokan mondják, hogy lehetett írni még régebben. Ahogy látom többen jelezték, hogy a fanatikus maradhatna, mégis jött a gyerekes junior tag.
Na mindegy. Majd idővel változik talán.
-
kalanchoe
senior tag
csodálkoztam, mikor megláttam a nevem alatt az új feliratot.
ez a junior tag nekem nem tetszik, a fanatikus szvsz jobb volt, ettől függetlenül még mindig nem érdekel különösebben, hogy mi van a nick alá írva.
Aktív témák
lo Rangrendszer a Prohardver lapcsaládonEgy rang eléréséhez a regisztráció óta eltelt időnek és a kombinált hozzászólások...
- Autós topik
- NBA és kosárlabda topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest